GR-Internet Blog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία κοιτάω για αγορά μιας κάμερα με είσοδο μικροφώνου. Ρώτησα στα δύο μεγάλα e-shops αλλά τζίφος κανένα από τα δύο δεν έχουν βιντεοκάμερα με είσοδο για μικρόφωνο, και τα δύο έχουν βιντεοκάμερες με ενσωματωμένο μικρόφωνο.Όταν λέω είσοδο για μικρόφωνο εννοώ για μικρόφωνο σαν αυτό που βάζω στην κονσόλα όχι σαν αυτό που βάζω στο pc. Με ενδιαφέρει κάτι που η τιμή του αν γίνεται να μην ξεπερνάει τα 260-270€, τα 720p μου κάνουν μια χαρα και με zoom δεν με πειράζει είτε πολύ είτε λίγο έχει. Αν ξέρετε καμιά κάμερα δώστε μου σύνδεσμο, γιατί όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR-Internet Blog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 τι λετε ξέρει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 και εγώ που έψαξα δεν βρήκα κάτι. φαίνεται όλες με mic jack αρχίζουν απο 600+ ...? εγώ έχω μια Canon HV20 και το θεωρούσα δεδομένο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR-Internet Blog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ίσως σε κάτι ποιο ακριβό τότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.