Teo.Xin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Παιδια γεια σας! Πριν απο λιγες μερες αλλαξα την διευθυνση μου απο δυναμικη σε στατικη και θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα για τις Στατικες IP. Πχ ποιες ειναι οι δυνατοτητες τους, ποια ειναι τα υπερ και τα κατα, κατα ποση περισσοτερη ταχυτητα θα μπορω να πιανω (up/down) κτλ..Αυτα για την ωρα..Thx για το διαβασμα!
macabre_sunsets Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Είτε στατική είτε δυναμική IP την ίδια ταχύτητα θα έχεις. Για ποιο λόγο πήγες σε στατική ΙΡ εάν δεν ξέρεις τα πλεο/μειονεκτήματα;
washcloud Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το υπερ θα είναι να σηκώσεις δική σου σελίδα - το κατά να μη πιάνει το restart του router για όποιες (τυχόν) υπηρεσίες downloading βόλευε (αν ασχολείσαι), για να αποφεύγεις το "waiting time".
Teo.Xin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Εννοειται οτι ειχα μια αρχικη ιδεα του τι ειναι, απλως θελω να ειμαι σιγουρος..Επισης εκανα το upgrade σε στατικη μονο και μονο επειδη ηταν προσφορα απ την εταιρια παροχης Internet που χρησιμοποιω. Εννοειται οτι δεν θα πληρωνα τπτ παραπανω για κατι το οποιο δεν ηξερα.. Για να σηκωσω μια ιστοσελιδα ομως δεν θα πρεπει να εχω εναν δικο μου server η κανω λαθος?
Mika Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 μπορεις ακομα και το pc που γραφεις τωρα να το κανεις web server.
Teo.Xin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ενα τελευταιο..Ξερει κανεις που μπορω να βρω την διαδικασια για να κανω το pc μου server??
kage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 γραψε στο youtube xaamp server ή apache server. δεν υπαρχει νοημα να στησεις σερβερ γιατι περα οτι υπαρχουν μεχρι και free σερβερς βρισκεις πραγματικα φτηνους(10ε για domain+απο 2-3ευρω για hosting) γι αυτο που θα στησεις και δεν θα χρειαστει να πληρωνεις την δεη και να σου τρωνε το upload σου
Teo.Xin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Σας ευχαριστω πολυ παιδια ολους σας για την βοηθεια και τις γνωσεις σας!!
LuNaTiC Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είσαι Forthnet και ενδιαφέρεσαι για παραπάνω upload πάντως μπορείς να ζητήσεις να πάς σε ANNEX M
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.