alekasas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Γεια σας παιδια. Εχω την μητρηκη asus m4a78-e και cpu amd phenom ii x4 965. Οταν ενεργοποιω το unlease mode, δεν μου διχνει την θερμοκρασια του cpu κανενα προγραμμα για θερμορκασιες. Οταν το απενεργοποιω το unlease mode τοτε μου την διχνει την θερμοκρασια κανονικα. Πως μπορω να εχω unlease mode και να βλεπω και θερμοκρασια?
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Είναι γνωστό πρόβλημα, τσέκαρε αν έχει διορθωθεί με κάποιο bios update, δοκίμασε το utility της Asus για να τσεκάρεις temps ..or live with it. :/
alekasas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Αξιζει να το εχω στο unlease mode? Ενοοω υπαρχει καποια διαφορα στην αποδοση? Ευχαριστω για την ανταποκριση.
benign Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Γεια σας παιδια. Εχω την μητρηκη asus m4a78-e και cpu amd phenom ii x4 965. Οταν ενεργοποιω το unlease mode, δεν μου διχνει την θερμοκρασια του cpu κανενα προγραμμα για θερμορκασιες. Οταν το απενεργοποιω το unlease mode τοτε μου την διχνει την θερμοκρασια κανονικα. Πως μπορω να εχω unlease mode και να βλεπω και θερμοκρασια? Δεν σου χρειαζεται αυτο,δεν προσφερει μεγαλυτερες επιδοσεις. Αυτη η εφαρμογη του bios αξιζει μονο επειδη ενεργοποιει επιπλεον πυρηνες σε διπυρηνους,π.χ. εναν διπυρηνο μπορει να τον κανει να λειτουργει σαν τετραπυρηνος.Οταν ο επεξεργαστης σου ειναι ηδη τετραπυρηνος,δεν εχει καμμια σημασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.