pano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Υ.Γ1 Και με 4gb μνήμης ram κάνει τη δουλειά του μια χαρά,αλλά είναι τόσο φθηνές πλέον και γι'αυτό έβαλα 8gb. Υ.Γ2 Οθόνη αυτή που σου πρότεινε η karmen1983,την οποία την έχει και το visionstudio με 20 ευρώ παραπάνω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21510&cat=10 εσύ πάρτην από εκεί που σε συμφέρει όσο αφορά τα μεταφορικά.
JonSchafferGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θελω να ξερω ομως αν θα εχω προβλημα με τις θερμοκρασιες ή αν θα κανει θορυβο το pc.
karmen1983 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Σε νέο pc με ψυχτρα που δεν είναι η μαμα αλλά είναι μια gaia που όπως είδα έβαλε και στη πολύ καλή σύνθεση του ο pano, για να έχεις θέμα με θερμοκρασίες όταν τοποθετηθεί σωστά η ψυχτρα κ μαζεψεις και τα καλώδια είναι αρκετά δύσκολο. Για το θέμα θορύβου επίσης δεν θα υπάρχει, εκτός αν είσαι υπερευαισθητος. Αν το δεύτερο τότε τα σκας σε ανεμιστηρες άλλης κατηγορίας. Από εκεί κ πέρα και οι δύο συνθέσεις θα σε καλύψουν.
JonSchafferGR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τι καρτα ήχου μπορω να διαλεξω με το build του pano?
stm00192 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί να βάλεις καρτα ήχου; η onboard που δεν σε καλύπτει!;
JonSchafferGR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το ηξερα οτι ειχε onboard !!! Δηλαδη τωρα μου μενει να βρω ηχεια, keyboard, mouse, οθονη και λειτουργικο?(Εχω τα windows 7 αλλα σε πειρατεικα....)
JonSchafferGR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον αλλαξα λιγο το build για να βγει λιγο πιο οικονομικο(δυσκολες εποχες ) και θελω να μου πειτε και την γνωμη σας(αν υποστιριζεται για παραδειγμα η μητρικη με καρτα γραφικων κτλ.) Θα το εκτιμουσα πάρα πολυ
karmen1983 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον αλλαξα λιγο το build για να βγει λιγο πιο οικονομικο(δυσκολες εποχες ) και θελω να μου πειτε και την γνωμη σας(αν υποστιριζεται για παραδειγμα η μητρικη με καρτα γραφικων κτλ.) Θα το εκτιμουσα πάρα πολυ To build δε μας έδωσες όμως...
JonSchafferGR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι το θεμα ειναι οτι το visionstudio.gr εβγαλε την καρτα γραφικων απο το build γιατι μαλλον δεν ηταν συμβατη με την μητρικη και τωρα ψαχνω να βρω μια μητρικη συμβατη με την ati radeon 6670HD...
karmen1983 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δε την βγάζει το vision ούτε ελέγχει συμβατότητα. Απλά θα είχες πολύ ώρα να κάνεις κλικ στο site και στο άδειασε...
JonSchafferGR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 μαλλον εχει προβλημα το site γιατι ξαναεκανα την ιδια συνθεση πολλες φορες και παταω παραγγελεια και αποηκευση σαν συνθεση και μου βγαζει συνεχεια την μητρικη και την καρτα γραφικων Για να καταλαβεις θελω να αλλαξω μονο την καρτα γραφικων σε ati radeon HD6670 Το πετυχα τελικα και οριστε η συνθεση και οπως ειπα παραπανω θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το αν ειναι συμβατα και αν θα πρεπει να το συναρμολογησω εγω.
karmen1983 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 οι μνήμες σου δεν κάνουν. Επίσης διάλεξε ένα 3,5άρι δίσκο σαν αυτό που είπαμε πιο πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.