TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μου βγάζει απλά πάλι και τις 4 επιλογές..άρα μας έχει αφήσει χρόνους. Μπορει απλως (sic!) να μη βρισκει το δισκο.. -που υποθετω παντα οτι εχει μεσα! σωστα?- πιθανοτατα με αλλο δισκο, να δουλεψει Κι εκει αν δε δοκιμασεις, δε θα το μαθεις...!
e_lena Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ναι έχει κανονικά το δίσκο του!Καλά δεν με καίει και πολύ αυτό το μοντέλο έτσι κι αλλιώς!
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ναι έχει κανονικά το δίσκο του!Καλά δεν με καίει και πολύ αυτό το μοντέλο έτσι κι αλλιώς! Σε γενικες γραμμες αυτα τα λαπτοπς αν δεν συμφερει οικονομικα να λειτουργησουν ως φορητα (π.χ. ακριβες κανουργιες μπαταριες, ή ακριβες νεες οθονες για αντικατασταση σπασμενων κλπ), μπορεις να αφαιρεσεις εντελως την οθονη τους και να λειτουργουν ως λιλιπουτεια desktops Με το LG για παραδειγμα μπορεις να δεις even 1080p ταινιες, ενω ακομη και το Αcer, θα ηταν αρκετο π.χ. για Skype* ~~ *εχω χρησιμοποιησει ετσι αρχαιο λαπτοπ με...Celeron 600 (@666!) αναγκαστικη λυση παντως δουλευε & σε ελαχιστοτατες διαστασεις.
e_lena Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να δω τι έχω μέσα και από εκεί και πέρα θα τα δώσω χώρο μου πιάνουν,δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί τους.
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να δω τι έχω μέσα και από εκεί και πέρα θα τα δώσω χώρο μου πιάνουν,δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί τους. O.K., εχω ηδη καταθεσει αιτημα (!) παραπανω για 1-2 parts απο LG-E500 Απο 'κει & περα, αν καποιος ασχοληθει μαζι τους, μπορει να τα επαναφερει- κανει λειτουργησιμα, εστω με τροπο που ανεφερα.. (δηλ. εξωτερικη οθονη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.