uprising Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 to toshiba h to fujitsu η το asus θα προτεινατε για καποιον που το θελει για απλα παιχνιδια σαν l2 και τετοια? πιο απο τα 2 ειναι καλυτερα
Xristos_Metal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε μου σου προτεινω να κανεις καλυτερα ενα ντεσκτοπ. Και πιο φθηνα θα σου βγει και θα κανεις και καλυτερα μηχανημα. Αν εχεις και οθονη δικια σου ακομη καλυτερα. Αλλα και να μην εχεις με 600 ευρω κανεις σουπερ μηχανημα με ολα μεσα. Το λαπτοπ θα σε κουρασει.
uprising Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη δεν εχω σκοπο να καιγομα στο pc αλλα ξερεις κανα 2 ωρο την μερα δε θα ειναι προβλημα για laptop για ενα παιχνιδι του 2004 νομιζω... l2 interlud αν γνωριζεις .. γι αυτο λες φορητο..αν ξερει κανεις να μ απαντηση ευχαριστω πολυ
xristoforos89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το Lifebook. Είναι δοκιμασμένη κι αξιόπιστη λύση και μάλιστα πολύ οικονομική. To Lifebook εχει χαλια (πραγματικα χαλια ομως) ηχεια. Οπως και η οθονη του ειναι ψιλοτραγικη. Μονο σαν χαρακτηριστικα αξιζει.
Ntinaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 μακρια απο eshop οτι και να γινει απο μαρκες θα προτεινα dell Και toshiba
arsenal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια σε ενα αλλο site Μου πρότειναν αυτον Dell το καινουριο Dell.Usb 3 hdmi 1.4 καινουρια γενια επεξεργαστή.Ειναι καλύτερος απο τον Toshiba?η διαφορα τους θα ειναι αισθητη μονο στο Gaming?
sphinxgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 βασικά φίλε η dell εκτός των άλλων είναι απίστευτη σε θέμα αξιοπιστίας και service, δεν χαλάει κ αν χαλάσει την επόμενη μέρα έρχονται σπίτι σου και στο φτιάχνουν οι καλύτεροι. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου την έχουν σαν μοναδική επιλογή. Έχοντας αυτά στα υπόψη σου, απλά ψάξε τα χαρακτηριστικά
xristoforos89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 O επεξεργαστης ειναι πανω κατω στο ιδιο επιπεδο (ισως λιγο καλυτερος). Εχει καλυτερη αυτονομια και usb 3. Επισης η καρτα ειναι ελαφρως καλυτερη. Η επιλογη δικια σου!
arsenal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 O επεξεργαστης ειναι πανω κατω στο ιδιο επιπεδο (ισως λιγο καλυτερος). Εχει καλυτερη αυτονομια και usb 3. Επισης η καρτα ειναι ελαφρως καλυτερη. Η επιλογη δικια σου! σχετικα με τον επεξεργαστη μου ειπε δηλαδη η διαφορά θα ειναι αισθητη μονο σε gaming επίπεδο? ο i3 2310 εχει επιδοσεις ομοιες με του i5 430M
xristoforos89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Η καρτα γραφικων ειναι που παιζει τον σημαντικοτερο ρολο στα παιχνιδια. Ο επεξεργαστης ερχεται σε δευτερη μοιρα. Αν εχεις καλη καρτα γραφικων, τοτε εισαι καλυμμενος.
arsenal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.cosmodata.gr/product/58101/notevook-dell-inspiron-15r-i5-480-black αυτος εδω πως σας φένεται?σημερα το βραδυ θα παραγγείλω καποιον ναπο αυτος τους 3(απο τα 2 dell και το toshiba)δεν ξερω γιατι αλλα εχω κολλήσει με την εμφάνιση του toshiba
xristoforos89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ειναι λαθος η φωτογραφια που εχουν βαλει απο τον Dell στο καταστημα cosmodata. Αν μπορουσες να ανεβεις λιγο παραπανω, θα σου προτεινα αυτον: http://www.skroutz.gr/s/328082/Dell-Inspiron-N5010-15R-i3-380M-320GB-HD-5650.html/ Εχει πολυ καλυτερη καρτα για παιχνιδια απο την 5470.
arsenal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 δεν μπορω να ανεβω καθολου φιλε!τι λαθος?ποια ειναι δηλαδή η εξωτερική εμφανιση του
xristoforos89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.dell.com/us/p/inspiron-15r/pd Στην στηλη Gallery εχει φωτο.
arsenal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπονα αναμεσα σε αυτα τα 2 dell και το Toshiba ποιο θα επελεγς πρώτο δεύτερο τριτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.