Dionpetrucci Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα ενα Optimus 2x, έκανα κανονικά την πρώτη φόρτηση (8 ώρες αφού ξεφορτώσει πλήρως),δεν το έχω root-άρει ακόμα γιατί χάνεται η εγγύηση και παρατήρησα οτι εαν το φορτίζω ανοιχτό, εκτώς του οτι ανεβάζει εξωφρενική θερμοκρασία(που παρεπιπτόντως ακόμα και κλειδωμένο που το έχω στην τσέπη μου κάποιες φορές ανεβάζει πολύ θερμοκρασία) σταματάει να ανεβαίνει η ένδειξη της μπαταρίας.Εάν το κλείσω συνεχίζει κανονικά να ανεβαίνει. Διάβασα ενα άλλο ποστ που είχε γίνει πρόσφατα, οτι είχε δοθεί μια λύση για reset της μπαταρίας μέσω προγραμμάτων, αλλά μετά απο λίγο ψάξιμο κατάλαβα οτι θέλει root κάποια τέτοια εφαρμογή. Το μόνο που έχω περάσει στο κινητό ειναι το Go launcher ex απο το market, και 2-3 παιχνίδια τα οποία κατέβασα απο τον υπολογιστή μου με torrent.Σε περίπτωση που το root-άρω και βαλω κάποιο custom rom χάνεται η εγγύηση(ο καταστηματάρχης μου είπε κανονικά στην LG το πάω με την εγγύηση) οπότε υπάρχει κάποια άλλη λύση;; Εαν βοηθάει το κινητό είναι με android 2.2.2, kernel version 2.6.32.9-dirty και version LGP990-V10c(μετά απο 1 update στον υπολογιστή μου με το suite της LG) εαν σε κάποια περίπτωση υπάρχει καποιο πρόβλημα με κάτι απο αυτά. Επίσης θα ήθελα κάποιες συμβουλές σε σχέση με root-άρισμα γιατί δεν εχω επιχειρήσει ξανά κάτι τέτοιο (αλλά ξέρω οτι πρέπει να προσέχω με ότι απενεργοποιώ) μιας και σκέφτομαι να το root-άρω μετα απο 1 μήνα, και αν υπάρχει κάποιο stable rom. Ευχαριστώ πολύ, και συγγνώμη για το μέγεθος του post, αλλά δεν τα πάω καλα με τα forums και αγχώθηκα πολύ με το κινητό γιατί φοβάμαι μήπως έκανα λάθος που έδωσα το optimus one και πήρα αυτο ή μήπως είναι ελλατωματικό.
Zandim Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 κανε και over the air αναβαθμιση σε v10d , που ειναι η τελευταια version. εμενα δε ζεσταινεται καθολου. Μηπως εχεις βαλει καποια βαρυα εφαρμογη που τρεχει στο παρασκηνιο? Απο αυτονομια, οπως ξερεις, μην περιμενεις και πολλα...
orlox Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Εισαι ο δευτερος με αυτο το προβλημα σε 1 μερα. Δεν το ειχα ξανακουσει και ολη μερα τριγυρναω σε φορουμς . Δοκιμασε να κανεις και το OTA update να πας σε 10d. Προσωπικα θα το πηγαινα πισω το κινητο για το 15ημερο DOA αν νομιζα οτι ειχε προβλημα. Γενικα το τηλ μου ζεστενοτανε και μενα αλλα το "εξωφρενική θερμοκρασία" μπορει να ειναι φυσιολογικο.
Dionpetrucci Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 κανε και over the air αναβαθμιση σε v10d , που ειναι η τελευταια version. εμενα δε ζεσταινεται καθολου. Μηπως εχεις βαλει καποια βαρυα εφαρμογη που τρεχει στο παρασκηνιο? Απο αυτονομια, οπως ξερεις, μην περιμενεις και πολλα... Τα μονα που ανοίγουν χωρίς την επιλογή μου είναι η μουσική και το car home τα οποία μαλλον μονο με root πρέπει να απενεργοποιούνται.Τίποτα δεν έχω περάσει μέσα εκτώς απο 2-3 παιχνίδια και το go launcher ex...Προσπάθησα να κάνω το update απο το LG mobile support tool αλλα μου λέει οτι η V10C είναι η νεότερη διαθέσιμη έκδοση...Το ενδεχόμενο να έχει περαστεί custom rom απο πριν το αποκλείω(νομίζω πως έχω ακούσει οτι εαν το root-άρεις θέλει un-root για να κάνει αναβάθμιση) γιατί με το που το πρωτοφόρτησα το έβαλα στον υπολογιστή και μου έκανε την αναβάθμιση απο v10b σε v10c μέσω του LG PC suite IV το οποίο έγινε εγκατάσταση με το που σύνδεσα το κινητό. Ξαναμπήκα στο LG PC suite IV να δω μπας και 8έλει απο εκεί αναβάθμιση αλλά και εκεί τίποτα..Έβαλα επίσης το κινητό να ψάξει για updates μέσω settings/about phone/software updates αλλά και εκεί τίποτα. Όσων αφοράται η εξωφρενική θερμοκρασία, μπορεί να είμαι υπερβολικός σ αυτόν τον τομέα γιατί δεν έχω και μεγάλη εμπειρία απο smartphones.Απλά το λέω γιατί δε μου φένεται λογικό να είναι idle το κινητό στην τσέπη μου και να ανεβάζει αυτή τη θερμοκρασία, ενώ κάνω συνεχώς kill τις εφαρμογές που τρέχουν οταν το χρησιμοποιώ πριν το κλειδώσω. Υπάρχει περίπτωση να λυθούν τα προβλήματα με rootάρισμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.