Προς το περιεχόμενο

Αγορά φωτογραφικής dSLR και επεξεργασία AVCHD video

sakmex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!

εχω αγορασει εδω και λιγους μηνες τη sony nx5e και θελω να αγορασω μια δευτερη καμερα.σκεφτομαι για την canon 7D .τα προγραμματα που δουλευω ειναι το premiere k after effects cs5.μπορω να τις δουλεψω στο ιδιο project?.θα πρεπει να τραβαω σε progressive ή και interlaced.τι project θα φτιαχνω AVCHD(sony) ή DSLR?;μπορω να μονταρω avchd αρχεια σε project dslr?ήχο γραφει η 7d έστω κακής ποιοτητας μονο για συγχρονισμό ?αν γνωριζει καποιος και εχει την ορεξη ας μου απαντησει σε καποιο απο τα ερωτηματα.

(εχω ανοιξει θεμα και στο home cinema & gadgets(αγορα καμερας) αλλα επειδη δεν μου εχει απαντησει κανεις ειπα να το ανοιξω και εδω πιστευωντας οτι το εχω βαλει σε λαθος ενοτητα.

ευχαριστω εκ τω προτερων!

Δημοσ.

Τα έχεις μπερδέψει και εσύ ή τουλάχιστον μπερδεμένα μας τα λες οπότε δικαιολογημένα δύσκολα να σου απαντήσει κάποιος.

Το AVCHD είναι μορφή βίντεο το DSLR έχει να κάνει με φακούς και είναι εντελώς άσχετο με το τι μορφής βίντεο θα παρέχει οπότε είναι λίγο άσχετο αυτό που ρωτάς.

Η 7D αν πιστέψουμε αυτήν την σελίδα γράφει τα βίντεο σε «The Canon 7D records its movies as MOV files using AVC / H.264 compression» mov/H.264 μιας και τα προγράμματα που αναφέρεις εισάγουν πρώτα το υλικό και δεν το επεξεργάζονται απευθείας θα έλεγα ότι μπορείς να τα συνδυάσεις.

Το σωστό για Ευρώπη αλλά πλέων με την ψηφιακή τεχνολογία γενικά είναι να γίνονται η εγγραφές σε μη-interlaced αφού παράγεται πολύ ποιο σταθερή εικόνα.

Δημοσ.

εχεις δικιο ...δεν τα γνωριζω πολυ καλα. αλλα απλως επειδη βλεπω στο premiere οταν παω να φτιαξω project εχει για avchd project και ξεχωριστο για dslr γιαυτο το ειπα ετσι νομιζοντας οτι ειναι διαφορετικο υλικο.αρα δηλαδη μπορω να τα δουλεψω μαζι μονο σε progressive αν καταλαβα καλα γιατι μου λες γραφει σε H.264(no fields).δηλαδη θα επιλεξω στο project στο premiere μου να εχουνε απλως τα ιδια χαρακτιριστικα τα υλικα που θα δουλεψω και δεν παιζει ρολο εαν θα ειναι avchd ή dslr?

Δημοσ.

Μπορείς να δουλεύεις και σε Interlaced και σε progresive αρκεί και τα δύο βίντεο να είναι το ίδιο, μάλιστα ούτε αυτό χρειάζεται αφού μπορείς να κάνεις της μετατροπές που θέλεις μέσα από τα προγράμματα.

Απλά το progressive έχει καλλίτερη σταθερότητα οπότε είναι προτιμότερο.

Πως τα συμπέρανες αυτά από το H.264(no fields) και πως προέκυψε το no field ο θεός και η ψύχη σου.

Δημοσ.

Πως τα συμπέρανες αυτά από το H.264(no fields) και πως προέκυψε το no field ο θεός και η ψύχη σου.

οταν παω να κανω export ενα αρχειο σε Η.264 τα field order ειναι προεπιλεγμενα none(progressive) και επειδη το progressive ειναι no fields το συνδιασα ετσι.

ευχαριστω παντος για τον χρονο σου!

Δημοσ.

Οκ πάντως αν θες να σου φύγει η «κάθε» απορία πάνε εδώ και κατέβασε μερικά δοκιμαστικά βίντεο και δες αν και πως δουλεύουν μαζί με τα βίντεο της sony.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...