Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση κάτω τον 150 ευρώ.

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μεχρι τώρα θα πρεπει να έχεις καταλάβει ότι δεν είναι!! :rolleyes:

μπορεις να μου εξηγήσεις πιο αναλυτικά γιατί δεν είναι?

τελικά το τροφοδοτικό είναι μεκαψες στο full! ούτε η μάνα του δεν το ξέρει.

Mην πετάς λεφτά απο εδώ και απο κεί άσκοπα. Μείνε όπως είσαι, κάνε υπομονή, μάζεψε ένα ικανοποιητικό ποσό χρημάτων και μετά άνοιξε θέμα για αγορά καινούργιου εξ-ολοκλήρου υπολογιστή.

Πιο φθηνά θα σου βγεί. ;)

το ξέρω φιλε δηλαδή κρατάω μονο drive και σκληρό δίσκο και fans και σύνθετο ένα κανονικό gaming pc σωστά?

Δημοσ.

τελικά το τροφοδοτικό είναι μεκαψες στο full! ούτε η μάνα του δεν το ξέρει.

το ξέρω φιλε δηλαδή κρατάω μονο drive και σκληρό δίσκο και fans και σύνθετο ένα κανονικό gaming pc σωστά?

Λαθος.

Γιατι ο δισκος σου ειναι λογικα παναρχαιος και οτι και να αγορασεις απο μητρικη/επεξεργαστη/μνημες θα τα αχρηστευσει λογω του οτι θα ειναι αργος.Μην ξεχνας οτι οι εφαρμογες σου και τα games σου τρεχουν στον δισκο.

Η μονη λυση ειναι να μαζεψεις λεφτα και να κανεις ολικη αναβαθμιση.Για σοβαρο μηχανημα για gaming υπολογισε απο 800 ευρω μεχρι 1000.Και παλι δεν θα αγορασεις το καλυτερο,απλα ενα αξιοπρεπες.Αυτη φιλε μου ειναι η λυπηρη αληθεια.

Δημοσ.

Αυτό

Λαθος.Γιατι ο δισκος σου ειναι λογικα παναρχαιος και οτι και να αγορασεις απο μητρικη/επεξεργαστη/μνημες θα τα αχρηστευσει λογω του οτι θα ειναι αργος.Μην ξεχνας οτι οι εφαρμογες σου και τα games σου τρεχουν στον δισκο.Η μονη λυση ειναι να μαζεψεις λεφτα και να κανεις ολικη αναβαθμιση.Για σοβαρο μηχανημα για gaming υπολογισε απο 800 ευρω μεχρι 1000.Και παλι δεν θα αγορασεις το καλυτερο,απλα ενα αξιοπρεπες.Αυτη φιλε μου ειναι η λυπηρη αληθεια.

και επίσης όπως σου είπα ήδη η καρτα γραφικών σου για games όπως Crysis 2 κτλ κτλ είναι παντελώς ακατάλληλη ακόμη και σε αυτή την χαμηλή ανάλυση που παίζεις!!

Δημοσ.

Λαθος.

Γιατι ο δισκος σου ειναι λογικα παναρχαιος και οτι και να αγορασεις απο μητρικη/επεξεργαστη/μνημες θα τα αχρηστευσει λογω του οτι θα ειναι αργος.Μην ξεχνας οτι οι εφαρμογες σου και τα games σου τρεχουν στον δισκο.

Η μονη λυση ειναι να μαζεψεις λεφτα και να κανεις ολικη αναβαθμιση.

Aκριβώς όπως τα λέει ο Παναγιώτης.

Τίποτα δεν είναι σωστό να κρατήσεις, άντε να πάρεις μια εξωτερική θήκη και να κρατήσεις τον 150άρη δίσκο και να τον έχεις με usb 2.0 (αν έχεις τίποτα αρχεία που θέλεις να διαφυλάξεις), αν και δεν αξίζει ούτε αυτό κατ εμέ. Το optical που έχεις απο την άλλη πάλι άχρηστο θα είναι σε νέο setup μιας και είναι IDE και όχι SATA. Οι νέες μητρικές πλέον δεν υποστηρίζουν IDE hardware (δεν περιλαμβάνουν την απαραίτητη σύνδεση). Τα fans απο την άλλη γιατί? Το κουτί που θα πάρεις θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τα βασικά fans για το airflow (εισαγωγής - εξαγωγής) και αν χρειαστεί να συμπληρώσεις θα βάλεις καινούργια στις ανάλογες διαστάσεις του κουτιου.

Mάζεψε χρήματα λοιπόν, κάνε υπομονή όπως σου είπα και τα ξαναλέμε όταν είσαι έτοιμος για το βήμα. :)

Δημοσ.

Λαθος.

Η μονη λυση ειναι να μαζεψεις λεφτα και να κανεις ολικη αναβαθμιση.Για σοβαρο μηχανημα για gaming υπολογισε απο 800 ευρω μεχρι 1000.Και παλι δεν θα αγορασεις το καλυτερο,απλα ενα αξιοπρεπες.Αυτη φιλε μου ειναι η λυπηρη αληθεια.

ευχαριστώ φιλε για την πληροφορία ξέρεις είμαι newbie και... ok σας ευχαριστώ όλους θα επιστρέψω με ολοκληρωμένο σύστημα.a φιλε κάτι άσχετο ποιος είναι στην φωτογραφία?

Δημοσ.

ευχαριστώ φιλε για την πληροφορία ξέρεις είμαι newbie και... ok σας ευχαριστώ όλους θα επιστρέψω με ολοκληρωμένο σύστημα.a φιλε κάτι άσχετο ποιος είναι στην φωτογραφία?

Ο Τσε Γκεβαρα.

Δημοσ.

Ο Τσε Γκεβαρα.

το είχα καταλάβει αλλα εκεί πρέπει να μην είναι και πολύ νέος a και για τους άλλους καλο θα ήταν να έχετε κάποιο σεβασμό προς αυτό το άτομο. :rolleyes:

Δημοσ.

το είχα καταλάβει αλλα εκεί πρέπει να μην είναι και πολύ νέος a και για τους άλλους καλο θα ήταν να έχετε κάποιο σεβασμό προς αυτό το άτομο. :rolleyes:

Ετσι σεβασμο στον Τσε.<_<

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...