checkkatamaran Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα. Σε ένα pc έχω windows 98 διότι έχω ένα πρόγραμμα για την δουλειά μου και δεν γίνεται να αλλάξω windows. Όταν ξεκινάει μου εμφανίζει το σφάλμα Floppy disk(s) Fail (40) όταν ξεκινάει το pc. Το πρόβλημα δεν είναι όμως αυτό! Αυτό μπορώ να το απενεργοποιήσω από το BIOS. Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει η μονάδα δισκέτα στο pc. Όταν ανοίγει ανάβει συνέχεια το λαμπάκι του floppy και όταν μπαίνει στα windows 98 δεν ανοίγει καμία δισκέτα. Του άλλαξα τροφοδοτικό, έβαλα νέο floppy, δοκίμασα άλλη μητρική και το λαμπάκι συνέχεια αναμένω και δεν ανοίγει καμία δισκέτα. Τι στο καλό να φταίει?? Κατάργησα τον driver και πήγα στην προσθήκη νέου υλικού τον ξαναέβαλα και έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια. Το πράσινο λαμπάκι στο floppy μένει συνέχει ανοιχτό που δεν πρέπει να μένει. Το pc έχει windows 98 second edition. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει είναι σημαντικό για την δουλειά μου. Ευχαριστώ πολύ
Sarandis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 ειναι αναποδα η καλωδιοταινια του floppy 90%
checkkatamaran Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ πολύ που απάντησες και ασχολήθηκες. Να σου πω το καλώδιο δεν μπαίνει ανάποδα. Δοκίμασα να το βάλω ανάποδα αλλά δεν μπαίνει.
Sarandis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 η ακρη που κουμπωνει πισω απο το floppy μπαινει και απο τις 2 μεριες, κανε ενα κοπο και δες το!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Συνηθως αυτο συνεβαινε παντως οταν το βαζαμε αναποδα... γιατι μπορουσε να μπει και απο τα δυο.. Αν εχει usb ο υπολογιστης παρε ενα usb floppy αλλα και παλι δυσκολα να παιζει με 98..Και το προγραμμα γιατι δεν παιζει με XP πχ; βγαζει μηνυμα;
Redshift Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 τα χει φτυσει το floppy http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.651006
ΠάρηςΓ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δοκιμασες αλλο καλωδιο παντως; Γιατι τα εχεις αλλαξει ολα οπως λες..
checkkatamaran Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ναι φίλε τα έχω αλλάξει όλα. Θα δοκιμάσω πάλι το καλώδιο να το βάλω ανάποδα και θα σας πω.
hawkpilot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Φτιάξε ένα καλό μηχανάκι με win7 x64 & 8GB RAM και εγκατέστησε το virtual box. Φτιάξε εικονική μηχανή win98 και καθάρισες.
checkkatamaran Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ τελικά το καλώδιο ήτανε ανάποδα. Το αναφέρω ώστε να βοηθηθούν και άλλοι αν χρειαστεί. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.