Προς το περιεχόμενο

Έρχεται το Battlefield 3...καιρός για νέο PC

sandbird

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχαχα εσύ ούτε κάν τους δοκίμασες ρε συ, σε είχαν ενημερώσει πρώτα. :P

Χάχαχαχα ναι με είχαν ενημερώσει οι γνώστες. Ξερανε μάλλον πόσο παράξενη είμαι ΚΑΙ με το θέμα του θορύβου :P

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δημοσ.

Κοιτούσα αυτό το post για τις Xigmatek (Γησμαδιάμ lol) και μου φαίνονται ωραίες και οι 3.

Η A70 καλή αλλά μου φαίνεται λίγο κουμούτσα και φοβάμαι μήπως δε μου χωράνε οι μνήμες.

Μεταξύ Loki, Gaia και Aegir ποια προτείνετε ?

Δημοσ.

Συγχωρήστε μου τη νουμποερώτηση, αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα και βλέπω ότι έχω χάσει επεισόδια. Στο παρελθόν είχα χρησιμοποιήσει (με αρκετή... ικανοποίηση θα έλεγα) τόσο την Noctua NH-U12, όσο και την NH-D14. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για socket 1155 (i5); Σε λιγότερα λεφτά όμως, δεν είναι εποχές τώρα για 80άρια και 90άρια σε ψύκτρες. Κυρίως μου κάνει εντύπωση που η Α70 αναφέρει στα specs 1600-2000rpm, όταν τις Noctua τις "έτρεχα" σε 800-1200 στροφές.

Επίσης για την HD6950 ποιά υλοποίηση προτείνεται γενικώς για value for money (δεν ενδιαφέρομαι για o/c). Έχει μεγάλη διαφορά η έκδοση 1GB με αυτή των 2GB; Απ' όσο έχω καταλάβει η περισσότερη μνήμη χρησιμοποιείται από παιχνίδια που κατά βάση έχουν high-res mods αλλά και για AF/AA σε μεγάλες αναλύσεις;

Δημοσ.

Αν λες γι' αυτές τις μνήμες Kingston HyperX 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz δεν έχεις κανένα θέμα με την A70

Ναι αυτές τις μνήμες θα βάλω. Μα καλά για (απλό) overclock κάνουν τα 1600 - 2000 rpm που έχει η A70 ?

Υπέθετα ότι τα 2600 που έχει η Loki θα ήταν καλύτερα.

Ψύχει αρκετά η A70 με τέτοιες ταχύτητες?

Δημοσ.

Αυτό που παίζει περισσότερο ρόλο στην αποβολή θερμότητας είναι τα Heatpipes και το υλικό κατασκευής.

Οι ανεμιστήρες με αλλαγή θα σου δώσουν 1 με 2 βαθμούς διαφορά τίποτα παραπάνω...

Πχ η Noctua έχει 6

post-204649-0-67126400-1315224286_thumb.jpg

H A70 έχει 4

post-204649-0-93229100-1315224359_thumb.png

Και από ότι βλέπεις άλλη κατασκευή, άλλα υλικά...

Με απλά λόγια άλλα τα ματια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας...

Για απλό o/c είναι καλές οι ψύχτρες που λες. Από εκεί και πάνω πας σε άλλη κατηγορία ψύχτρας (μεγαλύτερη σε μέγεθος ή κάποια έτοιμη υδρόψυξη H80/100)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...