Προς το περιεχόμενο

ξέρει κανείς το τέλος του εζέλ?

Adawn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μας εχει ξενερωσει να πουμε,αν ειναι δυνατον να μην εχει χαπυ εντ.Πηγαν να το κανουν και καλα μυστηριο για να μας βαζουν να αναριοτιωμαστε πραγμα που πετυχαν αλλα μας ξενερωσαν ταυτοχρονα.

Δημοσ.

Toυρκικο ειναι ,οχι αμερικανικο ...ασε που ολες τους οι τουρκικες σειρες μεχρι τωρα δεν εχυν νομιζω happy end πλυν μιας;Και δεν ειμαι σιγουρη και για αυτη .Με κατι χωρισμους και αυτοκτονιες τελειωνουν.Οι ασιατες ειναι πιο μοιρολατρες..για αυτο.

Δημοσ.

Εγω φτιαχνομαι με ψυχοπλακωτικα τελη.

Σου έχει ο χοντρός (aka Βενιζέλος) άφθονα ;)

Α, οπα, φινάλε εννοούσες, με μπέρδεψες βρε κουτό :mrgreen:

Δημοσ.

μετα το 54-55 επεισοδιο ++ μου την σπαει , εχει αυτη τη κλαψιαρα την μπαντέ που ρε παιδι μου, δεν μπορει να παει τουαλετα ο ανθρωπος,

εχει την εσαν κατασκοπο και λογικο ειναι να συναντιουνται συχνα, αυτη αμεσως ρε παιδι μου την μουρμουρα, να κλαψουριζει, μου εχει δωσει τα νευρα

για το τελος, λιγο αδικο ρε γαμωτο... ηξερα περιπου, το ειχα δει κομματια κομματια αλλα μου ξεφυγε ο τεβφικ, τελικα θα πεθανει αυτος... κριμα ρε γμτο... (τον εχω προφιλ ιμαγε)

στο τελος τι λετε, αυτος στον φαρο ποιος ειναι? ο τζεγκιζ λετε?....

πιο πιθανο να γλυτωσεις αμα πεσεις απο 20 μετρα , απο το να παρεις δηλητηριο...

Δημοσ.

ναι ρε! αφου η μπαντε συμφωνησε, γιατι μας τα πρηζει; btw θα πεθανει ο τεβφικ;

ναι ρε, συμφωνησε, δεν εχει προβλημα να βλεπονται....

αλλα οταν την βλεπω μου βγενει ενα "ahhh", αφου ρε ολο κλαψουριζει, μπορει να αγκαλιαζονται και αυτη να νομιζει οτι πηδιουνται...

ασεε...

ναι ρε γμτο προς το τελος, απο ενα μικρο παιδι... μαλλον ο ιος της αδερφης του που σκοτωσε.

¨/// ¨//

Δημοσ.

ναι ρε, συμφωνησε, δεν εχει προβλημα να βλεπονται....

αλλα οταν την βλεπω μου βγενει ενα "ahhh", αφου ρε ολο κλαψουριζει, μπορει να αγκαλιαζονται και αυτη να νομιζει οτι πηδιουνται...

ασεε...

ναι ρε γμτο προς το τελος, απο ενα μικρο παιδι... μαλλον ο ιος της αδερφης του που σκοτωσε.

¨/// ¨//

ποτε θα πεθανει ο κεναν θελω να δω! και δεν ειμαι σιγουρος οτι η Αζαντ θα ζησει για πολυ μιας και δεν ειναι κορη του κεναν!

Δημοσ.

ποτε θα πεθανει ο κεναν θελω να δω! και δεν ειμαι σιγουρος οτι η Αζαντ θα ζησει για πολυ μιας και δεν ειναι κορη του κεναν!

Ο κεναν στο 69 η 70, και 71 ειναι το φιναλε

απο τωρα αυτοι που θα πεθανουν ειναι

τεμουζ

κεναν

τεφο

στο φιναλε αυτοι...

τζεγκιζ

ευσαν

εζελ?

Δημοσ.

Ο κεναν στο 69 η 70, και 71 ειναι το φιναλε

απο τωρα αυτοι που θα πεθανουν ειναι

τεμουζ

κεναν

τεφο

στο φιναλε αυτοι...

τζεγκιζ

ευσαν

εζελ?

απ'οτι ειδα ο εζελ θα μεινει ζωντανος διοτι θα χαιδεψει τον τζαν οταν θα παει να τον δει! ο αλι νομιζω μετα απο λιγα επεισόδια βγαινει εκτος παιχνιδιου, σωστα;

Δημοσ.

δεν εννοω οτι τον σκοτωνουν, απλα οτι τους παραταει ολους!

ααα οκ...

δηλαδη μενουν μονο 11 επεισοδια?ανυπομονω για το τελος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...