Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό Swype

panosbas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

αναζητώ μανιωδώς ελληνική υποστήριξη για το swype keyboard αλλα δυστηχώς δεν βρίσκω free στο Market,

μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

αναζητώ μανιωδώς ελληνική υποστήριξη για το swype keyboard αλλα δυστηχώς δεν βρίσκω free στο Market,

Ευχαριστώ.

Αναλόγως τη συσκευή που έχεις, μπορείς να περάσεις swype που να υποστορίζει τα ελληνικά, ΜΟΝΟ αν έχεις root συσκευή.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ευχαριστώ.

To Swype νομίζω δεν διατίθεται στο android market.

Αφετέρου δε, όπως στα είπε ο manost.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά τελικά βρήκα άκρη με το ελληνικό Swype ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ (με PM αν δε γίνεται δημοσίως)? Έχω μια παλιά έκδοση και το πιο ενοχλητικό χαρακτηριστικό της είναι ότι αν επιλέξει μια custom λέξη την οποία εσύ δε θες και πας να την αλλάξεις, σου βγάζει ένα tip κάθε φορά που σου λέει ότι μπορείς να τη σβήσεις από το λεξικό κλπ. το οποίο δε μπορείς να απενεργοποιήσεις. Διάβασα κάπου ότι στη νεώτερη έκδοση αυτό το έχουν βγάλει και επίσης βελτίωσαν την ακρίβεια ανάγνωσης. Υπάρχει πουθενά αυτή η νεώτερη έκδοση και με ελληνικά και χωρίς να κάνει expire? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αναλόγως τη συσκευή που έχεις, μπορείς να περάσεις swype που να υποστορίζει τα ελληνικά, ΜΟΝΟ αν έχεις root συσκευή.

Οποιος θελει μπορει να δει αυτο το Post. http://www.myphone.g...ad.php?t=313102

Δεν χρειαζετε root και το εχω δοκιμασει σε ideos x5 optimus 2x desire S

To swype ειναι free οποτε δεν τιθετε θεμα πειρατιας.

Δημοσ.

Οποιος θελει μπορει να δει αυτο το Post. http://www.myphone.g...ad.php?t=313102

Δεν χρειαζετε root και το εχω δοκιμασει σε ideos x5 optimus 2x desire S

To swype ειναι free οποτε δεν τιθετε θεμα πειρατιας.

Το link που παραθέτεις είναι για custom/modded έκδοση του swype με ορισμένα bugs.

Το Swype δεν είναι free και δεν υπάρχει στο market.

Στο site της εταιρείας διατίθενται δωρεάν οι beta εκδόσεις του προγράμματος(που εγκαθίστανται χωρίς root) χωρίς καμία εγγύηση πως μπορούν να δουλέψουν σε όλες τις συσκευές.

Το Swype είναι ένα πληκτρολόγιο το οποίο αποτελεί εφαρμογή συστήματος και παρέχεται σε συγκεκριμένα μοντέλα συγκεκριμένων κατασκευαστών.

Και ακριβώς επειδή είναι εφαρμογή συστήματος, χρειάζεται root για να μπει.

Επομένως για να περάσει κανείς official Swype θα πρέπει κάποιος άλλος χρήστης official Swype να το κάνει extract από το rooted τηλέφωνό του,

για να μπορεί ο τελικός υποψήφιος rooted χρήστης να το περάσει στο αντίστοιχο φάκελο συστήματος του τηλεφώνου του.

That's all folks!

Δημοσ.

Εγώ γιατί έχω περάσει όλες τις εκδόσεις μέχρι στιγμής χωρίς να έχω κάνει root?

Κανονικά εγκατάσταση από το apk και τρέχει.

Αυτό εξήγησα πριν.

Ποιό apk και από που και με ποιά ROM;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...