dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 εχω ενα προβλημα με τον ενα εσωτερικο σκληρο ειναι 500GB WD εκανα κατι πειραματακια με αλλαγη των λογισμικων και τωρα δεν μου τον διαβαζει τα Windows ουτε Mac μιλαω για το pc τις υπογραφης μου τον συνδεσα και με ενα adapter στο laptop αλλα τιποτα δεν τον ανοιξε πιο πολυ ενδιαφερομε να βρω τα αρχεια μου και οχι να ζησει ο σκληρος ! Για να μην ανοιγω και αλλο θεμα ενδιαφερομε να αγορα εναν νεο σκληρο εξωτερικο και να εχει συνδεσει ethernet για να τον εχω κοινωχρηστο πιο μου προτηνετε θελω εναν φτηνο αλλα αξιοπηστο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Πάμε ανάποδα : Φθηνός ΚΑΙ αξιόπιστος, γιοκ. Για την ακρίβεια -και για ΜΕΡΙΚΟΥΣ λόγους- ΟΧΙ σε "έτοιμους εξωτερικούς", όταν τουλάχιστον θες να τους χρησιμοποιήσεις σαν αποθήκη αρκετά σημαντικών αρχείων. Αυτό που "πρέπει" να κάνεις, είναι να πάρεις μια σκέτη θήκη, κι έναν σκληρό, και να τον βάλεις μέσα. Βέβαια δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βρεις σκέτη θήκη με Ethernet port, αν σου είναι απολύτως απαραίτητο κάτι τέτοιο... Τεσπα, ψάξε στο searchbox του Skroutz.gr Τώρα όσο για τον 500άρη, μπορείς είτε να δοκιμάσεις κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης. Recuva για freeware - Αctive File Recovery για spasmenoware (θα χρειαστείς ελεύθερο χώρο για να ανακτήσεις τ' αρχεία σου). Aλλά πριν, για δες κι εδώ, μπας και είναι θέμα partition table : http://www.insomnia....ry/page__st__30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Εγώ θα έλεγα να μας έλεγε πρώτα τη είδους πειράματα έκανε γιατί μπορεί να την γλιτώσει και με ένα «απλό» testdisk. Nevermind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 δεν σας πειανω ρε παιδια ! εγω θελω τον εξωτερικο για να εχω κοιτω τον σκληρο με τον desktop και με το laptop αν θελω ενα αρχειο μην ανοιγω το desktop . τα εκανα τα βηματα αλλα στο 4 δεν εχει intel που εχω intel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 δεν σας πειανω ρε παιδια ! εγω θελω τον εξωτερικο για να εχω κοιτω τον σκληρο με τον desktop και με το laptop αν θελω ενα αρχειο μην ανοιγω το desktop . τα εκανα τα βηματα αλλα στο 4 δεν εχει intel που εχω intel Δεν έχει σημασία intel/PC σου λέει, αφού έχεις pc διάλεξε αυτό(ακόμα και amd να έχεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 αυτο λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 αυτο λεει Ναι ρε παλικάρι μου intel/pc διαλέγεις έμφαση στο PC όχι στο intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ναι ρε παλικάρι μου intel/pc διαλέγεις έμφαση στο PC όχι στο intel. ααα σορρυ τωρα το ειδα δεν ειδα το επανω βγαστεικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 βγαστεικα ...προσωπικά, αν συνεχίσεις να "βγάζεισαι" τόσο, θα σ' αφήσω στα χέρια του Έλφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 μου τα βγαζει σαν 3 partition και με ονομασια linux γ.μ.τ. εκανα χαζομαρα με τα inux :shock: μετα απο το βημα 8 τι κανω ; -------------------edit--------------------------- και συγγεκριμενα αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 μετα απο το βημα 8 τι κανω ; μπορείς είτε να δοκιμάσεις κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης. Recuva για freeware - Αctive File Recovery για spasmenoware (θα χρειαστείς ελεύθερο χώρο για να ανακτήσεις τ' αρχεία σου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 συγγεκριμενα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 ...συγκεκριμένα κατεβάζεις πχ το πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων ονόματι Recuva : Bαλ' το στο Google, ψαχ' το, βρες το, κατέβασέ το, εγκατάστησέ το, τρεχ' το, επίλεξε τον προβληματικό δίσκο μέσα απ' αυτό, και ακολούθησε ό,τι βλέπεις να "προτείνει" το πρόγραμμα για να δει τα εξαφανισμένα αρχεία σου. Αν/όταν τα δει, τα ανακτάς με αυτό, σε ΑΛΛΟΝ από τον προβληματικό, δίσκο. Αν δεν τα δει, εδώ είμαστε. Κι εγώ κι ο TheELF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 ...συγκεκριμένα κατεβάζεις πχ το πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων ονόματι Recuva : Bαλ' το στο Google, ψαχ' το, βρες το, κατέβασέ το, εγκατάστησέ το, τρεχ' το, επίλεξε τον προβληματικό δίσκο μέσα απ' αυτό, και ακολούθησε ό,τι βλέπεις να "προτείνει" το πρόγραμμα για να δει τα εξαφανισμένα αρχεία σου. Αν/όταν τα δει, τα ανακτάς με αυτό, σε ΑΛΛΟΝ από τον προβληματικό, δίσκο. Αν δεν τα δει, εδώ είμαστε. Κι εγώ κι ο TheELF. αχα ευχαριστω πολυ μπορω να επειλεψω ορισμενα αρχεια να ανκτησω ορισμενα αρχεια ; ------edit------- το εβαλα και οταν παταω αναζητησει σοτυς σκληρους μου βγαζει μονο εναν C και λεει και αναζητησει σε ολους τους δισκους εγω το δευτερο παταω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δεν το έχω δουλέψει το Recuva, και δεν ξέρω να σε καθοδηγήσω συγκεκριμένα . Είτε βλέπεις για οδηγίες στο site του - είτε κάνεις αναζήτηση με Google "how to operate Recuva". Σε κάθε περίπτωση, μελέτησέ το όπως το βλέπεις, ψάξε το μενού του. Και να μη βιάζεσαι τόσο.* Αν και, λογικά, απλά επιλέγεις "το 2ο" που είπες - την "αναζήτηση σε όλους τους δίσκους". (...εκτός κι αν "δεν τον βλέπει" τον 500άρη, οπότε σκουραίνουν τα πράμματα) * ...το περί "βιασύνης", κολλάει κι αλλού : αν δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα "ανωτέρας βίας", πχ δυσλεξία, πρόσεχε λίγο τα ποστ σου πριν τα καταχωρήσεις. Φαντάσου να σου απαντάμε κι εμείς παρομοίως και να μη μας καταλαβαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.