Αbominable Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Γειά σε όλους. Έχετε δοκιμάσει τελευταία να κάνετε καμία αγορά από amazon.com; Θέλω να κάνω 1 αγορά. Όταν φτάνω στο shipping choice μου δίνει μόνο 1 επιλογή (την πιο ακριβή) και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι παίζει; Έφτασα μέχρι και ένα βήμα πριν την τελική αγορά αλλά δεν βρίσκω πουθενά δυνατότητα αλλαγής του τρόπου αποστολής.
Jason13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Γειά σε όλους. Έχετε δοκιμάσει τελευταία να κάνετε καμία αγορά από amazon.com; Θέλω να κάνω 1 αγορά. Όταν φτάνω στο shipping choice μου δίνει μόνο 1 επιλογή (την πιο ακριβή) και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι παίζει; Έφτασα μέχρι και ένα βήμα πριν την τελική αγορά αλλά δεν βρίσκω πουθενά δυνατότητα αλλαγής του τρόπου αποστολής. Λογικα μονο αυτην δεχεται...
giorgos147 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Κάτσε, το .com δεν είναι στην Αμερική; Ή λάθος κάνω; Δες μία το .co.uk που είναι Αγγλία μεριά.
Anubis13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 To .com ειναι αμερικη και θα συμβουλευα να το χρησιμοποιεις μονο για βιβλια. Σου δινει μονο αυτή την επιλογή λόγω προιόντος μάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.