basilis5 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αν ψωνισεις απο το αγγλικο οχι. επισης πανω απο 25£ και απο ττ ο ιδιο το αμαζον και οχι καποιον 3ο που πουλαει μεσω αυτου, δεν πληρωνεις ουτε μεταφορικα.
Ntinaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αν ψωνισεις απο το αγγλικο οχι. επισης πανω απο 25£ και απο ττ ο ιδιο το αμαζον και οχι καποιον 3ο που πουλαει μεσω αυτου, δεν πληρωνεις ουτε μεταφορικα. προσοχη ακομα και απο το αγγλικο υπαρχουν πωλητες εκτος ΕΕ
Mr_Terror Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις το παρελαβα.Η αποστολη εγινε με ups. Εντυπωσεις αριστες.Το manual διαθετει και Ελληνικα.
beez Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 εγω σκεφτομε να το παρω για να ανεβαζω τις τεντες. αναρωτιεμε αν το 18αρι 8α εχει αρκετη δυναμη για να γυριζει το σιδερο και την τεντα.
kavouras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε μου δε μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά γιατι δεν είμαι ειδικός. Πιστεύω αν ρωτήσεις κάποιον με τέντες θα ξέρει. Ίσως αν έχεις δυναμόμετρο(ή δανειστείς απο κάποιον) θα μπορείς να μετρήσεις τι δύναμη απαιτείται για την τέντα σου. Πιο παλιά θυμάμαι κάποιον τύπο που ανοιγόκλεινε τις τέντες με εργαλείο μπαταρίας το οποίο ήταν εντελώς της πλάκας... Κάνοντας μια μικρή έρευνα βλέπω οτι ένα σύστημα που ανοιγοκλείνει τέντες αυτόματα χρησιμοποιεί 60Nm δύναμη http://www.elero.com/gr;classical-drive;for-awnings;shaft-mounted-drives.htm ενω πχ το hitachi που είχα αναφέρει έχει max 43Nm.Ίσως βέβαια μια απλή τέντα να μη θέλει τόση δύναμη. Προσωπικά πιστεύω οτι δε θα έχεις πρόβλημα ,αλλα ρώτα κάποιον με τέντες καλύτερα. Ελπίζω να βοήθησα.
manosfp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγω παρέλαβα. Δεν ήταν όμως σφραγισμένο.Εσένα; Sent from my iPhone using Tapatalk
runner69 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 το απλο δραπανοκατσαβιδο μπορει να τρυπησει μεχρι ξυλο ενω για να τρυπησεις τοιχο θελεις να ειναι και κρουστικο ετσι; Ευχαριστω
Genatos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 το απλο δραπανοκατσαβιδο μπορει να τρυπησει μεχρι ξυλο ενω για να τρυπησεις τοιχο θελεις να ειναι και κρουστικο ετσι; Ευχαριστω Τοιχο με τουβλο μπορει και να τρυπαει αλλα για μπετο θελεις το κρουστικο...
kukukali Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Για τους δυσπιστους ας ριξουν μια ματια στη μπλε (επαγγελματικη σειρα) της Bosch απλα καταπληκτικη!....Link με 3 χρονια εγγυηση!
beez Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 εξαρτατε τι θες να τρυπήσεις. αν ειναι π.χ. πλακάκι τοτε με το κρουστικό το εσπασες. υπάρχουν ομως μαστορια που επειδη δεν εχουν την υπομονη να περιμενουν βαζουν κρουστικο και στα πλακάκια..
basilis5 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 εξαρτατε τι θες να τρυπήσεις. αν ειναι π.χ. πλακάκι τοτε με το κρουστικό το εσπασες. υπάρχουν ομως μαστορια που επειδη δεν εχουν την υπομονη να περιμενουν βαζουν κρουστικο και στα πλακάκια.. επειδη ειναι κρουστικο δεν σημαινει πως οτι τρυπας το τρυπας με κρουση.. γενικα το πλακακι ειναι πολυ ευαισθητο
gpapadakis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 εγω σκεφτομε να το παρω για να ανεβαζω τις τεντες. αναρωτιεμε αν το 18αρι 8α εχει αρκετη δυναμη για να γυριζει το σιδερο και την τεντα. Μην κανεις τετοιες πατεντες, αν σου παρει κανα χερι θα κλαψεις, υπαρχουν ειδικοι αυτοματισμοι μικρης ταχυτητας για αυτη τη δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.