dogonala Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Παιδια καλησπερα,μολις αγορασα το samsung galaxy s 2 και απο οτι εχω ακουσει εχει αντιχαρασκτικη οθονη (gorila)ισχυει οτι ειναι ετσι χρειαζομαι screen protector η σε λιγουσ μηνες θα κλαιω την super εικονα που εχω σημερα
oldnew Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Παιδια καλησπερα,μολις αγορασα το samsung galaxy s 2 και απο οτι εχω ακουσει εχει αντιχαρασκτικη οθονη (gorila)ισχυει οτι ειναι ετσι χρειαζομαι screen protector η σε λιγουσ μηνες θα κλαιω την super εικονα που εχω σημερα Οι απόψεις δυιστανται. Ειμαι βέβαιος 7 στους 10 θα σου πουνε να βαλεις protector. Εγώ ανοικω στην μειοψηφία. Επειδή το εχω ψαξει αρκετά το θεμα, η οθόνη είναι και gorilla (έχει μεγάλη αντοχή σε χτυπήματα κλπ), έχει όμως και μια εξτρά λεπτή επίστρωση για να γλυστραει καλύτερα, να καθαρίζει ευκολότερα, να κρατάει οσο το δυνατόν λιγότερες δαχτυλιες. Αν και πολοι που έχουν βαλει protector γραφούν ότι μια χαρά γλυστραει και έτσι το δάχτυλο στην οθόνη, κάνουν ολοι λάθος. Υπάρχει διαφορα. Το εχω δει έχοντάς 2 συσκευές ταυτόχρονα μπροστά μου. Και τα σοβαρα ξενα φόρουμ πιστοποιούν αυτά που γραφω. Το πρόβλημα: Η gorilla αντέχει αλλα δεν ισχύει το ίδιο για την επίστρωση η οποία μπορεί να παθει ζημία. Έχουν ηδη αναφερθεί περιπτώσεις που κλειδιά στην τσεπη έχουν κανει ζημία. Παντως απο προσωπική εμπειρία, παω για τζόκινγκ και εχω βαλει κλειδιά μαζί με το κινητό. Το χειρότερό σενάριό. Να τρέχεις για 1 ωρα και να τρίβονται τα κλειδιά στην οθόνη. Αρκετές φορές. Όχι δεν προσπαθώ να καταστρέψω το κινητό. Σορτς με 1 μονο τσεπη που κανονικά βάζω μονο τα κλειδιά και αφήνω το κινητό στο αμάξι, ελα όμως που τυχαίνει να περιμένω καποιο επείγον τηλεφώνημά και αναγκάζομαι να το πάρω και αυτό μαζί μου... Η οθόνη δεν έχει παθει τίποτα μεχρι τώρα. Αλλα μπορεί να ειμαι και κωλόφαρδος Παντως το παραπάνω δείχνει εξαιρετική αντοχή. Εσι αποφασίζεις τι είναι σημαντικότερο.
orlox Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Το σκληροτερο κερδιζει. Αν ειχε μια χουφτα αμμο στις τσεπες ο φιλος αντι για κλειδια θα ειχε γινει ι οθονη κωλος ^^ Εμενα μοθ γρατζουνιστικε απο πετρα δαχτιλιδιου
oldnew Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Το σκληροτερο κερδιζει. Αν ειχε μια χουφτα αμμο στις τσεπες ο φιλος αντι για κλειδια θα ειχε γινει ι οθονη κωλος ^^ Εμενα μοθ γρατζουνιστικε απο πετρα δαχτιλιδιου Μιλας για το sgs2;
Spiros83 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Εγώ μετά από αρκετή σκέψη έβαλα protector. Σίγουρα χάνεις λίγο από την ποιότητα αφής και από την ποιότητα της οθόνης γενικότερα, αλλά προσωπικα δε θέλω να ρισκάρω. Είμαι σίγουρος ότι δύσκολα θα πάθει κάτι η οθόνη και ότι ο Oldnew σου τα είπε πολύ καλά, απλά εγώ - ακόμα - το φοβάμαι αρκετά το κινητό.
Titanomaxos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 HTC HD2 μετα απο 2 χρονια δεν εχει παθει ΤΙΠΟΤΑ. Ποσο μαλλον τα δικα σας που εχουν και gorilla glass
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μιλας για το sgs2; Iσχυει αυτο. Αμμος και διαμαντι χαρασσει οποιοδηποτε γυαλι. Avoid
oldnew Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Iσχυει αυτο. Αμμος και διαμαντι χαρασσει οποιοδηποτε γυαλι. Avoid Γνωστό, αλλα κάθε κινητό έχει τις δικιες του αντοχές. Αν θυμάμαι ο orlox έχει άλλη συσκευή, οπότε μιλαει για εκείνη και όχι για το sgs2.
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Γνωστό, αλλα κάθε κινητό έχει τις δικιες του αντοχές. Αν θυμάμαι ο orlox έχει άλλη συσκευή, οπότε μιλαει για εκείνη και όχι για το sgs2. Ναι, πασο, απλως το ανεφερα για να υπαρχει
Panahs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Οι απόψεις δυιστανται. Ειμαι βέβαιος 7 στους 10 θα σου πουνε να βαλεις protector. Εγώ ανοικω στην μειοψηφία. Επειδή το εχω ψαξει αρκετά το θεμα, η οθόνη είναι και gorilla (έχει μεγάλη αντοχή σε χτυπήματα κλπ), έχει όμως και μια εξτρά λεπτή επίστρωση για να γλυστραει καλύτερα, να καθαρίζει ευκολότερα, να κρατάει οσο το δυνατόν λιγότερες δαχτυλιες. Αν και πολοι που έχουν βαλει protector γραφούν ότι μια χαρά γλυστραει και έτσι το δάχτυλο στην οθόνη, κάνουν ολοι λάθος. Υπάρχει διαφορα. Το εχω δει έχοντάς 2 συσκευές ταυτόχρονα μπροστά μου. Και τα σοβαρα ξενα φόρουμ πιστοποιούν αυτά που γραφω. Το πρόβλημα: Η gorilla αντέχει αλλα δεν ισχύει το ίδιο για την επίστρωση η οποία μπορεί να παθει ζημία. Έχουν ηδη αναφερθεί περιπτώσεις που κλειδιά στην τσεπη έχουν κανει ζημία. Παντως απο προσωπική εμπειρία, παω για τζόκινγκ και εχω βαλει κλειδιά μαζί με το κινητό. Το χειρότερό σενάριό. Να τρέχεις για 1 ωρα και να τρίβονται τα κλειδιά στην οθόνη. Αρκετές φορές. Όχι δεν προσπαθώ να καταστρέψω το κινητό. Σορτς με 1 μονο τσεπη που κανονικά βάζω μονο τα κλειδιά και αφήνω το κινητό στο αμάξι, ελα όμως που τυχαίνει να περιμένω καποιο επείγον τηλεφώνημά και αναγκάζομαι να το πάρω και αυτό μαζί μου... Η οθόνη δεν έχει παθει τίποτα μεχρι τώρα. Αλλα μπορεί να ειμαι και κωλόφαρδος Παντως το παραπάνω δείχνει εξαιρετική αντοχή. Εσι αποφασίζεις τι είναι σημαντικότερο. Στην περίπτωσή σου νομίζω η καλύτερη λύση είναι να πάρεις παντελόνια/σορτς με 2 τουλάχιστον τσέπες. Δε βάζω σχεδόν ποτέ κλειδιά με κινητό μαζί στην ίδια τσέπη, ό,τι κι αν είναι αυτό. Από την άλλη τώρα, μια ζελατινούλα δεν κάνει και τόσο κακό, ειδικά όταν έχεις δώσει 300+ € για ένα κινητό.
tolis1983 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 και το n8 που εχω και εχει την ιδια οθονη το εχω 6 μηνες και δεν εχει παθει τιποτα.χωρις ζελατινα.
oldnew Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Στην περίπτωσή σου νομίζω η καλύτερη λύση είναι να πάρεις παντελόνια/σορτς με 2 τουλάχιστον τσέπες. Δε βάζω σχεδόν ποτέ κλειδιά με κινητό μαζί στην ίδια τσέπη, ό,τι κι αν είναι αυτό. Από την άλλη τώρα, μια ζελατινούλα δεν κάνει και τόσο κακό, ειδικά όταν έχεις δώσει 300+ € για ένα κινητό. Τσέπες έχει κάμποσες αλλα μονο μια φερμουάρ. Δυστυχώς συμβαίνει ο νομος του Μέρφι. Όταν κάτι δεν παει καλα, τίποτα δε θα παει καλα. Ξεκινάς με σκοπό να αφήσεις το κινητό στο αμάξι, και λίγο πριν τρέξεις συμβαίνει κάτι και πρέπει να έχεις το κινητό μαζί σου. Και οταν μιλαμε για κλειδια.. μιλαμε για καμια 10ρια κλειδια και.. Παντως το galaxακι με έχει βγάλει ασπροπροσωπο μεχρι τώρα..
Heatspreader Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Είμαι κατά της νοοτροπίας θήκης, πόσο μάλλον Screen Protector. Αγοράζω ένα κινητό για να το ευχαριστηθώ ΕΓΩ. Αν είναι να βάλω θήκες, Screen Protectors, κλπ και στο τέλος να έχω καταντήσει να έχω αλλάξει το σχήμα και την αίσθηση του κινητού έστω και λίγο (έχοντας μόνο Screen Protector - αν και οι περισσότεροι θα έχουν και ειδικές θήκες), ώστε αν το πουλήσω μετά να είναι σε καλή κατάσταση και να πιάσει 30-50Ευρώ παραπάνω και στο τέλος να το χαρεί κάποιος άλλος, δεν μου λέει κάτι, το θεωρώ άσκοπο. Προσωπικά του έχω μία θήκη η οποία δεν είναι ενσωματωμένη στο κινητό, είναι σαν πορτοφολάκι, προσέχω να μην το βάζω με άλλα αιχμηρά αντικείμενα και τίποτα άλλο. Είναι ένα κινητό, δεν θα το έχω για μία ζωή, το ευχαριστιέμαι όσο μπορώ, όσο αντέξει, όσο κρατήσει. Κατά τη γνώμη μου πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.