Vasilis 07 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Λοιπόν μιας και σήμερα μου ήρθε η όρεξη είπα να κλοκάρω για 1η φορά το PC της υπογραφής. Ακολουθώ ένα συγκεκριμένο project εδώ και 20' έχει ανέβει στα 3.36 αλλά σύμφωνα με το Core Temp έχω 80αρια σε θερμοκρασία . Σύμφωνα με το project δεν θα έπρεπε να είναι πάνω από 65 max 70. Τόσο μούφα είναι τελικά η V8 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Λοιπόν μιας και σήμερα μου ήρθε η όρεξη είπα να κλοκάρω για 1η φορά το PC της υπογραφής. Ακολουθώ ένα συγκεκριμένο project εδώ και 20' έχει ανέβει στα 3.36 αλλά σύμφωνα με το Core Temp έχω 80αρια σε θερμοκρασία . Σύμφωνα με το project δεν θα έπρεπε να είναι πάνω από 65 max 70. Τόσο μούφα είναι τελικά η V8 ? Nαι ειδικά για το socket αυτό δεν κάνει τίποτα...Τι vcore παίζεις; Ρίξε εδώ μια ματιά: http://www.insomnia.gr/topic/408551-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-overclocking-i7-920-4ghz/page__hl__%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ανέβασε ss από cpu-z να δούμε τι τάση του δίνει σε load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Nα και από CPU-Z. Δηλ. αν θελήσω να τον ανεβάσω και άλλο θα αγγίξουμε τους 90 ? Ίσως να είχα καλύτερες θερμοκρασίες αν είχα καθαρίσει την ψύκτρα (δεν έχει καθαριστεί ποτέ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Απελπιστηκές θερμοκρασίες για τέτοιο vcore! Σε load είναι η φώτο; ( Μπα ε; ) Ριξε γερό καθάρισμα και try again!!! Να φύγει και η πάστα που φαντάζομαι είναι παλιά....πολύ παλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 βασικα δεν παιζει να τρεχει με 1.088v load απο μαμα(εκτος αμα η asus λανσαρει green bios default settings ),οπως δειχνει το cpuz ss κανενα C1E state σε idle εχει μπει και εχει τοσα λιγα,εκτος αμα κατεβασε volt απο bios!Σε load αν δεν πειραξε τιποτα απο vcore στο bios θα εχει 1.20-1.24!ακομα και ετσι παλι τα temps ειναι λες και εχει την απλη intel ψυκτρα! δες αν πατησε καλα η ψυκτρα,στην τελικη βγαζεις,καθαρισμα με οινοπνευμα cpu και βαση v8,νεα παστα(λιγη ποσοτητα) και καλο βιδωμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τι vcore εχεις σε Load? η φοτο κατα 99% είναι σε idle!! Οπως ήδη είπαν και τα παιδια ... γερο καθάρισμα στην ψύκτρα και αλλαγή πάστας αμμεσα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Vcore 1,2v Τα ss τα τράβηξα όταν έτρεχε το prime95. Παραθέτω ένα νέο σε idle και ανέβασμα πλέον στα 3,8 (αφού με το prime95 έκανα τεστ 1 ώρας χωρίς κανένα πρόβλημα). Η ψύκτρα έχει να καθαριστεί από τότε που τοποθετήθηκε (συμπληρώνει 2ετία το PC σε 1 μήνα). Είναι στο πρόγραμμα να καθαριστεί, να αλλαχτεί και η πάστα αλλά είναι λίγο ψιλομανούρα γιατί πρέπει να το ξηλώσω όλο και να το στήσω εξαρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Vcore 1,2v Τα ss τα τράβηξα όταν έτρεχε το prime95. Παραθέτω ένα νέο σε idle και ανέβασμα πλέον στα 3,8 (αφού με το prime95 έκανα τεστ 1 ώρας χωρίς κανένα πρόβλημα). Η ψύκτρα έχει να καθαριστεί από τότε που τοποθετήθηκε (συμπληρώνει 2ετία το PC σε 1 μήνα). Είναι στο πρόγραμμα να καθαριστεί, να αλλαχτεί και η πάστα αλλά είναι λίγο ψιλομανούρα γιατί πρέπει να το ξηλώσω όλο και να το στήσω εξαρχής. Aυτό που λές εγώ το κάνω 2-3 φορές τον μήνα φίλε μου! Οταν η ψύκτρα δουλεύει με την ίδια πάστα 2 χρόνια και δεν εχει βγει ποτέ για φύσημα θα έχει μαζέψει μέσα κουβέρτα!!! Καθάρισε την πρώτα και βλέπουμε ανάλογα το αποτέλεσμα γιατί ετσι δεν βγαίνει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Aυτό που λές εγώ το κάνω 2-3 φορές τον μήνα φίλε μου! ...να το κοιτάξεις και εσύ όμως, αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Η ψύκτρα έχει να καθαριστεί από τότε που τοποθετήθηκε (συμπληρώνει 2ετία το PC σε 1 μήνα). εσυ ειχες τοποθετησει τη ψυκτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 εσυ ειχες τοποθετησει τη ψυκτρα? Όλο το σύστημα. Όχι μόνο την ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ...να το κοιτάξεις και εσύ όμως, αυτό Τάσο δεν μπορώ να βλέπω τα φίλτρα να πιάνουν σκόνες ρε συ...μου την δίνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Όλο το σύστημα. Όχι μόνο την ψύκτρα. σε ρωτησα γιατι μου ηρθε στο μυαλο ιδια ψυκτρα και ιδια cpu γνωστου, που του ειχαν στησει το μηχανημα σε γνωστο μαγαζι και οταν πηγε καποια στιγμη να τη βγαλει να βαλει νεα παστα διαπιστωσε οτι οι "τεχνικοι" αντι να ειχαν βαλει λιγη την ειχαν αδειασει ολη πανω στη cpu παντως η συγκεκριμενη ψυκτρα ουτε εμενα μου ειχε φανει πολυ αποδοτικη για τον 920 που ειναι ζεστος επεξεργαστης (κυριως λογω του hyper threading) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.