tirlibibikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 πριν δυο λεπτα δημιουργησα τον λογαριασμο μου σε αυτο το forum. εδω και μια εβδομαδα εχω στην κατοχη μου το sony ericsson x10 mini. το ειχε αγορασει η αδερφη μου αλλα επειδη δν την βολευε της εδωσα το nokia e72 και μου εδωσε αυτο. το εχω μετανιωσει!!! απο την πρωτη στιγμη προσπαθω να δημιουργησω λογαριασμο στο market και μου βγαζει ενα ηλιθιο μηνυμα πως δν μπορω να δημιουργησω λογαριασμο προσωρινα, να δοκιμασω αργοτερα και αμα δν τα καταφερω να μιλησω με την εταιρεια κινητης τηλεφωνιας που βρισκομαι..... ΑΘΛΙΟ. πηγα και στον γερμανο οπου ενας υπευθυνος μου ειπε να καλεσω στο 13838 για να μου σταλθουνε οι ρυθμισεις. ετσι κι εκανα καλεσα στην εντελως αθλια γραμμη της cosmote στην οποια μιλας μονο με κασετα και για να επιλεξεις αυτο που θες πρεπει να φωναζεις για να το καταλαβει. εδω και δυο μερες εχουν σταλθει οι ρυθμισεις και και το κινητο συνεχιζει να σερνεται. μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω για να δημιουργησω λογαριασμο στο market? επειγη.. Ευχαριστω προκαταβολικα!!
opera Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 μονο και μονο για τον τιτλο που εβαλες δεν απαντω. ας απαντησει καποιος που θεωρει σχετικο το τιτλο με το προβλημα του φιλου.
tirlibibikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 τον τιτλο τον εβαλα γιατι κατα την γνωμη μου δεν πυστευω πως η συνεργασια google και sony ericsson για το andoid ειναι καλη ουτε και οτι ειναι ολοκληρωμενη
parsifal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ο αρχικός τίτλος «google+android= αποτυχια» άλλαξε στον τρέχοντα. Παρακαλώ να τηρείτε τον σχετικό κανόνα του forum που επιβάλλει την χρήση αρκούντως περιγραφικών τίτλων για τα θέματα που ανοίγετε. Ευχαριστώ.
Meraklis56 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 πριν δυο λεπτα δημιουργησα τον λογαριασμο μου σε αυτο το forum. εδω και μια εβδομαδα εχω στην κατοχη μου το sony ericsson x10 mini. το ειχε αγορασει η αδερφη μου αλλα επειδη δν την βολευε της εδωσα το nokia e72 και μου εδωσε αυτο. το εχω μετανιωσει!!! απο την πρωτη στιγμη προσπαθω να δημιουργησω λογαριασμο στο market και μου βγαζει ενα ηλιθιο μηνυμα πως δν μπορω να δημιουργησω λογαριασμο προσωρινα, να δοκιμασω αργοτερα και αμα δν τα καταφερω να μιλησω με την εταιρεια κινητης τηλεφωνιας που βρισκομαι..... ΑΘΛΙΟ. πηγα και στον γερμανο οπου ενας υπευθυνος μου ειπε να καλεσω στο 13838 για να μου σταλθουνε οι ρυθμισεις. ετσι κι εκανα καλεσα στην εντελως αθλια γραμμη της cosmote στην οποια μιλας μονο με κασετα και για να επιλεξεις αυτο που θες πρεπει να φωναζεις για να το καταλαβει. εδω και δυο μερες εχουν σταλθει οι ρυθμισεις και και το κινητο συνεχιζει να σερνεται. μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω για να δημιουργησω λογαριασμο στο market? επειγη.. Ευχαριστω προκαταβολικα!! 1.Για να φτιάξεις λογαριασμό μάρκετ το μόνο που χρειάζεται είναι ένα gmail account. 2.Όταν λες σέρνεται,εννοείς σέρνεται στο σερφάρισμα η γενικά στο μενου;Αν εννοείς το 2ο,τότε κάτι λάθος έχετε κάνει.Μια γνωστή μου έχει το κινητό,και το κινητό πάει πολυ γρήγορα. 3.Καλύτερα μπες προς το παρών με wifi για να λειτουργήσει το market και μετά ψάξε το θέμα των 3g δικτύων
theonedorector Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 έχω το ίδιο θέμα και ίδιο κινητο, καθως στο προηγουμενο κινητο μου το xperia mini μπορουσα να κανω συνδεση κανονικα αλλα με το x 10 όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα