alexzzz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι γιατί έχει χαλάσει η ροδέλα στο ποντίκι του desktop και μόλις μετά βίας scrollάρει αλλά δεν πατιέται... WIN
Antonis_V Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Απο διάφορα σχόλια, στο amazon.de απο παιδία που το έχουν αγοράση, λένε ότι είναι μάπα... έχει διάφορα προβλήματα, και ελπίζουν με treiber update να διορθωθούν. Αν ενδιαφέρεστε θα μεταφράσο μερικά σχόλια.
krypton Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι. φυσικα η αλλαγη σε ένα τετοιο είδους mouse επηρεάζει τη κρίση
pigeon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πες μου πως ανοίγεις links σε νέο tab με δεξί κλικ, ή Ctrl... :P αυτό κάπως σώζεται με drag&go extension Χωρίς middle click για το paste δεν την παλεύω... αλλα αυτό δεν παλεύεται..
alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις το πήρα και εγώ στα χέρια μου... πιο εύχρηστο από το magic mouse της apple σίγουρα, βολικό στο χέρι, ωραία τα gestures (αν και έκανα κατά λάθος κανα 2 φορές αυτό με τα 2 δάχτυλα) αλλά με χαλάει ότι ο δέκτης δεν είναι bluetooth και χρειάζεται τον δέκτη σε κοντινή απόσταση. Κατά σειρά από τα υπόλοιπα ποντίκι της microsoft το βάζω πρώτο... και έχω πολλά.
Antonis_V Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Πρέπει να ομολογήσω ότι το πείρα. Με τα updates έγινε πολλή καλό. για το Laptop είναι ότι πρέπει. Μου Αρέσει πάρα πολλή.
skiabox Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Παλιά mouse.Apple Magic Trackpad και τα μυαλά στα κάγκελα.Σε καμιά δεκαετία μπορεί να ακολουθήσει και η microsoft.
marios32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Hal όσο πας βελτιώνεσε όσον αφορά τα reviews/hands on. Κυλάει ο λόγος και δεν κολλάει Το ποντίκι το δοκίμασα σε ένα φίλο και άνετα τα κάνεις όλα, εκτός από παιχνίδια φυσικά. Τώρα για το middle κλίκ, εγώ τουλάχιστον δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Πάντα Ctrl+Click!
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 "Στο άλλο άκρο βρίσκεται το Magic Mouse της Apple που το κατατάσσω χωρίς αμφιβολία ως ένα από τα πιο δύσχρηστα ποντίκια που έχω δοκιμάσει ποτέ." Πραγματικά δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Παλιά mouse.Apple Magic Trackpad και τα μυαλά στα κάγκελα.Σε καμιά δεκαετία μπορεί να ακολουθήσει και η microsoft. Το magic trackpad είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι για όλες τις περιπτώσεις και για όλους τους χρήστες. Για πολύ πολύ απλά πράγματα ναι, είναι κορυφή (αν και στο 27άρι το imac το χαϊδεύεις κάνα τέταρτο για να πας από άκρη σε άκρη) "Στο άλλο άκρο βρίσκεται το Magic Mouse της Apple που το κατατάσσω χωρίς αμφιβολία ως ένα από τα πιο δύσχρηστα ποντίκια που έχω δοκιμάσει ποτέ." Πραγματικά δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. και εγώ... το αυτό
soklhtos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 φανταζεστε να μετραγε και τους παλμους οταν παιζεις "games" και να ετρεχε το παιχνιδη πιο γριγορα ακομα.... lol
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Αν και δεν είμαι gamer νομίζω ότι το συγκεκριμένο δεν κάνει για games
nikos21aek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Σκέφτομαι να το πάρω αλλά θέλω να σιγουρέψω κάτι πρώτα.Ρυθμίσεις μπορείς να κάνεις ώστε να βάλεις κάποιες λειτουργίες που θέλεις;Πχ δεν θα την παλέψω καθόλου αν δεν μπορώ από το ποντίκι να χαμηλώνω και να αυξάνω την ένταση και να κάνω mute.Υπάρχει κάποιος έξτρα συνδιασμός που μπορείς να τον βάλεις να κάνει ότι θέλεις ή είναι όλα fixed γιατί από ότι είδα σε κάτι βιντεάκια δεν είχε κάτι τέτοιο. Λειτουργίες που έχω αυτή τη στιγμή στο ποντίκι μου και θέλω και στο καινούριο: Scroll(αστραπιαίο όχι γρήγορο απλά) Μπρός-Πίσω Ένταση ήχου Κουμπί πάνω από την ροδέλα στο οποίο έχω βάλει την επικόλληση και με βολεύει τρελά αλλά ζούμε και χωρίς αυτό. Τα πρώτα 3 τα έχω με το ποντίκι αυτό;
apostolispk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Για windows 8 δεν κανει δηλαδη?!? Μας βαλανε καλα καλα να τα αγορασουμε και το Mouse δεν πιανει εκει?!?
michael92 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Θα παραμείνω στο microsoft touch arc μου που είναι πολύ πιο εύχρηστο και βολικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα