washcloud Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Αν έχει paypal και χρεωστική, εννοείται καλύτερα e-bay. AN έχει.
TheELF Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Αν έχει paypal και χρεωστική, εννοείται καλύτερα e-bay. AN έχει. Ε,στα 2,5€ και να μην έχει...
washcloud Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Paypal και χρεωστική εννοώ (να έχει) ...εκτός κι αν εννοούσεις αν δεν έχει...να βγάλει
TheELF Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ΑΑΑΑΑ,νόμιζα έλεγες για δικιά της ασφάλεια ο.κ. nevermind.
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 το δεύτερο είναι ένα LGE50 E500.Δεν βρήκα κάποιο κατατοπιστικό Link. Το θέμα μου είναι πως εξωτερικά τα είχα ψιλό κακοποιήσει..Στο 2ο μοντέλο έχω ξεκολλήσει τη μισή οθόνη από τη βάση και κάποια κουμπιά Επειδή τα έχω χρόνια στην άκρη και δεν ξέρω τι να τα κάνω,αν έχετε κάποια ιδέα θα χαρώ να την ακούσω! Αν μιλαμε για καποιο μοντελο του LG E500, ειναι μια χαρα λαπτοπ Δηλαδη ειν' αμαρτια να πεταχτει...* Μπορεις να το συνδεσεις σε εξωτερικη οθονη & εξωτερικο πληκρολογιο (αν εχεις κανιβαλλισει το δικο του!) Μνημες, δισκος, επεξεργαστης, ολα αλλαζουν πολυ ευκολα (για τυχον αξιοποιηση τους αλλου ή & upgrade) ~~ [*μολαταυτα αν προκειται να το <σουταρεις> τελικα, χρειαζομαι 1-2 parts του -εχει ιδιο η sister => Ε500]
e_lena Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Έχω χρεωστική εντάξει Βασικά το LG το μόνο θέμα που έχει είναι η οθόνη. Είναι λες και έχει μείνει stand by όταν πατάω να ανοίξει. Προσπάθησα να το συνδέσω σε άλλη οθόνη,αλλά δεν!
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 2 απο τα μοντελα του LG -που ειχαν παιξει @ Ελλαδα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908363 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908352 Δηλαδη [ποσο] εκκινει? (η οχι!) Στο bios του LG μπαινεις εστω?
e_lena Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το 2ο έχω εγώ. Δεν ανοίγει καν η οθόνη. Μένει σταθερά μαύρη και αναβοσβήνει το λαμπάκι.
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το 2ο έχω εγώ. Δεν ανοίγει καν η οθόνη. Μένει σταθερά μαύρη και αναβοσβήνει το λαμπάκι. Το ιδιο με τη sister Ακους το ανεμιστηρακι του να λειτουργει/δουλευει/γυριζει, οταν το ανοιγεις-power on, ή οχι/τιποτα/καθολου?
e_lena Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ναι δουλεύει κανονικά ρε συ!Απλά μου έπεσε κάτω κ ξεκόλησσε η οθόνη.Από τότε δεν κάνει επαφή,προσπάθησα να το συνδέσω στην TV, αλλά τπτ. Το acer όταν το ανοίγω μου βγάζει το εξής: Boot device και από κάτω 4 επιλογές HARD DISK CD-ROM/DVD DISKETTE A PXE LAN
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ναι δουλεύει κανονικά ρε συ!Απλά μου έπεσε κάτω κ ξεκόλησσε η οθόνη.Από τότε δεν κάνει επαφή,προσπάθησα να το συνδέσω στην TV, αλλά τπτ. Για να δουλευει cpu fan εισαι σε μαλλον καλο δρομο (αποκλειεται προς το παρον καμμενη μητρικη.. ) Να το συνδεσεις σε εξωτερικο (pc) μονιτορ, και να μπεις σε bios, πρεπει να δοκιμασεις Το acer όταν το ανοίγω μου βγάζει το εξής: Boot device και από κάτω 4 επιλογές HARD DISK CD-ROM/DVD DISKETTE A PXE LAN Διαλεξε το δισκο
e_lena Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Χμμ αν δεν βαρεθώ θα το τσεκάρω μετά, αλλιώς αύριο σίγουρα! Αν τελικά τα καταφέρω και το συνδέσω τι πρέπει να κάνω? Και που το διαλέγω δεν βλέπω φως στην υπόθεση..
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Και που το διαλέγω δεν βλέπω φως στην υπόθεση.. Τι μηνυμα λαθους σου βγαζει? Μπορει ο δισκος (που εχει φανταζομαι επανω!), με την εγκατασταση λειτουργικου/windows να εχει "χτυπησει"-"χαλασει" κλπ, οποτε nnooo εκκινηση Χμμ αν δεν βαρεθώ θα το τσεκάρω μετά, αλλιώς αύριο σίγουρα! Αν τελικά τα καταφέρω και το συνδέσω τι πρέπει να κάνω? Πρεπει να δεις: αν σου βγαζει κανονικα εξοδο εικονας, απο λαπτοπ στο μονιτορ & αν μπορεις να μπεις bios
e_lena Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μου βγάζει απλά πάλι και τις 4 επιλογές..άρα μας έχει αφήσει χρόνους.
e_lena Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μου βγάζει απλά πάλι και τις 4 επιλογές..άρα μας έχει αφήσει χρόνους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.