Προς το περιεχόμενο

router της ontelecoms


gstam77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολοι την παρεα...

Μια ερωτησουλα αν μπορει καποιος να με συμβουλεψει.Εκανα καινουργια συνδεση στην ontelecoms και μου φερανε ενα router που δεν το ξερει ουτε και η μανα του,μονο το λογοτυπο της on εχει επανω.Να το εμπιστευτω?Εχω και ενα sagem απο το connx που ειχα,και ενα pirelli απο προηγουμενη συνδεση που ειχα στην ontelecoms.Επειδη δεν γνωριζω,μπορω να χρησιμοποιησω ενα απο τα παλια που εχω?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση σου δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να το αντικαταταστήσεις σε πρώτη φάση.

Δούλεψε το για λίγο καιρό να δείς πως πάει και αν αργότερα νομίζεις οτι δεν σε καλύπτει η έχει προβλήματα κοιτας και σε αλλα routers

Δημοσ.

λογικα αμα βαλεις Username και password στα αλλα θα παιξουν μια χαρα αφου δνε εχουν κανα custom firmware.οποτε για μενα η λυση ειναι μια.δοκιμαζεις απο μια βδομαδα και τα τρια και βλεπεις ποιο παιζει καλυτερα.το καλυτερα δεν το λεω μονο απο το ποσο συγχρονιζει το καθενα.

απο το ποσο σταθερο ειναι ,ποσο συγχρονιζει,ποσο γρηγορα ανταποκρινεται ,ποσο ευκολα κανεις Port forward,ποσο καλα δουλευει το wireless.

αν και για μενα θα τα πουλαγα και τα 3 και θα παιρνα ενα vigor 2700 Η το 2710.

 

 

Δημοσ.

ε ναι παιξε για καποιες ημερες με το καθενα και δες ποσο σε καλυπτει και βαλτα σε μια σειρα προτεραιοτητα.αλλιως οπως ειπαμε πουλημα οσο οσο και παιρνεις ενα καλυτερο και απο τα 3:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...