Προς το περιεχόμενο

ΤΕΙ ή ιδιωτικό πανεπιστήμιο?

tyu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,μενω Αθηνα και περασα περυσι στο ΤΕΙ Διοίκησης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων & Οργανώσεων στο Μεσολογγι(η βαση του τοτε ηταν 11.000 εαν δεν κανω λαθος),ωστοσο δεν πηγα στη σχολη(απλα γραφτηκα) γιατι ειχα αποφασισει να δωσω ξανα πανελληνιες και να περασω σε καποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ που να με ενδιαφερει περισσοτερο..Τελικα,δεν εδωσα εξετασεις αλλα εκανα μηχανογραφικο με το 10%..οι βασεις ομως φετος αυξηθηκαν τοσο ωστε δεν επιασα καμμια απο τις σχολες που ειχα δηλωσει.Γι'αυτο πλεον,εχω 2 επιλογες..Ειτε να παω Μεσολογγι(θεωρητικα θα ειμαι δευτεροετης,αλλα πρακτικα πρωτοετης) ειτε να γραφτω σε καποιο ιδιωτικο πανεπιστημιο στην Αθηνα..Δεν εννοω ιδιωτικα ΙΕΚ ,αλλα πανεπιστημια που συνεργαζονται με αυτα του εξωτερικου,οπως το city univercity για παραδειγμα...Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

Δημοσ.

Μα φετος δεν ειναι που επεσαν οι βασεις ΠΑΡΑ πολυ?Λογικα εχεις βγαλει γυρω στα 11.000 μορια και δεν επιασες κατι πιο ενδιαφερον?Τωρα εγω στη θεση σου σιγουρα θα πηγαινα σε ενα ιδιωτικο κολλεγιο εδω ή σε Πανεπιστημιο του εξωτερικου(λεφτα να υπαρχουν και ολα γινονται)να σπουδασω κατι που να με ενδιαφερει απο το να παω και να σπαταλησω τοσα χρονια τζαμπα.

Δημοσ.

εξωτερικο ,χωρις καν 2η σκεψη.ΑΝ παρολαυτα μεινεις εδω οτι επιλογη θα παρεις να βασιζεται αποκλειστικα και μονο στο να σου αρεσει το αντικειμενο ΚΑΙ να εχει τωρα αλλα και στο μελλον απορροφηση το αντικειμενο αυτο

Δημοσ.

Συμφωνω με Εππ ,αν μπορεις να φυγεις ,φυγε .Θα εχεις και μια ευκαιρια να εχεις σταδιοδρομια εξω .Εδω η κατασταση ειναι η γνωστη .Εξω θα κανεις τις γνωριμιες σου και αναλογα θα κινηθεις ..

Δημοσ.

η εξωτερικο η οαεδ.ηλεκτρολογοι κλπ εχουν τρελλες δουλειες και χρηματα σε σχεση με αλλα "καλα" επαγγελματα

Δημοσ.

Αν ημουν αντρας θα το σκεφτομουν σοβαρα για υδραυλικος,ψυκτικος, ηλεκτρολογος κτλ...much money για μια επισκεψη ουτε ωρας!Οχι τρελη κουραση οπως π.χ. στην οικοδομη.Οι αντρες εχετε περισσοτερες επιλογες:-(.

Δημοσ.

Ν'αγιάσει ο στόμας σου insomniaK!Λες και χρειάζεται ριπαπά για να πιάσεις ένα κατσαβίδι ή έναν κάβουρα! :rolleyes:

Κοίταξε topic starter,ζεις μόνιμα στην Αθήνα,μια πόλη που έχει Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. για όλα τα γούστα!Υπάρχει κάνας λόγος να τρέχεις στο Μεσολόγγι;Να πληρώνεις ενοίκια κι ένα σωρό έξοδα για ένα επισφαλές ίδρυμα (δεν είναι Αθήνα/Θεσσαλονίκη ούτε καν Καβάλα/Σέρρες/Κρήτη) το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να βαρέσει κανόνι;

Όπως επίσης,υπάρχει λόγος να δώσεις 30 ωραιότατα χιλιάρικα για ένα "noname" ιδιωτικό Κολλέγιο;

Γιατί δεν ξαναδίνεις Πανελλήνιες για μια σχολή στην πόλη σου;

Δημοσ.

Πάντως εγω θα προτιμούσα γυναίκα υδραυλικό με καυτό σορτς παρά τον σούπερ μαριομε τη μουστάκα.

+1, Πολύ φοβάμαι όμως ότι αυτά γίνονται μόνο σε "θεματικές τσόντες" !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...