jumper_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Εχω εδω και λιγο καιρο το συγκεκριμενο κινητο και μολις σημερα αποφασισα να το ψαξω λιγο.. Το θεμα μου ειναι γιατι τα application twitter facebook δουλευουν μονο με το wifi?? οσο για τα emails και το blackberry messenger δεν καταφερα ποτε να τα λειτουργησω.. ειδικα το δευτερο μια φορα πηγα μου χρεωσε την καρτα 1 ευρω για υπηρεσιες ιντερνετ της whats up(1 ευρω μια μερα που λεει) αλλα και παλι δε συνδεθηκε.. τι παιζει? ισχυει κατι οτι πρεπει να εχεις συνδεση??
nikoskon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω εδω και λιγο καιρο το συγκεκριμενο κινητο και μολις σημερα αποφασισα να το ψαξω λιγο.. Το θεμα μου ειναι γιατι τα application twitter facebook δουλευουν μονο με το wifi?? οσο για τα emails και το blackberry messenger δεν καταφερα ποτε να τα λειτουργησω.. ειδικα το δευτερο μια φορα πηγα μου χρεωσε την καρτα 1 ευρω για υπηρεσιες ιντερνετ της whats up(1 ευρω μια μερα που λεει) αλλα και παλι δε συνδεθηκε.. τι παιζει? ισχυει κατι οτι πρεπει να εχεις συνδεση?? Καρτοκινητό και Blackberry δεν πάνε μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.