ga25 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Επιτέλους κάτι αρχίζει να γίνεται.... άντε να δούμε.... http://government.gov.gr/2011/08/30/19010/ και πιο συγκεκριμένα Σε βάρος εταιρείας ειδών οικιακής χρήσεως επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, επειδή κατά την πώληση προϊόντων από απόσταση εισέπραττε μέρος του τιμήματος (προκαταβολή) πριν την παράδοση των προϊόντων (βλ. Πίνακα, στ. 32). Αυτό είναι το σημαντικότερο .... Δεν πρέπει να δίνουμε ποτέ προκαταβολή η πλήρη εξόφληση της παραγγελίας πριν την παράδοση των προϊόντων. Άντε να δούμε αν θα ξυπνήσουμε εμείς ποτέ και αν επιτέλους θα εφαρμοστούν οι νόμοι στην τριτοκοσμική αυτή χώρα.
PCharon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 «Σε βάρος εταιρείας εμπορίας ηλεκτρολογικών προϊόντων επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ για χρήση παραπλανητικών ισχυρισμών κατά τη διαφήμιση και πώληση συσκευών εξοικονόμησης ενέργειας» Βέβαια κάτι μου λέει πως έβγαλαν πολύ περισσότερα από αυτά που πρόλαβαν και πούλησαν. (επίσης δε ξέρω ποιός νόμος αποζημιώνει το καταναλωτή που αγόρασε κάτι ψεύτικο...) Υ.Γ. Καλό είναι να βάζουμε λίγο πιο συγκεκριμένους τίτλους στα topics, όχι παροιμίες/αποφθέγματα... [after edit] Τώρα σ'ωραίος!
ga25 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Υ.Γ. Καλό είναι να βάζουμε λίγο ποιο συγκεκριμένους τίτλους στα topics, όχι παροιμίες/αποφθέγματα... Σωστή παρατήρηση
Ntinaras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 δηλαδη προκαταβολη ποτε επιτρεπεται να παιρνεις?
ga25 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 δηλαδη προκαταβολη ποτε επιτρεπεται να παιρνεις? Στην απομακρυσμένη πώληση (βλέπε πωλήσεις online) απαγορεύεται ρητά πάντως. Δεν ξέρω αν δεν επιτρέπεται και σε άλλες περιπτώσεις. Στην απομακρυσμένη πώληση πάντως είναι λογικό να απαγορεύεται αλλιώς τι νόημα έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης αν μου κρατάνε την προκαταβολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.