dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 στο bios ομως φαινετε κανονικα και στην εφαρμογη testdisk που τον διαβασε τον δειχνη σε 3 κομματια και εγραφε linux ελπιζω να βρεθουν τα αρχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δεν υπεννόησα πως υπάρχει πρόβλημα hardware (ο δίσκος). Αλλά το να έχει γίνει τόσο σαλάτα το file system του, που να μην μπορούν να ειδωθούν αρχεία. Κάπως σπάνιο, αλλά συμβαίνει (και δεν ξέρω πώς ακριβώς μπορεί να έγινε, αλλά εκείνο το "Μac", καθόλου δεν μου άρεσε...). Τεσπα συνέχισε και μας λες και βλέπουμε για παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Έτσι έτσι, το διαμέρισμα του mac έτσι και αλλιώς μέσα από windows δεν πρόκειται να το βρεις και δεν μας λες και πως ακριβώς το πέρασες γιατί ενδέχεται η εγκατάσταση του mac να έκανε και ένα διαμέρισμα linux για να μπορεί να μπουτάρει ή μπορεί απλά να βλέπει το mac σαν linux διαμέρισμα,όπως και να έχει αν δεν μας δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες μόνο στα τυφλά μπορούμε να βοηθήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 μεσα στο pc εχω δυο σκληρους ενα 320 και εναν 500 εγω ηθελα να να σπασω το 320 σε 3 κομματια στο πρψτο κομματι εγκατεστηα τα Mac κανονικα μετα πηγα στο δευτερο κομματι να εγκαταστησω τα Linux και στην επιλογη του σκληρου μου εδειχνε εναν 500αρι των οποιο δεν πειραξα και μετα κατι κμματια πητα το κομματι των 60GB και πατησα επεμενω αλλα ελεγε δεν γινετε να γινει η εγκαταστηση και πατησεια διαγραφει των 60αρι και μετα δημιουργια και κατι τετοια και στο τελος εγκαταστηθυκαν κανονικα μετα εβαλα τα windows και βλεπω οτι ελοιπε ο 500αρις των αφερεσα κια τον συνδεσα στον λαπτοπ των διαβασε που συνδεσα κατι αλλα δεν τον ανοιγε . απο οτι εχω καταλαβει εχει γινει κατι χαζαμερα με τα linux και οχι με τα Mac γιατι αν δειτε στις παραπανω εικονες που εβαλα φενεται 3 κομματια και διπλα ο πρωτος λεει NTSF και τα αλλα 2 λενε Linux . καταλαβατε τιποτα ;;; κοντεβει η ολοκληρωση . ----------------Υ.Σ.------------------------------------------ μετα απο τοση ωρα το μονο που μου βρεικε ειναι ενα σοροο εικονες απο τον σκληρο των C πατησα να βρει μονο εικονες τι αλλο να κανω βοξθειστε σας παρακαλω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 καταλαβατε τιποτα ;;; Όχι. Λόγω γραφής κυρίως. Και το τόνισα ήδη δις. Αν έχει κουράγιο ο ELF, εύχομαι να βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Να βοηθήσω,πρώτων αφού έκανες ο,τι έκανες στων 320GB τότε λογικό είναι στην φωτό που ανέβασες από το testdisk να μας δείχνει για 500GB και Linux ,απλά μπέρδεψες τους δίσκους και τώρα καλά κρασιά. Αν κάνεις την διαδικασία με το testdisk στων 320GB τι θα βγάλει;Κάν'το να δούμε.. Τα αρχεία που θες να ξανά βρεις 1.τι είδος ήταν 2.σε ποιων δίσκο είναι τελικά Στο recuva αφού του είπες εικόνες μόνο εικόνες θα ψάξει μπορείς να του πεις στην αρχή «άλλα» αν το κατέβασες/πέρασες στα ελληνικά για να σου βρει τα πάντα το ζήτημα είναι αν σου βλέπει των δίσκο στων οποίο είναι τα αρχεία σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 να κοιτα ξανα εκανα την διαδικασια με το testdisk και κοιτα τα βηματα ενα ενα και μετα το αποτελεσμα στο οδηγο που μου στειλατε ελεγε στο βημα 4 στην τελευτεα εικονα που εχω ανεβασει οτι πρεπει να λεει την ερωτηση αν εχιε γινει η εγκατασταση σε windows vista και σε εμενα εδω βγαζει αυτο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 εχεις καμοια ιδεα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 να κοιτα ξανα εκανα την διαδικασια με το testdisk και κοιτα τα βηματα ενα ενα και μετα το αποτελεσμα στο οδηγο που μου στειλατε ελεγε στο βημα 4 στην τελευτεα εικονα που εχω ανεβασει οτι πρεπει να λεει την ερωτηση αν εχιε γινει η εγκατασταση σε windows vista και σε εμενα εδω βγαζει αυτο . Αυτό το μήνυμα ρωτάει αν θέλεις να ψάξεις και για διαμερίσματα των vista και δεν μας πολύ ενδιαφέρει κάνε κανονικά search να δεις μπας και βρει τίποτα,αν και από ότι είπες πριν δεν ψάχνουμε για χαμένο διαμέρισμα πλέων αφού ομολόγησες ότι εσύ ο ίδιος κατέστρεψες λάθος δίσκο περνώντας πάνω του τα linux,δεν χάνεις κάτι πάντως δοκιμάζοντας,αλλά το θέμα πηγαίνει προς ανάκτηση αρχείων όπως είπε και ο washcloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Αυτό το μήνυμα ρωτάει αν θέλεις να ψάξεις και για διαμερίσματα των vista και δεν μας πολύ ενδιαφέρει κάνε κανονικά search να δεις μπας και βρει τίποτα,αν και από ότι είπες πριν δεν ψάχνουμε για χαμένο διαμέρισμα πλέων αφού ομολόγησες ότι εσύ ο ίδιος κατέστρεψες λάθος δίσκο περνώντας πάνω του τα linux,δεν χάνεις κάτι πάντως δοκιμάζοντας,αλλά το θέμα πηγαίνει προς ανάκτηση αρχείων όπως είπε και ο washcloud. ΟΚ θα πατησω search ναι εγω θελω να βρω τα αρχεια και οχι να ζησει ο σκληρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 πατησα search και στο τελος εβγαλε αυτο μετα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 επανω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 καμοια βοηθεια σας παρακαλω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημήτρη : Πρέπει να τρέξεις είτε το Recuva, είτε κάποιο άλλο πρόγραμμα ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ (πχ το Active File Recovery), και να δεις αν μπορείς ν' ανακτήσεις τ' αρχεία σου που βρίσκονται στον δίσκο με το "σαλατοποιημένο" file system. Tα είπαμε και προτύτερα. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ τα post που κάναμε. Κάποιες απορίες θα σου λυθούν για τη χρήση του - ο ELF σου ΕΞΗΓΗΣΕ κάποια πράγματα. Και πάνω απ' όλα, ΜΕΛΕΤΗΣΕ το πρόγραμμα : Δες τί λένε τα μενού του, ή και το help file του. Στη χειρότερη, ψάξε στο Ίντερνετ με όρους "how to use Recuva" για κάποιον οδηγό. Η γνώμη μου είναι ότι ΔΕΝ προσέχεις επισημάνσεις που σου γίνονται (κι αυτό εμένα με αποθαρρύνει), και δεν το προσπαθείς από μόνος σου ΑΡΚΕΤΑ (το να "μελετήσεις" το πρόγραμμα). Αλλά δεν γίνεται αν δεν το κοιτάξεις και μόνος σου - δεν είμαστε εκεί για να το κάνουμε οι ίδιοι. Μόνο γενικές οδηγίες μπορούμε να δώσουμε. Εν ολίγοις, πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό, και δεν βοηθάς τον εαυτό σου όσο ΜΠΟΡΕΙΣ. Προσωπικά δεν έχω διάθεση να σε "εγκαταλείψω", αλλά κι εσύ πρέπει α) ν' αλλάξεις κάποια πράγματα στον τρόπο που λειτουργείς β) να κάνεις πράγματα "από μόνος σου" (αφού πάρεις τις γενικές οδηγίες"). Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω, θα καταφέρεις να δουλέψεις σωστά το πρόγραμμα, και πιθανώς θ' ανακτήσεις τ' αρχεία που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 απο ενα αλλο θεμα που δημιουργισε ενα παιδια εδω στο forum και του ειπε ο @TheELF να κατεβασει το Active File Recovery και με αυτο μου εβγαλε οτι στον 500αρι εχω 5 partition το πρωτο ειναι το NTFS που εκει εχω ολα τα αρχεια και τα αλλα 4 ειναι των 1.4MB και τωρα πρωσπαθω να κρατησω τα αρχεια προτα που βρεικα και μετα μπας κια κρατησουμε τον σκληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.