poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ωραια κλεινεις τον dhcp και μετα κανε οτι ειχες κανει και την προηγουμενη φορα με το καλωδιο.πες μου τι Ip ειχες βαλει sto bridge εικονιδιο οπως και στο laptop.
8anos94 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω το εκανα δουλευει
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 λεω να τον κανουμε και ban επειδη κανει spam.ειπε πολλα ευχαριστω
8anos94 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 χαχααχχαχαχαχααχ οχι ban γιατι πως θα ξανακαω αλες ερωτησεις τις βλεπω να ερχονται στο μελον(1-3 μερες αχαχ)
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλλον ειναι τοσο μεγάλη η χαρά του τώρα που δεν νομίζω να το προσέξει σε πρώτη φάση :lol: Edit : Ρώτα εσυ οτι θέλεις δεν βαριόμαστε να απαντάμε ποτέ
8anos94 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 τι να το κανω το internet χωρις insomnia ......
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 τι αλλο σκοπευεις να κανεις και θα ρωτας παλι? ??καναν πυρηνικο σταθμο να φτιαξεις?
8anos94 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 μην μου βαζεις ιδεες και το σκεφτομουνα τις τελευτες μερες χα0χα0χα0
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 μην μου βαζεις ιδεες και το σκεφτομουνα τις τελευτες μερες χα0χα0χα0 οτι θελειςνα ρωτησεις εδω ειμαστε.για adsl
vasilis_g Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 να κάνω και εγώ μια ερώτηση.. Το σπίτι μου έχει δύο ορόφους. Το ασύρματο router είναι στον πρώτο (d-link) με 4 εξόδους ethernet , με αποτέλεσμα να μην έχω καλό σήμα στον δεύτερο. μπορώ να έχω καλύτερο σήμα στον κάτω όροφο αγοράζοντας ένα access point;
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 να κάνω και εγώ μια ερώτηση.. Το σπίτι μου έχει δύο ορόφους. Το ασύρματο router είναι στον πρώτο (d-link) με 4 εξόδους ethernet , με αποτέλεσμα να μην έχω καλό σήμα στον δεύτερο. μπορώ να έχω καλύτερο σήμα στον κάτω όροφο αγοράζοντας ένα access point; πρεπει να την εχω ετοιμη την απαντηση λυσεις α.καλωδιο μεχρι το Pc b.powerlines. γ.repeater παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα δ.access point΄.παιρνει με καλωδιο δινει ασυρματα. πιο δυνατο router η πιο καλη ασυρματη καρτα στο pc.τελευταια λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.