8anos94 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Παιδεια εχω την καρτα alfa awus051nh και την εχω συνδεδεμενει στο μεγαλο μου πισι θελω ομως να δοσω και στο laptop ασυρματα δεν θελω καμια τρελη ταχυτητα σκεφτικα να παρω αυτο http://www.e-wifi.gr/Product/79/Page/55/el/ θα κανει τιποτα?.Αυτο θελω να το παρω για να το συνδεσω ενσυρματα με ethernet με το μεγαλο μου πισι και μετα ασυρματα να περνει το λαπτοπι γινεται???
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Παιδεια εχω την καρτα alfa awus051nh και την εχω συνδεδεμενει στο μεγαλο μου πισι θελω ομως να δοσω και στο laptop ασυρματα δεν θελω καμια τρελη ταχυτητα σκεφτικα να παρω αυτο http://www.e-wifi.gr.../79/Page/55/el/ θα κανει τιποτα?.Αυτο θελω να το παρω για να το συνδεσω ενσυρματα με ethernet με το μεγαλο μου πισι και μετα ασυρματα να περνει το λαπτοπι γινεται??? αν και στο αλλο θεμα σου απαντησα διαφορετικα λογικα και αυτο θα γινει.εφοσον η ethernet σου βγαζει internet εσυ βαζεις to access point και το λαπτοπ αντι να παρει με καλωδιο Internet απο σενα θα παρει διαμεσω του access point.αλλα πιστευω οτι αυτο μπροεις να το κανεις και με ενα απλο adsl router που εχεις spare.απλα θα του κλεισεις τον dhcp και δωστου μια Ip μακρια απο το range Που παιζουν τα υπολοιπα.
8anos94 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Φιλε εχω ενα απλο ρουτερακι ενα της Hol netfaster iad 2 (pstn) μας κανει?? και αν μας κανει πως μπορω να το φιαξω ενονω την ethernet μετα?
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 καντο οπως ακριβως το εκανες με το καλωδιο.αλλα αντι για να συνδεσεις το αλλο λαπτοπ με το καλωδιο συνδεσε το access point.μετα βαλε τα Ip κανονικα οπως τα ειχες πριν με το καλωδιο.απλα δωσε και ενα τριτο ip στον ρουτερ για να μπαινεις στο μενου του.φτιαξε το ασυρματο κλεισε dhcp και θα εισαι οκ.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 στα pc οι ιδες ρυθμισεις αν εκανες αυτο που καταλαβα.εκανες γεφυρα την wireless με την ethernet στο pc με την alfa και στο αλλο pc εβαλες gateway την ip toy laptop λογικα.το ιδιο και τωρα.
8anos94 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 μολις κανω γεφυρα χανω την συνδεση με το Internet απο την κερεα λεει οτι ειμαι αλλα λεει οτι ειμαι συνδεδεμενος αλλα χωρις Internet το dhcp το βρηκα λεει enable πως το βγαζω ομος δεν εχω καμια επιλογη... οκ καταλαβα οτι καθε φορα που βαζω ip δεν εχω αυτο το dhcp αλλα και παλη δεν καταλαβενω τη ριθμισεις πρεπει να βαλω κανω γεφυρα μετα τι πρεπει να αλλαξω?
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 κανε οτι ρυθμισεις ειχες κανει που ελεγες οτι επαιζε με καλωδιο.απλα αντι να συνδεσεις τα 2 pc μεταξυ τους θα συνδεσεις το pc με την alfa με τον ρουτερ και το αλλο wireless με τον ρουτερ.ειχες βαλει καρφωτα ip λογικα στις ethernet των 2 Pc.απλα τωρα στο ενα θα ειναι καρφωτα και στο λαπτοπ θα ειναι καρφωτα στην ασυρματη καρτα δικτυου.και στον ρουτερ κλεισε τον dhcp πριν το συνδεσεις.
8anos94 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 μονο αυτο πες μου το dhcp πως θα κλεισω λεει enable τι πρπει να κανω ???
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 θα πας στο μενου του ρουτερ και καπου θα γραφει Lan και εκει θα εχει κατι για dhcp καιτον κλεινεις.
8anos94 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ενοεις http://192.168.2.1 αυτο του ρουτερ? ζηταει id kai pass πιο ειναι τι πρπει να βαλω
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 εγω ξερω τι στοιχεια εχει το Netfaster? η στο manual θα γραφει η απο κατω. τιποτα admin admin admin 1234 admin κενο.
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ανάλογα ποιο router έχεις, το γράφει συνήθως στο βιβλιαράκι του
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 netfaster iad2 spank ελληνικα 10 χαρακτηρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.