jason88 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Καλησπερα στο φορουμ. Σε μια σκεψη μου να τακτοποιησω τα αρχεια που εχω σε διαφορετικους σκληρους δισκους σεκφτηκα να αγορασω εναν εξωτερικο 3.5 usb3 wd σκληρο δισκο για να τα εχω μαζεμενα σε εναν. Αξιζει να τα εχω ολα μαζι ή μηπως ειναι καλυτερα σε διαφορετικους 3.5 Εχω laptop το οποιο δεν μετακινω συχνα και ετσι ισως και να με βολευε ενας 3.5 σκληρος πανω στο γραφειο μου. Τι θα μου προτεινατε? Ευχαριστω.
stm00192 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δική μου αποψη και φαντάζομαι και πολλών αλλων ποθ έχουν έχουν παθει και έχουν μάθει, ολα σου τα σημαντικά και μη ανακτήσιμα δεδομενα.. να τα έχεις τουλάχιστον εις διπλούν μη σοθ πώ και εις τριπλούν σε τουλάχιστον δύο διαφορετικά αποθηκευτικά μέσα!!
rafail1994 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Όπως είπε και ο stm00192 καλά είναι τα σημαντικά σου αρχεία να τα έχεις σε τουλάχιστον 3 μέρη (προστεθώ εγώ ). Επίσης κρατά σε 3 μέρη τα σημαντικά σου αρχεία και τα άλλα άστα σε 2 εάν δεν θέλεις να τα χάσεις, γιατί εγώ τα έχω σε 6 μέρη και εάν θέλω να τα συμμαζέψω (να τα βάλω σε κατηγορίες κτλ ) χάνω λίγο τον μπουσούλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.