bosei Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ήταν να μπώ στο τει Ζακύνθου Τεχνολογία Περιβάλλοντος και Οικολογίας αλλά η βάση της σχολής ανέβηκε 3000 μόρια (ήταν 3949 και πήγε 6886...εγώ έχω 6382). Δεν είχα εναλλακτική καθώς όλοι λέγανε δεν χρειάζεται να δηλώσω καν άλλη σχολή στο μηχανογραφικό... Ξέρετε αν υπάρχει καιμία ιδιωτική σχολή στην Ελλάδα που να αχολείται με Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας , περιβάλλον , οικολογία και σχετικά ? Στο εξωτερικό υπάρχουν πανεπηστήμια με τέτοια τμήματα?...Με την προυπόθεση να μην χρειάζεται καλό απολυτήριο (απολύθηκα με 9,9 ) .
Adawn Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ήταν να μπώ στο τει Ζακύνθου Τεχνολογία Περιβάλλοντος και Οικολογίας αλλά η βάση της σχολής ανέβηκε 3000 μόρια (ήταν 3949 και πήγε 6886...εγώ έχω 6382). Δεν είχα εναλλακτική καθώς όλοι λέγανε δεν χρειάζεται να δηλώσω καν άλλη σχολή στο μηχανογραφικό... Ξέρετε αν υπάρχει καιμία ιδιωτική σχολή στην Ελλάδα που να αχολείται με Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας , περιβάλλον , οικολογία και σχετικά ? Στο εξωτερικό υπάρχουν πανεπηστήμια με τέτοια τμήματα?...Με την προυπόθεση να μην χρειάζεται καλό απολυτήριο (απολύθηκα με 9,9 ) . του χρόνου, άσε τα ιδιωτικά, να σου φάνε τα λεφτά είναι... κάτσε , άραξε την ... και 1 μήνα πριν διάβασε και λίγο... εε αμα δεν πιάσεις 7 .. τι στο καλό...
bosei Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 του χρόνου, άσε τα ιδιωτικά, να σου φάνε τα λεφτά είναι... κάτσε , άραξε την ... και 1 μήνα πριν διάβασε και λίγο... εε αμα δεν πιάσεις 7 .. τι στο καλό... Μπαααα εδώ με το ζόρι έβγαλα 6300 με πολύ αντιγραφή...το 7 δεν το έχω... Ξέρεις αν υπάρχουν ιδιωτικές σχολές πάνω στον τομέα που ψάχνω?
nickarmy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 χωρις να θέλω να σε προσβάλω πίστεψε με , πιστεύεις οτι απο τη στιγμή που πιστεύεις οτι δεν μπορεις να γράψεις παραπάνω , θα γίνει να ανταπεξελθεις στις απαιτήσεις ενος πανεπιστημιου στο εξωτερικό ?
DrLo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Εγώ πάλι με μια υποψία πρόθεσης να σε "προσβάλω" ... αν λες ότι γράφεις 5-6 με το ζόρι και αντιγραφή τι φαντάζεσαι ότι μπορείς να "προσφέρεις" στην βιομηχανία ΑΠΕ και γιατί πρέπει σώνει και καλά να το σπουδάσεις ? Πιο καλή καριέρα θα κάνεις ως τεχνίτης αν είσαι καλός, ξέρω αρκετούς τεχνίτες που έβγαζαν περισσότερα από μηχανικούς στις δουλειές που έκανα ... αλλά πάλι θέλει ΣΚΛΗΡΗ δουλειά. ΥΓ: Ήμαρτον με αυτά τα απίστευτα ΤΕΙ ... μετά ψάχνουν δημόσιο να περικόψουν!!! ΥΓ2: Τι ακριβώς δουλειά φανταζόσουν ότι θα έκανες σπουδάζοντας στο ΤΕΙ αυτό? το λέω γιατί πιθανόν να έχεις καλύτερες επιλογές για αυτό που θες να κάνεις
sot20 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Υπάρχει το τμήμα Ενεργειακής Τεχνολογίας στο Τει Αθήνας http://www.et.teiath.gr/ με αρκετά όμως μεγαλύτερη βάση που σημαίνει ότι θα πρέπει να διαβάσεις περισσότερο και πιο μεθοδικά. Φέτος έπεσε η βάση όπως και σε πάρα πολλές σχολές, πέρυσι ήταν 13000 νομίζω.
bosei Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 χωρις να θέλω να σε προσβάλω πίστεψε με , πιστεύεις οτι απο τη στιγμή που πιστεύεις οτι δεν μπορεις να γράψεις παραπάνω , θα γίνει να ανταπεξελθεις στις απαιτήσεις ενος πανεπιστημιου στο εξωτερικό ? Έγραψα τόσο χαμηλά χωρίς ίχνος προσπάθειας...είχα "κάτσει" πάνω στην βάση της σχολής που ήταν 3900 και πήγαινα για χαβαλέ φροντηστήριο. Όποτε έχω ασχοληθεί σοβαρά συνήθως είμαι πολύ καλός.Εφόσον μου παρουσιαστεί ευκαιρία σε ευρωπαικό πανεπηστήμιο είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ να ανταπεξέλθω. Εγώ πάλι με μια υποψία πρόθεσης να σε "προσβάλω" ... αν λες ότι γράφεις 5-6 με το ζόρι και αντιγραφή τι φαντάζεσαι ότι μπορείς να "προσφέρεις" στην βιομηχανία ΑΠΕ και γιατί πρέπει σώνει και καλά να το σπουδάσεις ? Πιο καλή καριέρα θα κάνεις ως τεχνίτης αν είσαι καλός, ξέρω αρκετούς τεχνίτες που έβγαζαν περισσότερα από μηχανικούς στις δουλειές που έκανα ... αλλά πάλι θέλει ΣΚΛΗΡΗ δουλειά. ΥΓ: Ήμαρτον με αυτά τα απίστευτα ΤΕΙ ... μετά ψάχνουν δημόσιο να περικόψουν!!! ΥΓ2: Τι ακριβώς δουλειά φανταζόσουν ότι θα έκανες σπουδάζοντας στο ΤΕΙ αυτό? το λέω γιατί πιθανόν να έχεις καλύτερες επιλογές για αυτό που θες να κάνεις Μου έχουν πει ότι στην ευρώπη είναι πολύ μπροστά η ΑΠΕ και γενικά μου αρέσει το αντικίμενο. Βασικά το ΤΕΙ το διάλεξα "ευκαιριακά" έχω σπίτι στην Ζάκυνθο ,έχω συγγενείς και γνωστούς καθηγητές και με κανά μεταπτυχιακό κάτι θα έβγαινα (μάλλον)
Mirlogria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Άρε φιλαράκο τι μου θύμισες! Αυτό ήταν το τμήμα που πέρασα το 2007 την πρώτη φορά που έδωσα Πανελλήνιες ("Οικολογίας και Περιβάλλοντος" λεγόταν τότε)! Βλέπεις,τα φροντιστήρια δεν είδαν από μένα δεκάρα τσακιστή,πέρα από κάποια ιδιαίτερα που έκανα στη 2η απόπειρα! Μη του την πέφτετε του παλικαριού ρε μάγκες,εντάξει το ξέρουμε ότι είστε ξεφτέρια αλλά κανείς δεν είναι τέλειος! Για να σοβαρευτούμε,καλή η Ζάκυνθος φίλε αλλά μόνο για διακοπές,μπάνιο μετα ταβερνίου κ.λπ.!Αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά βάλε πρόγραμμα στη ζωή σου,κάνε το διάβασμα καθημερινή σου (έστω και ολιγόωρη) ενασχόληση και δώσε με σοβαρές αξιώσεις,ξανά Πανελλήνιες για 2η φορά! Μη πετάς τα λεφτά σου στα ιδιωτικά,καλύτερα να τα φας στις Βουλγάρες που λέει ο λόγος (όλη τη Βουλγαρία παίρνεις μ'αυτά τα λεφτά ) παρά στα δίδακτρα! Μηχανολόγοι,Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί Πολυτεχνείων/Τ.Ε.Ι. και κάποιες άλλες εξειδικευμένες ειδικότητες (π.χ. Ενεργειακής Τεχνολογίας που είπε κάποιο παιδί πιο πάνω) ασχολούνται με το αντικείμενο αυτό!Δεν θα είναι δύσκολο να διαλέξεις... Καλή επιτυχία ό,τι κι αν διαλέξεις εύχομαι!Και χαιρετισμούς στην όμορφη Ζάκυνθο!
bosei Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν παίζει να ξαναδώσω πανελλήνιες...όχι ότι μπούχτισα από το διάβασμα αλλά δεν...ούτε γω ξέρω γιατί ακριβώς... Απλά ρωτάω αν υπάρχει κάποια ιδιωτική σχολή στην ελλάδα πάνω σε αυτόν το τομέα ή κάποιο ευρωπαικό πανεπηστήμιο που να μπορεί να με δεχτεί
kage Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.google.gr/search?hl=el&safe=off&biw=1024&bih=631&q=Renewable+Energy+university&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7 http://62.103.84.30/2.php αρκετα τμηματα παιζει να ξεκινανε σε καμμια βδομαδα! γι αυτο κοιτας ποσα μπορεις να διαθεσεις καθε μηνα σε χρηματα,rankings ,μετα την πολη που ειναι και μετα αρχισε να στελνεις αιτησεις...
b_real Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 και με κανά μεταπτυχιακό κάτι θα έβγαινα (μάλλον) εξηγεις λιγο αυτο???
bosei Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.google.gr/search?hl=el&safe=off&biw=1024&bih=631&q=Renewable+Energy+university&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7 http://62.103.84.30/2.php αρκετα τμηματα παιζει να ξεκινανε σε καμμια βδομαδα! γι αυτο κοιτας ποσα μπορεις να διαθεσεις καθε μηνα σε χρηματα,rankings ,μετα την πολη που ειναι και μετα αρχισε να στελνεις αιτησεις... Ευχαριστώ πολύ...θα τα κοιτάξω εξηγεις λιγο αυτο??? Όχι ε?...τίποτα?
REDODIN7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αληθεια ξερεις κανεις αν υπαρχουν μεταπτυχιακα για αποφοιτους ΤΕΙ και αν αξιζει τον κοπο
greenmachine Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εχε υπόψη, όμως, ότι παρα τη θέληση σου να σπουδάσεις πάνω στις ΑΠΕ (και μπράβο σου που θέλεις να το παλέψεις!), απαιτείται ένα ικανοποιητικό υπόβαθρο φυσικής και μαθηματικών. Θα δυσκολευτείς παρα πολύ άμα δεν το διαθέτεις
b_real Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι ε?...τίποτα? η άγνοια που έχεις για τα πράγματα που μιλάς και το σκεπτικό σου έχει πλάκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.