Προς το περιεχόμενο

Σβηνει το pc

nikos010101

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα με το pc. εδω και ενα μηνα σβηνει και κανει επανεκινηση απο μονο του. αυτο μπορει να το κανει και 2 φορες τη μερα. τι λετε να φταιει?.

Δημοσ.

Για αρχή τσέκαρε λίγο τις θερμοκρασίες σου σε επεξεργαστή και καρτα γραφικών...

Πολλά μπορει να είναι ...

Με πιο πιθανο λόγο το τροφοδοτικό κατα την άποψη μου!!

Καλο θα ήταν να ανοιγες το καπακι τυο υπολογιστή και να μας έλεγες πιο ακριβώς είναι!!

Δημοσ.

Την επαννεκίνηση στην κάνει έτσι στο άσχετο η μήπως οταν παίζεις παιχνίδια μόνο ?

Καλό θα ηταν αφου μας πεις θερμοκρασίες με το hwmonitor να κάνεις και ενα bootable memtest για τις μνήμες

Δημοσ.

την επανεκκινηση την κανει ετσι στο ασχετο. οι θερμοκρασιες τις cpu ειναι 50 c.

Σε idle ?? Αν ναι για τσέκαρε και σε load με κανένα Linx η Intel burn test!!

Δημοσ.

Καλό μεσημέρι και καλο μήνα :)

Πες στον απο πάνω κύριο αυτά που ζητάει και πήγαινε να δεις αν έχεις κάνει αυτή την επιλογή. Υποθέτω windows 7?

http://pcsupport.about.com/od/windows7/ht/automatic-restart-windows-7.htm

Δημοσ.

Από θερμοκρασίες είσαι οκ... κανε ένα τσεκ και τις μνήμες σου με bootable memtest και αν είσαι και από εκεί οκ τότε μαλλον μιλάμε για τροφοδοτικό!!

Ααααα και θερμοκρασίες gpu δεν ειδες!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οι θερμοκρασιες της gpu ειναι 50c . ετρεξα και το memtest. δεν μου εβγαλε errors. μαλλον πρεπει να ειναι το τροφοδοτικο. ελπιζω μονο να μην ειναι καμια motherboard γιατι δεν ξερω αν το καλυπτει η εγγυηση

Δημοσ.

niko μπορείς να αποσυνδέσεις το reset και το Power και να κάνεις εκκίνηση με κατσαβίδι; Ή ακόμα καλύτερα να τον βγάλεις έξω από το κουτί εντελώς;

Τον δίσκο σου τον έχεις τσεκάρει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...