minaras_tio Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Καλησπερα,ειμαι νεος χρηστης μακ και δε μπορω να βρω πως να δημιουργησω shortcut στο πληκτρολογιο για αλλαγη γλωσσας απο αγγλικα σε ελληνικα και το αναποδο. Οκ παω στο keyboard shortcuts, αλλα μετα τι;; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Καλησπερα,ειμαι νεος χρηστης μακ και δε μπορω να βρω πως να δημιουργησω shortcut στο πληκτρολογιο για αλλαγη γλωσσας απο αγγλικα σε ελληνικα και το αναποδο. Οκ παω στο keyboard shortcuts, αλλα μετα τι;; Ευχαριστω System preferenses,language & text, input sources έχεις κλικάρει τα ελληνικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ναι τα εχω κλικαρει μαζι με τα αγγλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ναι τα εχω κλικαρει μαζι με τα αγγλικα. Με ποιο συνδυασμό πληκτρων λέει εκει πάνω δεξια οτι αλλάζει γλώσσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το βρηκα φιλε μου. Ειχα επιλεξει το ιδιο shortcut για το spotlight! Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μου γραφει: input source shortcuts Select previous input source: cmd space Select next input source in menu:alt cmd space Οταν παταω cmd space για αλλαγη γλωσσας μου βγαζει το spotlight! Τι γινεται;; Πήγαινε στο keyboard shortcuts και κάνε restore defaults Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εδώ είσαι, http://bobjr.ru/keepvid.php Και ενώ εχω ενεργό το plugin με πετάει σε μια κενή σελίδα που λέει Inactive Plug-in. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Πήγαινε στο keyboard shortcuts και κάνε restore defaults Εχω παλι προβλημα με την αλλαγη γλωσσας απο το πληκτρολογιο. Και ενω το λαθος που εκανα πριν ηταν οτι ειχα ιδιο shortcut για το spotlight και για την αλλαγη γλωσσας,τωρα εχω αλλαξει το shortcut για το spotlight,διορθωθηκε για λιγο το προβλημα αλλα παλι τα ιδια. Δε μπορω να αλλαξω γλωσσα απο το πληκτρολογιο! Τι να κανω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εχω παλι προβλημα με την αλλαγη γλωσσας απο το πληκτρολογιο. Και ενω το λαθος που εκανα πριν ηταν οτι ειχα ιδιο shortcut για το spotlight και για την αλλαγη γλωσσας,τωρα εχω αλλαξει το shortcut για το spotlight,διορθωθηκε για λιγο το προβλημα αλλα παλι τα ιδια. Δε μπορω να αλλαξω γλωσσα απο το πληκτρολογιο! Τι να κανω;; Ξαναδές αυτά που σου έγραψα πριν.Μήπως έχει βάλει το ελληνικό μενού στο Μαc?Aν ναι βάλε πρωτεύουσα γλώσσα τα Αγγλικό μενού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ξαναδές αυτά που σου έγραψα πριν.Μήπως έχει βάλει το ελληνικό μενού στο Μαc?Aν ναι βάλε πρωτεύουσα γλώσσα τα Αγγλικό μενού. Εκανα και restore defaults και εβαλα πρωτη γλωσσα τα αγγλικα. Ομως τιποτα. Τι να κανω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantsos13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Command + Space και είσαι έτοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.