lucpao Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 θα ηθελα να αγορασω μια τηλεοραση..για να βλεπω tv αλλα κ να την συνδεω καποιες φορες στο pc..αλλα εχω μια απορια.τ διαφορα εχει η κανονικη tv απο την monitor tv??θα εχω καποια διαφορα στην παρακολουθηση καναλιων??? ευχαριστω εκ των προτερων αν δεν εχει διαφορα μπορειτε να μ προτεινετε κ ενα με 22 οθονη? σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 θα ηθελα να αγορασω μια τηλεοραση..για να βλεπω tv αλλα κ να την συνδεω καποιες φορες στο pc..αλλα εχω μια απορια.τ διαφορα εχει η κανονικη tv απο την monitor tv??θα εχω καποια διαφορα στην παρακολουθηση καναλιων??? ευχαριστω εκ των προτερων αν δεν εχει διαφορα μπορειτε να μ προτεινετε κ ενα με 22 οθονη? σας ευχαριστω η κανονικη tv ειναι μια απλη κανονικη τηλεόραση ενω η Monitor tv ειναι οθονη υπολογιστη που λειτουργει και ως tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucpao Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 εχει καποιο μεινοκτημα σε σχεση με τν κανονικη τηλεοραση???αυτη π κοιταω εγω ειναι full hd θα το παιζει κανονικα σε ταινιες????χωρις κοληματα??? αυτηε ειναι τ λετε?? http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-T22A350-LED-TV-MONITOR-21-5.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.