xrisiana2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-LX-RDP02-014.htm Ποια η γνωμη σας;Η τιμη του ειναι οσα περιπου μπορω να διαθεσω, και τα χαρακτηριστικα του μου φανηκαν αρκετα καλα σε συγκριση με αλλα ιδιας τιμης.Ο κατασκευαστης ειναι το θεμα μου.Δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω λαπτοπ απο Acer.Ειχατε/εχετε λαπτοπ απο Acer και σας εμφανισε προβληματα; Ευχαριστω προκαταβολικα.
plpapadopoulos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Γενικά από προηγούμενη κι εκτεταμένη εμπειρία μου με ACER, χαμηλή αξιοπιστία, κακό service γενικά, κακό κεντρικό service ειδικά και διάθεση ανταλλακτικών στην Ιταλία όπου και τροφοδοτείται η Ελλάδα. Προβλήματα υπερθέρμανσης, μητρικές που καίγονται εύκολα σε σχέση με μηχανήματα άλλων εταιριών, κλπ. ACER εγώ δε θα επαιρνα (είναι στην μαύρη λίστα μου μαζί με τα Turbo-X κλπ για τους ίδιους λόγους πάνω κάτω).
xrisiana2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μαλιστα,ισως θα πρεπει να ψαξω για καποιο αλλο.Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.