Προς το περιεχόμενο

Πως σας αρεσει να βλεπετε τις σειρες?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα επισοδειο τι βδομαδα ωστε να απορροφατε το περιοχεμνο και τα μυνηματα και να αφηνεται το χρονικο διαστημα να δημιουργουνται και να απαντωνται ερωτηματα, ή απλα στυλ "Ι cant get enough", τα βλεπω ολα μαζεμενα (οπου εχω την ευκαιρια) και μετα παω σε αλλη σειρα?

Καθε ενα εχει την γλυκα του, αλλα εγω να πω την αληθεια σε ΑΑΑ σειρες αν καταφερω και συγκεντρωσω επισοδεια (δλδ δεν εχω κατσει να δω για καποιες βδομαδες) τα καταπινω μονομιας.

Ας πουμε περσυ δεν αντεχα το καθε βδομαδα το επομενο, και μεχρι το Απριλιο-Μαιο δεν ειχα δει σχεδον τπτ ωστε να τα βλεπω απο αρχη μεχρι τελους σαιζον. Μετα μπηκε το καλοκαιρακι και καποια δεν τα προλαβα...

Ακουω και τις δικες σας αποψεις.

Σαφως χωρις Spoiler απο περιεχομνο σειρας.

Δημοσ.

Ανάλογα.

Καλοκαίρι ότι κι αν παίζει, το βλέπω εκείνη την ώρα.

Χειμώνα, σειρές που μ'αρέσουν τις βλέπω κάθε επεισόδιο. Άλλες που δεν μου αρέσουν (π.χ Himym, Fringe) τις αφήνω να μαζευτούν και όταν μου κάτσει όρεξη ή δεν έχω τι να κάνω τα βλέπω όλα μαζεμένα.

Ποτέ δεν μπόρεσα να μαζέψω επεισόδια πολλα απο κάτι που μου αρέσει.

Δημοσ.

Απορώ με τον εαυτό μου πώς έβγαλα 2 χρόνια βλέποντας το Lost 1επισ./βδομάδα.... :whistle: τώρα με σειρές που μου αρέσουν θα τα δω όλα μαζεμένα δεν μπορώ να περιμένω.... άσε που έχω και χάλια μνήμη και ξεχνάω τί έγινε πριν τόσες μέρες...

Δημοσ.

Ανάλογα.

Καλοκαίρι ότι κι αν παίζει, το βλέπω εκείνη την ώρα.

Χειμώνα, σειρές που μ'αρέσουν τις βλέπω κάθε επεισόδιο. Άλλες που δεν μου αρέσουν (π.χ Himym, Fringe) τις αφήνω να μαζευτούν και όταν μου κάτσει όρεξη ή δεν έχω τι να κάνω τα βλέπω όλα μαζεμένα.

Ποτέ δεν μπόρεσα να μαζέψω επεισόδια πολλα απο κάτι που μου αρέσει.

HIMYM και Fringe δεν σαρεσουν? Εμενα ειναι απο τις καλυτερες μου, και συμπτωματικα ειναι ακριβως οι 2 μονες που δεν προλαβα να δω πριν ερθει το καλοκαιρι, και τωρα περιμενω να ξεκινησει ο αργος ρυθμος του χειμωνα για να τις δω μεμιας. Γιατι μες στο καλοκαρι θα επρεπε να τις βλεπω σιγα σιγα για να μην κλεινομαι μεσα, και λεω ασε να τελιωσει και το καλοκαιρι, αφου τις μαζεψα που τις μαζεψα και θα τις καταστρεψω το Χειμωνα.

Επισης απο Καινουριες μαζευψα μερικες που ακουγεται πολυ hype, και αναρωτιεμαι αν αξιζει να τις ξεκινησω ή να περιμενω να μαζευτουν περισσοτερο. Αφου δεν τις εχω ξεκινησει και δεν με τρωει το αγχος της εξελιξης.

Ας πουμε σειρες οπως the game of thrones, sons of anarchy, breaking bad, mad men κτλ. Αν τις ξεκινησω τωρα μετα θα καιγομαι να ερχεται η νεα βδομαδα για να τιε βλεπω οποτε λεω κατσε να συνεχισουν και αλλο, ή πχ να ολοκληρωθουν τελειως και τις ξεκιναω.

Δημοσ.

συνηθως αρχιζω σειρες που εχουν συμπληρωσει 3-4 κυκλους ωστε αν πεσει κανενα cliffhanger να μην χρειαστει να περιμενω και μολις φτασω το τρεχον επισοδειο το συνεχιζω ανα βδομαδα μολις βγαινει καινουριο...

καλημερα ζωη ανα βδομαδα tongue.gif

Δημοσ.

Συνήθως περιμένω να συμπληρωθεί ο κύκλος και μετά ξεκινάω. Τελευταία φορά που έκανα εξαίρεση ήταν ο 3ος κύκλος του Sanctuary το οποίο έκανε ένα διάλειμμα σχεδόν 4 μηνών !!! αφήνοντάς με με ένα τρομερό cliffhanger. Δεν την ξαναπατάω :mad: . Πολλές φορές βέβαια και το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου διαφόρων σειρών σε αφήνει με μια σκηνή φοβερής αγωνίας (πχ Fringe) αλλά τουλάχιστον η πλοκή έχει προχωρήσει. (Λέμε τώρα!)

Δημοσ.

αλλη η γλυκα να περιμενεις καθε week το episode ειδικα επι εποχες λοσταρας που καναμε μανιακες συζητησεις στο lostpath παλιες καλες εποχες

Δημοσ.

αλλη η γλυκα να περιμενεις καθε week το episode ειδικα επι εποχες λοσταρας που καναμε μανιακες συζητησεις στο lostpath παλιες καλες εποχες

Τελος, δεν υπαρχουν αυτα τωρα!

Δημοσ.

Προτιμώ να τα βλέπω μαζεμένα αλλά δυστυχώς δεν έχω την υπομονή.

Πχ. το Lost το ξεκίνησα το καλοκαίρι πριν μπει στη 5η σεζόν. Έβγαλα 4 σεζόν σε ένα ή δυο μήνες. Τρελό κόλλημα. Τις δυο τελευταίες όμως ένα-ένα τα πήγα τα επεισόδια.

Παρομοίως για Supernatural. Μόνο στο HIMYM έχω καταφέρει να τα συγκεντρώσω για να τα δω όλα μαζί, κυρίως λόγο της μικρής διάρκειας των επεισοδίων.

Δημοσ.

Προτιμώ να τα βλέπω μαζεμένα αλλά δυστυχώς δεν έχω την υπομονή.

Πχ. το Lost το ξεκίνησα το καλοκαίρι πριν μπει στη 5η σεζόν. Έβγαλα 4 σεζόν σε ένα ή δυο μήνες. Τρελό κόλλημα. Τις δυο τελευταίες όμως ένα-ένα τα πήγα τα επεισόδια.

Παρομοίως για Supernatural. Μόνο στο HIMYM έχω καταφέρει να τα συγκεντρώσω για να τα δω όλα μαζί, κυρίως λόγο της μικρής διάρκειας των επεισοδίων.

4 σαιζον σε 2 μηνες δεν ειναι καψιμο. 4 σαιζον σε 2 βδομαδες ειναι καψιμο. Μην πω και σε 1....

Δημοσ.

Σιγα μη τις βλεπεις και με τον ηχο ρε νυχτεριδα!

Χαχα κάτσε κάτσε, διαβάζω το τόπικ και απαντάω σοβαρά. Μισό :P

Της δυνατές ποιοτικές σειρές, της βλέπω μαζεμένες (είτε μια σεζόν μαζεμένη, είτε όλη την σειρά ανάλογα πότε πέφτει στα χέρια μου). Πχ Dexter, Breaking Bad κτλ τα μαζεύω και τα βλέπω μονοκόμματα. Αυτά βολεύουν και ολας γιατί είναι απο 10-13 επεισόδια την σεζόν. Καλή και η συζήτηση που γίνεται κάθε βδομάδα, αλλα αυτές οι σειρές δεν είναι να της περιμένεις. Εδώ που τα λέμε, είναι καλά να έχεις πάνω απο μια σειρά γιατί τα season finale είναι σχεδόν πάντα μπαρούτι (Dexter, Game of Thrones και άλλα πολλά)

Τώρα τα υπόλοιπα, αυτά που είναι απο 20-24 επεισόδια την σεζόν της βλέπω κάθε βδομάδα και μερικές φορές απο την έλλειψη χρόνου δεν τα τελειώνω ούτε αυτά πχ πέρσυ δεν τελείωσα House, Supernatural (το έκοψα βασικά), Fringe και HIMYM (και αυτό)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...