Προς το περιεχόμενο

Εναλλαγή γλώσσας πληκτρολογίου στο Mac?

minaras_tio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,ειμαι νεος χρηστης μακ και δε μπορω να βρω πως να δημιουργησω shortcut στο πληκτρολογιο για αλλαγη γλωσσας απο αγγλικα σε ελληνικα και το αναποδο. Οκ παω στο keyboard shortcuts, αλλα μετα τι;;

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα,ειμαι νεος χρηστης μακ και δε μπορω να βρω πως να δημιουργησω shortcut στο πληκτρολογιο για αλλαγη γλωσσας απο αγγλικα σε ελληνικα και το αναποδο. Οκ παω στο keyboard shortcuts, αλλα μετα τι;;

Ευχαριστω

System preferenses,language & text, input sources έχεις κλικάρει τα ελληνικά?

Μου γραφει: input source shortcuts

Select previous input source: cmd space

Select next input source in menu:alt cmd space

Οταν παταω cmd space για αλλαγη γλωσσας μου βγαζει το spotlight! Τι γινεται;;

Πήγαινε στο keyboard shortcuts και κάνε restore defaults

Πήγαινε στο keyboard shortcuts και κάνε restore defaults

Εχω παλι προβλημα με την αλλαγη γλωσσας απο το πληκτρολογιο. Και ενω το λαθος που εκανα πριν ηταν οτι ειχα ιδιο shortcut για το spotlight και για την αλλαγη γλωσσας,τωρα εχω αλλαξει το shortcut για το spotlight,διορθωθηκε για λιγο το προβλημα αλλα παλι τα ιδια. Δε μπορω να αλλαξω γλωσσα απο το πληκτρολογιο! Τι να κανω;;

Εχω παλι προβλημα με την αλλαγη γλωσσας απο το πληκτρολογιο. Και ενω το λαθος που εκανα πριν ηταν οτι ειχα ιδιο shortcut για το spotlight και για την αλλαγη γλωσσας,τωρα εχω αλλαξει το shortcut για το spotlight,διορθωθηκε για λιγο το προβλημα αλλα παλι τα ιδια. Δε μπορω να αλλαξω γλωσσα απο το πληκτρολογιο! Τι να κανω;;

Ξαναδές αυτά που σου έγραψα πριν.Μήπως έχει βάλει το ελληνικό μενού στο Μαc?Aν ναι βάλε πρωτεύουσα γλώσσα τα Αγγλικό μενού.

Ξαναδές αυτά που σου έγραψα πριν.Μήπως έχει βάλει το ελληνικό μενού στο Μαc?Aν ναι βάλε πρωτεύουσα γλώσσα τα Αγγλικό μενού.

Εκανα και restore defaults και εβαλα πρωτη γλωσσα τα αγγλικα. Ομως τιποτα. Τι να κανω;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...