windows7 home premium Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 :mad: Έχο βάλει forthnet και μου κάνει συχνές διακοπές ξέρετε γιατή??? μήποσ θα ήταν καλείτερα να βάλο conexx?
theomalegan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Είναι λίγο γενικό το ερώτημά σου καθώς και η περιγραφή του προβλήματος. Πότε έκανες την σύνδεση ? συνήθως η διακοπές είναι από προβλήματα στο υλικό της σύνδεσής και στην όχι σωστή εγκατάσταση του εξοπλισμού. Γενικά η forthnet δεν έχει τις αστάθειες που έχουν άλλες εταιρίες όπως η hol.
billkolias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 για αλλη μια φορα ,θα επαναλαβω βεβαιωσου οτι η εγκατσταση και καλωδιωση του σπιτιου σου ειναι σωστη χωρις βραχυκυκλωματα και ιστοριες και μετα ριξτα στον isp σου.
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεί να ειναι θέμα router μπορεί και οχι, κάνε ενα τηλέφωνο αρχικά στην forthnet να αναφέρεις το πρόβλημα σου, να δούμε αν λυθεί και εδώ ειμαστε πάλι για οποιαδήποτε βοήθεια.
krypton Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 δώσε μας και τα στατιστικά της γραμμής σου να δούμε αν παίζει να κάνεις κάποια συγκεκριμένη ενέργεια.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 a.στατιστικα γραμμης. β.φιλτρα εχεις βαλει παντου? γ.συναγερμος? δ.μπορει με Profile Να στρωσει. ε.τι ρουτερ??
windows7 home premium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 οκ εγω έφερα τεχνικό τα είδε ολα αυτά δεν εχο προβλήματα με βραχυκυκλώματα εχο το ρούτερ v7 tg 585 είχα 2 φίλτρα και στα δύο τηλέφονα αλλα μου ειπε ο τεχνικός να βγάλο το ενα φίλτρο το ε΄βγαλα και ειναι οκ
billkolias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 οκ εγω έφερα τεχνικό τα είδε ολα αυτά δεν εχο προβλήματα με βραχυκυκλώματα εχο το ρούτερ v7 tg 585 είχα 2 φίλτρα και στα δύο τηλέφονα αλλα μου ειπε ο τεχνικός να βγάλο το ενα φίλτρο το ε΄βγαλα και ειναι οκ ε?Συγουρα αυτα εγιναν? συνιθος βαζεις φιλτρο,οχι βγαζεις.Για πιο λογο να βγαλεις το φιλτρο?για να εχει φισιματα απο το ρουτερ?
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 οκ εγω έφερα τεχνικό τα είδε ολα αυτά δεν εχο προβλήματα με βραχυκυκλώματα εχο το ρούτερ v7 tg 585 είχα 2 φίλτρα και στα δύο τηλέφονα αλλα μου ειπε ο τεχνικός να βγάλο το ενα φίλτρο το ε΄βγαλα και ειναι οκ η σου ειπε να αλλαξεις φιλτρο η σου ειπε βγαλε την συσκευη τελειως.βγαλε το φιλτρο μονο και ασε την συσκευη δεν παιζει.επισης προληπτικα και ασχετα με το προβλημα σου κανε ενα firmware update το ρουτερ σου με πιο νεο firmware.αν εχεις το 7.4.4.7 αν θυμαμαι σωστα ειναι το αρχικο και ειναι πολυ παλιο.υπαρχει πλεον απο forthnet το 8.2.7.7. και σε generic to 8.2.6.5.θα δεις διαφορες. ε?Συγουρα αυτα εγιναν? συνιθος βαζεις φιλτρο,οχι βγαζεις.Για πιο λογο να βγαλεις το φιλτρο?για να εχει φισιματα απο το ρουτερ? απαντησα πιο πανω.κατι λαθος μας ειπε ο φιλςο μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.