karmen1983 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δε πειράζει βρε... Ορίστε και ο αντίστοιχος 60άρης http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25169&cat=6&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined
darksoho33 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ακυρωσε την παραγγελια κανε αμφισβητηση στην καρτα σου αν εχεις πληρωσει με πιστωτικη και παρτα απο αλλου. που θα τα εχουν αμεσα διαθεσιμα. απορω ποιος ψωνιζεις ακομα απο αυτο το μαγαζι
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Γενικά, που ψωνίζει ο έλληνας για PC αυτό το καιρό? Πολύ καλή φήμη από πέρυσι έχει κάνει το Vision Studio, με έδρα τη Θεσ/νίκη. Κατ'α τ' άλλα, επειδή όπως ρωτάς, φαίνεται και να μην το έχεις πάρει χαμπάρι, Skroutz.gr
swampzero Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Το skroutz.gr το ξέρω, αλλά δεν σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω για αυτό το σκοπό. Update για την κατάσταση: Πήρα τηλέφωνο e-shop, και ο αριθμός εξαρτημάτων που περίμεναν ακόμα είχε μειωθεί σημαντικά. Έλειπαν 3, τα οποία αντικατέστησα με ετοιμοπαράδοτα αντίστοιχα, και πλέον περιμένω την παραλαβή αύριο. Ομολογώ ότι από πείσμα θα ήθελα με κάποιο τρόπο να τους "τιμωρήσω" για την ολή αυτή καθυστέρηση και την ανάγκη να αλλάξω εξαρτήματα, αλλά η παραγγελία από άλλο κατάστημα απ' την αρχή είναι μεγάλος μπελάς.
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Η μόνη ουσιαστική τιμωρία είναι να συνεχίσεις να λες τα παθήματά σου με αυτούς σε όλους τους γνωστούς σου. Κατά τ' άλλα κλάιν. Το skroutz.gr το ξέρω, αλλά δεν σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω για αυτό το σκοπό. Χεχ, "κανονικά" δηλαδή για τί το έχεις; Για σουβλάκια;
giannisv6 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Η καλύτερη τιμωρία σε τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να επιβληθεί κυρίως στα ηλεκτρονικά καταστήματα πιστεύω ότι είναι η κραυγαλέα δυσφήμηση τους!
Alexandros512 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τα e-shop. Πριν από 10 μέρες παράγγειλα έναν υπολογιστή ( >1000 Ε κομμάτι κομμάτι) και ενώ ο υπάλληλος στο κατάστημα μου είχε πει ότι η παραγγελιά θα είχε έρθει σε 10 μέρες σήμερα που πήγα στο μαγαζί να δω αν ήρθε μου είπε ότι θα αργήσει περίπου μια εβδομάδα ακόμα. Και από ότι διάβασα στο forum πάει για εικοσαημερο χαλαρά. Το πρόβλημα είναι ότι αν ακυρώσω την παραγγελιά δεν ξερώ αν θα μπορέσω να βρω παρόμοιο κατάστημα το οποίο ωμός να κάνει και την συναρμολόγηση του υπολογιστή, μιας και από όσο ξερώ είναι το μοναδικό στην πόλη που μένω. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο άλλο κατάστημα παρακαλώ ας με βοηθήσει.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δες τον οδηγο εδω μεσα που εχει φτιαξει ο ραφ.ειναι καλος.επισης δεν ειναι τιποτα να τον συνδεσεις και ας μην το εχεις ξανακανει. Σε ποια πολη μενεις? Εκτος απο το οτι θα σου ερθει λογικα πιο γρηγορα,απο αλλα καταστηματα παιζει να βρεις στην ιδια τιμη καλυτερα parts.
Alexandros512 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μενω στην Δραμα και στην αναγκη παω Θεσσαλονικη για να το παρω η μου το στελνουν με κτελ. το θεμα ειναι οτι δεν θελω να δοκιμασω να το συναρμολογησω μονος μου γιατι με καποιο λαθος θα κλαιω τα λεφτα που εδωσα... Επισης εδω ειναι και τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη αν εχετε να προτεινετε κάτι καλυτερο ακουω. Σεφτομουν να βαλω ram στα 1600 και ισως ενα μεγαλυτερο τροφοδοτικο. Επεξεργαστης: INTEL CORE I7-2600K 3.40 GHZ LGA1155 - BOX ( 288 Ε ) Μητρικη: ASUS P8P67 DELUXE REV3.0 ( 189 Ε ) Καρτα γραφικων: GAINWARD 1817 GEFORCE GTX560 TI GOLDEN SAMPLE 1GB PCI-E RETAIL ( 255 Ε ) RAM: KINGSTON KHX1333C9D3B1/2G 2GB HYPERX DDR3 BLU (*3 = 45) Τροφοδοτικο: LC-POWER LC6600 600W PSU ( 65 Ε ) Σκληρος: WESTERN DIGITAL VELOCIRAPTOR 10000 RPM 300GB ( 138 E ) Κουτι: THERMALTAKE VL80001W2Z V3 BLACK EDITION ( 45 Ε )
stm00192 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μενω στην Δραμα και στην αναγκη παω Θεσσαλονικη για να το παρω η μου το στελνουν με κτελ. το θεμα ειναι οτι δεν θελω να δοκιμασω να το συναρμολογησω μονος μου γιατι με καποιο λαθος θα κλαιω τα λεφτα που εδωσα... Επισης εδω ειναι και τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη αν εχετε να προτεινετε κάτι καλυτερο ακουω. Σεφτομουν να βαλω ram στα 1600 και ισως ενα μεγαλυτερο τροφοδοτικο. Επεξεργαστης: INTEL CORE I7-2600K 3.40 GHZ LGA1155 - BOX ( 288 Ε ) Μητρικη: ASUS P8P67 DELUXE REV3.0 ( 189 Ε ) Καρτα γραφικων: GAINWARD 1817 GEFORCE GTX560 TI GOLDEN SAMPLE 1GB PCI-E RETAIL ( 255 Ε ) RAM: KINGSTON KHX1333C9D3B1/2G 2GB HYPERX DDR3 BLU (*3 = 45) Τροφοδοτικο: LC-POWER LC6600 600W PSU ( 65 Ε ) Σκληρος: WESTERN DIGITAL VELOCIRAPTOR 10000 RPM 300GB ( 138 E ) Κουτι: THERMALTAKE VL80001W2Z V3 BLACK EDITION ( 45 Ε ) Εγω θα ελεγα αφου εχεις που εχεις προβλημα με το eshop . .να ακυρωσεις με την μια την παραγγελια γιατι η συνθεση σου εχει πολλες ανισορροπιες.... ειδικα το τροφοδοτικο ειναι κλαφτα χαραλαμπε! Ειτε εγω ειτε καποιο αλλο παιδι σιγουρα μπορουμε να σου προτεινουμε κατι πολυ καλυτερο σε αυτα τα χρηματα! Επισης η μητρικη ειναι πανακριβη σε αυτα τα χρηματαθα επρεπε να εχεις διαλεξει καποια πολυ καλη με z68 chipset. O επεξεργστης δεν εχει τπτ το ιδιετερο να προσφερει παραπανω απο τον 2500κ ωστε να δικαιολογει την διαφορα στην τιμη.... Ο veloci ειναι εντελως ακυρη επιλογη την εποχη .που βασιλευουν οι ssd.
Alexandros512 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Η συγγεκριμενη μητρικη ηταν η πιο φθηνη που υπηρχε ωστε να δεχετε τον επεξεργαστη με socket 1155 και την καρτα γραφικων που ειναι pci-e 2.0. απο την αλλη για τους ssd που λες, το σκεφτομουν επισης αλλα ειναι αρκετα ακριβοι και απο οτι ξερω εκει πανω τρεχεις μονο τα windows και τιποτα αλλο.Οποτε θα επρεπε να παρω και αλλον σκληρο και θα ανεβαινε και αλλο η τιμη.Για αυτο επελξα τον veloci που ειναι αρκετα γρηγορος και εχει και αρκετα gega παραπανω. Επεξεργαστη παντως θα ηθελα τον καλυτερο σε λογικη τιμη βεβαια. Ο συγγεκριμενος εχει και ξεκλειδωτο πολλασλασιαστη. Αλλα αν το τροφοδοτικο μου δημιουργησει προβλημα τοτε να το αλλαξω... ετσι και αλλιως ηταν ενα απο τα κομματια που ελειπε.
stm00192 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Και ο 2500Κ ξεκλειδωτο εχει! και το λεω μια και τελευταια φορα... μην εισαι χαζος και δωσεις 90ε καπελο για 10% παραπανω επιδοσεις . Αμα αυτη ειναι η φθηνοτερη που εχει το eshop τοτε αλλαξε μαγαζακι! Με 189ε απο αλλου περνεις τουμπανο μητρικη με Ζ68 chipset... που ειναι νεοτερο και καλυτερο απο το Ρ67. Το τροφοδοτικο που διαλεξες ειναι απλα απαραδεκτο.... προτιμησε καποιο corsair, silverstone,thermaltake, enermax η στην χειροτερη coolermaster! Με τα χρηματα που μπορεις να κερδισεις απο επεξεργαστη και μητρικη θα χωρεσει ενας ssd για λειτουργικο και προγράμματα και ενας νορμαλ σκληρος για παιχνιδια και αποθηκη!
Alexandros512 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Στην αρχη θα επερνα τον επεξεργαστη που μου λες και εσυ αλλα το θεμα ειναι οτι θα τρεχω σχεδιαστικα προγραμματα στο pc τα οποια ειναι πολυ απαιτητικα και θα τα χρειαστω στην δουλεια μου. 10% παραπανω ειναι κατι... σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει τα 90 Ε επιπλεον αλλα πιστευω θα μου χρειαστει. Μητρικη παρομοια με chip z68 βγαινει στα 199, οποτε μαλλον θα την αλλαξω. Σκληρο ssd θα παρω σιγουρα αλλα αργοτερα. Στο τροφοδοτικο ειμαι εξω μονο στην μαρκα η και στα Watt? Αν δεν ειχα προβλημα με την συναρμολογηση θα πηγαινα σε αλλο μαγαζακι σιγουρα...
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Πολύ πρόσφατα έφτιαξα ένα μεσαίο θα το ονομάσω PC. Η εμπειρία που αποκόμισα και θέλω να καταγραφεί είναι ότι τα πιο πολλά e-shops και ακόμα περισσότερα από αυτά που αναρτούν τιμές στο Skroutz είναι πλασματικά. Τι εννοώ ? Οι περισσότεροι απλά τα παραγγέλνουν από αλλού και δεν έχουν τίποτα διαθέσιμο. Ότι βάζουν ένα μοντέλο που έχει ζήτηση ως Κράχτη σε φτηνή τιμή και στα υπόλοιπα σε τσεκουρώνουν.. Άλλοι γράφουν διαθέσιμα αλλά δεν εννοούν λέει ετοιμοπαράδοτα και ας μίλησα μαζί τους και μου είπαν δήθεν να τα ανεβάσουμε από την αποθήκη ενώ βασικά ανοικουν και αυτοί στην κατηγορία 1. Σε αυτά τα μαγαζιά που έχουν μεγάλες ταμπέλες και τα πάντα δήθεν διαθέσιμα τους την χαρίζω και δεν αναρτώ ονόματα αλλά για τελευταία φορά.. Αντιθέτως τα εύσημα θα τα αναρτήσω γιατί πιστεύω στην επιβράβευση γιατί θέλω να υπάρξουν και άλλα τέτοια μαγαζιά. Παίρνοντας λοιπόν σβάρνα πολλά μαγαζιά διαδικτυακά και σχεδόν όλα στην οδό Στουρναρα,και αφού ακύρωσα 3 παραγγελίες από τους ψεύτες που σκιαγράφησα πιο πάνω,οι μόνοι επαγγελματίες που συνάντησα σε αυτό το οδοιπορικό ήταν οι άνθρωποι της Msystems ήταν οι μόνοι σοβαροί που δεν προσπάθησαν να μου πουλήσουν "κάτι άλλο καλύτερο" ήταν οι μόνοι που είχαν χρόνο παράδοσης σε επίπεδο ώρας, ήταν οι μόνοι που όταν πήγα από εκεί μου έδωσαν την καλύτερη δυνατή προσφορά από όλους.-εδώ έχω μια ενστανση θα ήθελα τις ίδιες τιμές να έχουν αναρτημένες στο skroytz γιατί από εκεί τους είχα θεωρήσει ακριβούς-. Αυτά τα λίγα είχα να καταγράψω από την πολύ πρόσφατη εμπειρία μου και η συμβουλή μου είναι ότι στην τελική παραγγελία πάρτε το ζεστό χρήμα στο χέρι που έχετε και σηκωθείτε από την καρέκλα σας βγείτε έξω και αγοράστε αυτό που έχετε χτίσει στο μυαλό σας, είναι πιστέψτε με πολύ διαφορετικά. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2011 από MoviemakerGr
stm00192 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Τα βατ μια χαρα ειναι... η μαρκα ειναι .το προβλημα... που δεν υπαρχει περιπτωση να δωσει τα 600 βατ που λεει. Απο μαγαζια ειδικα αν μπορεις να πεταχτεις και θεσσαλονικη .υπαρχουν αρκετα που να κανουν την συναρμολογηση.... ακομη .και τα visionstudio, multirama και πλαισιο καλυτερα ειναι απο το eshop . Δεν ξερω αν το πηρε το αυτακι σου αλλα αυτο το κολομαγαζο βαρεσε πτωχευση πριν μερικους μηνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις