Adawn Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Βρε συ adawn ,ωρες ,ωρες απορω .Δεν καταλαβαινεις;Η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις;Γιατι ειναι 2 τελειως αλλα πραγματα .Ποιο λογο εχω να σου πω ψεμματα για το τελος του εζελ;Ασε που το 99% στα βιντεο εχει βγαλει το συμπερασμα οτι πεθανε .Τελος παντων. μου αρεσεις, τεσπα φιλε, ο καθενας τι τον συμφερει... σε παρακαλω συγκεντρωσου λιγο και προσπαθησε να καταλαβεις οτι το τρενο ειναι ονειρο... πως γινετε να εχει επιβατες πεθαμενους? αρα αυτοματα που καταληγουμε? αστο... μην το συνεχισουμε ρε φιλε... τεσπα, παντως πολυ γγ η σειρα, απο τις σειρες που δεν θα δεις ποτε στην τιβι.... απο ολα τα τουρκικα μονο το 10000$1 νυχτες και αυτο μου αρεσαν, αυτο κορυφη... το αλλο δεν ελεγε πολλα, κλασικη ιστορια αγαπης... μισους, χωρισμου... ΥΓ: ο εζελ θα ερθει ελλαδα, δεν ξερω ποτε... μαλλον θα μας πουνε το τελος
saya Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο με το τρενο στο τελος μπορει να ειναι η αρχη του ονειρου του Εζελ πριν πεθανει ..η απλως ειναι σκηνοθετικο τρικ για να δειξει οτι πηγε στο τρενο με τους αλλους νεκρους.Πεθανε δλδ.τελος παντων εχουν βαλει 2 εκδοχες .Επιλεγεις ποιο θες να ειναι το ονειρο και ποιο οχι.. αν και νομιζω οτι το δευτερο ειναι για να μην στενοχωρηθουν οι πολυ φανατικοι .
Adawn Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ε γμτο, πεθανε ο παπους... :// πολυ μαπα σκηνοθετες.
gatokoritso Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ε γμτο, πεθανε ο παπους... :// πολυ μαπα σκηνοθετες. οταν ειχε ξεκινήσει το πιστολιδι νομιζα οτι ειχε χαλασει η tv ετσι οπως εκοβαν αποτομα απο μαλακια εφυγε ο παππους..
hashashin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω το βλεπω στο Youtube με ελληνικους υποτιτλους και εχω δει μεχρι και το 65.Γενικα πολυ θανατιλα μονο ο κωλοφαρδος ο Αλι την γλιτωνει. Α και ο Εζελ πεθαινει στο τελος.Η σκηνη με τον φαρο ειναι συμβολικη και θελει να δειξει μαλλον οτι ο Τζαν πεθαινει και ανταμωνει με τον πατερα του στον παραδεισο. Γιαυτο ο Ραμιζ λεει στο τελος οτι με τα τον θανατο δεν ανταμωνουν οι πατεραδες με τα παιδια τους η μηπως οχι? Λιγο πολυ θετει το ερωτημα αν υπαρχει μετα θανατον ζωη.Μην ξεγελιεστε ο Εζελ πεθανε.
saya Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Στο σταρ παντως σημερα το πρωι ελεγαν οτι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ονειρο και ο Εζελ πεθανε αλλα ο τυπος που ειδαμεστον φαρο ηταν ο φιλος τπυ Εζελ που σωθηκε ο Αλι. Ο οποιος ειχε αναλαβει να διηγηθει στον μικρο την ολη ιστορια οταν γινει 20 χρονων. Και εδειχνε μαλιστα μια εικονα που ηταν ο Αλι στην φυλακη κσι τον εδειχνε και αυτος να κανει την κινηση με τα μαλλια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.