Προς το περιεχόμενο

Έρχεται το Battlefield 3...καιρός για νέο PC

sandbird

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για το θέμα cooler. Αν θες να τον φτάσεις στα άκρα όχι δε κάνει. Για ελαφρύ o/c είναι μια χαρά...

android.png

Και εσυ που το ξερεις?εδω με την Noctua δεν τον εφτασες στο τερματα και πας σε υδροψυξη :P :P :P :P :lol:

Δημοσ.

Και εσυ που το ξερεις?εδω με την Noctua δεν τον εφτασες στο τερματα και πας σε υδροψυξη :P :P :P :P :lol:

Γιατί γε καθικι ηξεγα να κλοκαγω;

android.png

Δημοσ.

Τελικά μάλλον παω για :

- i5 2500K 3.3 GHz (CPU)

- Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (MOBO)

- GTX 560 Ti Twin Frozr II OC 1 GB (GPU)

- Kingston HyperX 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (RAM)

- Xigmatek Gaia SD1283 (COOLER)

Σύνολο: 659€

Και άλλοι μου είπαν για την i5 και καλύτερα να έδινα τα ρέστα από τον i7 στην 560.

Δημοσ.

Τελικά μάλλον παω για :

- i5 2500K 3.3 GHz (CPU)

Σύνολο: 659€

Και άλλοι μου είπαν για την i5 και καλύτερα να έδινα τα ρέστα από τον i7 στην 560.

Εννοείται, τι να τον κάνεις τον i7 για τα παιχνίδια, χαμένος θα πάει.

1000φορές να δώσεις τη διαφορά για καλύτερη κάρτα γραφικών.

Και μάλιστα θα σου έλεγα αντί της 560Ti να πάς στην HD6850.

Δημοσ.

Και μάλιστα θα σου έλεγα αντί της 560Ti να πάς στην HD6950.

Νίκο μάλλον αυτό ήθελες να πεις, έτσι δεν είναι; :rolleyes:

Δημοσ.

Εννοείται, τι να τον κάνεις τον i7 για τα παιχνίδια, χαμένος θα πάει.

1000φορές να δώσεις τη διαφορά για καλύτερη κάρτα γραφικών.

Και μάλιστα θα σου έλεγα αντί της 560Ti να πάς στην HD6850.

6950 εννοείς φαντάζομαι,αλλιώς δεν βγάζει νόημα B)

Δημοσ.

Τελικά μάλλον παω για :

- i5 2500K 3.3 GHz (CPU)

+1 για τον i5 και +1 και για την 6950.

Περι ψυκτρας θα σου προτεινα την Corsair A70. Αξιζει τα +10€ -- και αυτο στο λεει ενας κατοχος της Gaia..

Δημοσ.

Χαχαχα! Καλα, το ιδιο ισχυει και για την Gaia.. Γιατι ομως στην Α70? Καλο airflow φαινεται να εχουν και στα χαρτια αθορυβοι ειναι.

Δημοσ.

Αν παίρνει τα στανταρντ ανεμιστηράκια τοτε το κοβω, 2 καθε χρόνο.

Εχω αλλαξει 3 φορες ανεμιστηρακια στο κουτί μου....το ρευμα στο σπιτι sucks.

Να υποθέσω ο i5 overclock γίνεται έτσι ? (χωρίς voltage tweaks εννοώ, δλδ μέχρι εκει.)

Δημοσ.

Χαχαχα! Καλα, το ιδιο ισχυει και για την Gaia.. Γιατι ομως στην Α70? Καλο airflow φαινεται να εχουν και στα χαρτια αθορυβοι ειναι.

Κάθε άλλο παρά αθόρυβοι είναι, ακόμα και με την χρήση των αντιστάσεων για έκαστο ανεμιστήρα που περιλαμβάνεται στο kit και ρίχνει τις στροφές ~στις 1600 απο τις 2000rpm.

Άσε που με την χρήση των αντιστάσεων, ναι μεν γίνονται πιο ήσυχοι (όχι αθόρυβοι) αλλά μειώνεται και η ψύξη.

Το kit περιλαμβάνει και έναν αντάπτορα 2 σε 1 (αν δεν υπάρχουν 2 κενές θέσεις για ανεμιστήρες στην μητρική), όπου συνδέεις και τους 2 fans πάνω σε αυτόν και μετά στην μητρική. Αν τον συνδυάσεις τον αντάπτορα με μια αντίσταση ρίχνει ακόμα περισσότερο τις στροφές των fans στις ~1000 περίπου αν θυμάμαι καλά. Σε αυτή την περίπτωση ησυχάζουν αλλά περιορίζεται αρκετά η ψύξη και το o/c.

Οι συγκεκριμένοι ανεμιστήρες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ούτε απο θέμα χαρακτηριστικών ούτε απο θέμα ποιότητας κατασκευής. Είναι παρόμοιοι με αυτούς που χρησιμοποιούνται και στις hydro. Ρώτα πόσοι θα ήθελαν να μπουν σε διαδικασία αλλαγής τους με την πρώτη ευκαιρία. :P

Δημοσ.

Ρώτα πόσοι θα ήθελαν να μπουν σε διαδικασία αλλαγής τους με την πρώτη ευκαιρία. :P

Με φώναξε κανείς; :P

Δημοσ.

Αυτο περι αλλαγής το εχω διαπιστωσει και εγω, γι'αυτο ρωτησα..

Στα reviews παντως η μικροτερη σκαλα δεν εχει μεγαλες διαφορες στις θερμοκρασιες και το επισημο site υποστηριζει 26dBA που πρακτικα ειναι ψιθυρος -- παρολο που τα dBA ειναι και υποκειμενικα και κατ'εμε σημασια περισσοτερη εχει η "χροια" του ηχου, αντικειμενικα οτιδηποτε κατω απο 30dBA ειναι ψιθυρος.

Τεσπα την εχω στα μελλοντικα υπ'οψιν την Α70 γι'αυτο και το slightly offtopic. :>

[/offtopic]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...