Nucis2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10099817 Επεξεργαστής Intel Atom N450 (1.66 GHz). Μνήμη 1GB. Σκληρός δίσκος 250 GB. Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Starter.
xfade Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ούτε κατά διάννοια! ACER, Netbook και στα 250 ευρώ. Μμε άλλα 50-80 παίρνει κανείς λάπτοπ 3πλάσιων και βάλε επιδόσεων (βλέπε ποστς σε φορητούς).
heloo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το ιδιο υπαρχει και φθηνοτερο http://www.skroutz.gr/s/333071/Acer-EM350-21G25ikkD.html?keyphrase=Acer+EM350 .Πηγαινε αλλου για διαφημιση.
xpapias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το ότι έχεις γραφτεί 16/7/11 και από τότε έχεις δημιουργήσει 7 topics για προσφορές του Electroworld και 1 για προσφορά του Κωτσόβολου. Επίσης έχεις σχολιάσει άλλο ένα τοπικ του Electroworld. Κανένα άλλο μήνυμα στο forum παρά μόνο για Electroworld και Κωτσόβολο. Τυχαίο. Δε νομίζω?
giorginho Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Sorry ρε παιδια αλλα πρεπει να απαντησω: Δηλαδη ολοι εσεις που ανοιγεται καθε βδομαδα topics με της υπερ-προσφορες του crazy sundays (ή μηπως χρειαζεται να αναφερω τα επικα daily deals πως τα λενε) θα πρεπει να υποθεσω οτι ειστε βαλτοι του eshop?
xpapias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ρε συ 8 threads όλα κι όλα και μόνο για το EW?
kostakis4 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Πιστεύω πως οι λέξεις καλή προσφορά και κοτσοβολος - ελεκτρογουορλντ ΔΕΝ πάνε ποτέ μαζί σε μια πρόταση!! Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε αυτό τόσο καλύτερα για εσάς. Απλά αγνοήστε τα ποστ των συγκεκριμένων μαγαζιών..
giorginho Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Κι ομως θα δεις πολλα ατομα εδω που εχουν παρει τρομερες (αν και σπανιες) προσφορες απο το διδυμο αυτο (μια τελευταια με τους σκληρους δισκους 320GB στα 20-22 ευρω ειναι αρκετα προσφατη). Και πιστευω πρεπει να ειναι μακραν οι πιο "κυριοι" στο να εκτελεσουν μια παραγγελια με καπως "περιεργα" χαμηλη τιμη (με αρκετα παραδειγματα), κατι που αν ρωτησεις θα σου επιβεβαιωσουν αρκετοι απο εδω που αποκλειεται να θεωρηθουν "βαλτοί". Τωρα αν σε εριξαν καπου ή σε επιασαν... "Κώτσο" μαλλον επεσες θυμα του τμηματος μαρκετινγκ! Εγω αν επρεπε να μαντεψω θα ελεγα οτι η πλειονοτητα των ατομων που ανοιγουν threads με "προσφορες" εδω το κανουν απλα απο αγνοια, και προσωπικα για μενα καλα κανουν γιατι δινουν την ευκαιρια σε λιγο πιο ψαγμενους να ενημερωσουν για το πραγματικο "ποιόν" της δηθεν προσφορας. Και θεωρω αρκετα σημαντικη την προσφορα της κοινοτητας του insomnia σε αυτο το κοματι γιατι (ελπιζω οτι) προσφερει γνωση και παραγει περισσοτερους "υποψιασμενους" αγοραστες που ειτε λιγο ειτε πολυ σιγα-σιγα κανουν μια καποια διαφορα στην αγορα. Τωρα ποσο απεχουμε ακομα απο το να αναγκασουμε (με το σωστο τροπο παντα) την αγορα να γινει πιο σοβαρη και υπευθυνη δεν το ξερω, μαλλον αρκετα ακομα. Αυτα, σορι που ξεφυγα (παλι) λιγο... Edit: Παρατηρωντας και το αλλο thread με την τηλεοραση πρεπει να ομολογησω οτι κι εμενα μου καθεται λιγο περιεργα πλεον ο Nucis2004 για το μονο λογο οτι ποσταρε δυο εντελως διαφορετικα προϊοντα την ιδια μερα (συνηθως και οι εχοντες αγνοια ποσταρουν μονο αυτο που τους ενδιαφερει να αγορασουν, εκτος αν ξεκιναει σπιτικο ο ανθρωπος ).
clevercitizen Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Πιστεύω πως οι λέξεις καλή προσφορά και κοτσοβολος - ελεκτρογουορλντ ΔΕΝ πάνε ποτέ μαζί σε μια πρόταση!! Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε αυτό τόσο καλύτερα για εσάς. Απλά αγνοήστε τα ποστ των συγκεκριμένων μαγαζιών.. κορυφαίο apc ups 90€ όταν το eshop (κ άλλα) το είχαν 180€+. usb stick 1€/giga. όχι πρόσφατα αλλά πριν 2(?) χρόνια όταν το 16άρι είχε 35€ min. ο 2,5άρης σκληρός που αναφέρθηκε(ο οποίος αντί για IOMEGA που παραγγέλθηκε αρχικά, μετατράπηκε σε wd, verbatim λόγω εξάντλησης των IOMEGA-αντί για το κλασσικό "δυστυχώς ήταν πολλές οι παραγγελίες και τελείωσαν-θέλετε αυτόν με τα διπλάσια λεφτά?"). Αυτά μου έρχονται προς το παρόν (και κατά καιρούς καλές τιμές σε τηλεοράσεις). Αααα κ ένα καλό λάπτόπι στα 350€ πρίν από κάνα μήνα. Εντάξει, ο ts προφανώς είναι εργαζόμενος του κότσου/ελέκτρο και προσπαθεί να προωθήσει κάποια προϊόντα. Δυστυχώς τα συγκεκριμένα ΔΕΝ είναι προσφορές. Δε θα με χάλαγε ΚΑΘΌΛΟΥ όμως, όπως πιστεύω και όλους μας, να μας ενημέρωνε για προσφορές όπως αυτές που προανέφερα . Επίσης και εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω ποστς με newsletters κ crazysundays καταστημάτων eshop/plaisio κάθε βδομάδα/μήνα/μέρα. Εάν υπάρχει κάποια καλή προσφορά ναί, η στήλη δεν είναι "σχολιασμός εβδομαδιαίων "προσφορών"". Μη τυχόν και πάει 12.01 Κυριακή και δεν ξεπεταχτεί το αντίστοιχο θέμα, θα πάθουμε κάτι...
logitech Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Πιστεύω πως οι λέξεις καλή προσφορά και κοτσοβολος - ελεκτρογουορλντ ΔΕΝ πάνε ποτέ μαζί σε μια πρόταση!! Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε αυτό τόσο καλύτερα για εσάς. Απλά αγνοήστε τα ποστ των συγκεκριμένων μαγαζιών.. δεν στεκει αυτο που λες με τιποτα και στο αποδεικνυω κιολας,εγω τωρα στις εκπτωσεις και με τα κουπονια που εβαλε αγορασα λευκες συσκευες και συσκευες κουζινας (για την γυναικα μου μην παρεξηγηθουμε κιολας ) που συμφωνα με το skroutz τα επερνα σε παρα πολυ χαμηλες τιμες και παραδοση σπιτι μου!!!οχι fake προσφορες σαν κατι αλλα μαγαζακια και μου εκανε εντυπωση το καλο after sale
Ntinaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ΜΕΓΑΛΗ προσφορα http://www.skroutz.gr/s/333071/Acer-EM350-21G25ikkD.html?keyphrase=EM350-21G25IKKD απο μενα ο τυπος θα φαει ρεπορτ και μακαρι να τον σουταρουν οχι επειδη διαφημιζει το μαγαζι,αλλα επειδη το διαφημιζει με ΜΟΥΦΕΣ προσφορες που ειναι 10πλασια κοροιδια.
clevercitizen Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 εγώ δεν έκανα report γιατί περιμένω να εξιλεωθεί με μια καλή ΠΡΟΣΦΟΡΑ
deadp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παρεμπιπτόντως, το νετμπουκ τσίμπησε λίγο... έφτασε τα 279...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.