chek2fire Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Εδώ και 4 χρόνια έχω την samsung 2232 Bw που στην κυριολεξία έχει βγάλει άπειρες ώρες gaming και για να είμαι ειλικρινής την είχα καταευχαριστηθεί αυτή την οθόνη. Το κακό είναι ότι εδώ και καμία βδομάδα οταν πάω να την ανοίξω η οθόνη τρεμοπαίζει για μερικά λεπτά και μετά επανέρχετε στα κανονικά της. Από τι καταλαβαίνω η οθόνη παέι να χαλάσει και ήρθε η ώρα για αλλαγή της. Δυστυχώς μπήκα στα site της samsung, lg και δεν είδα κάποια αξιόλογη πρόταση. Θέλω οθόνη με τελείως χαμηλό response time δλδ στα 2ms γιατί οθόνη για gaming με παραπάνω δεν αξίζει, από ιντσες να είναι στα 22 εως 24 το πολύ. To κόστος δεν με απασχολεί. Εχετε κάποια πρόταση?
antonl Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Έχεις τσεκάρει με τα μάτια σου 1-2 σύγχρονες TFT με response time >2msec και παρατήρησες ghosting; Το ρωτάω μήπως και περιορίζεις άδικα τις επιλογές σου. Η δικιά μου έχει κάπου 12-16msec και ουδέποτε είδα κάτι τέτοιο. Κατά τ άλλα αφήνω τους υπόλοιπους να προτείνουν την γνωστή Dell
UpToDate_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Dell ja U2311h εκτος αν εχει παιχτει αναβαθμιση στο μοντελο
phanispal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Θα συμφωνήσω με τον antonl σχετικά με το (ανύπαρκτο με γυμνό μάτι) ghosting σε monitors με ~15-20ms. Επίσης θα προσθέσω και τον παράγοντα input lag, όπου ειδικά αν τόσα χρόνια παίζεις με ασύρματο keyboard/mouse (όχι ότι τα ενσύρματα δεν έχουν), έχεις απλά πέσει θύμα του marketing.
chek2fire Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Οκ το έψαξα και μόνος μου για το τι παίζει με το gaming με την συγκεκριμένη οθόνη της dell και διαβάζω παντού στο internet πολύ καλές κριτικές. Η επόμενη ερώτηση που μου έρχετε είναι dell U2311h η U2410 και τα σχεδόν διπλάσια λεφτά που έχει η δεύτερη τα δικαιολογεί κάποια διαφορά τους?
phanispal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Αν ψήνεσαι για 24άρα, δες την καινούρια U2412M. Η U2410 φοράει true 8bit panel, ενώ η U2311H και U2412M φοράνε 6bit + FRC. Επίσης έχουν κι άλλες μικροδιαφορές.
Ntinaras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 για gaming δεν αξιζει να παρεις την 24αρα. δε σε νοιαζει αυτο το 5% καλυτερης πιστοτητας χρωματων. καλυτερα παρε 2 23αρες η ακομα καλυτερα 3 και καψου
phanispal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Με 2 νομίζω είναι άθλιο το gaming, όλα θα κόβονται στη μέση. Με 3 κάτι γίνεται, αν και πάλι κάποιοι ενοχλούνται απ' τα πλαίσια.
Arctic Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Εδώ και 4 χρόνια έχω την samsung 2232 Bw που στην κυριολεξία έχει βγάλει άπειρες ώρες gaming και για να είμαι ειλικρινής την είχα καταευχαριστηθεί αυτή την οθόνη. Το κακό είναι ότι εδώ και καμία βδομάδα οταν πάω να την ανοίξω η οθόνη τρεμοπαίζει για μερικά λεπτά και μετά επανέρχετε στα κανονικά της. Από τι καταλαβαίνω η οθόνη παέι να χαλάσει και ήρθε η ώρα για αλλαγή της. Δυστυχώς μπήκα στα site της samsung, lg και δεν είδα κάποια αξιόλογη πρόταση. Θέλω οθόνη με τελείως χαμηλό response time δλδ στα 2ms γιατί οθόνη για gaming με παραπάνω δεν αξίζει, από ιντσες να είναι στα 22 εως 24 το πολύ. To κόστος δεν με απασχολεί. Εχετε κάποια πρόταση? Αν σε ενδιαφέρει να την φτιάξεις και να μην τη πετάξεις http://www.outofspecs.gr/forum/content.php/338-DETAILED-HOW-TO-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-flickering-%CF%83%CE%B5-Samsung-SyncMaster-226BW
chek2fire Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ακριβώς αυτό το πράγμα μου κάνει η οθόνη και για λίγα λεπτά. Αν και αρχικά το έκανε για λίγα μόνο δευτερόλεπτα τώρα το κάνει για κανα δύο λεπτά Οι πυκνωτές από τι μπορεί να χαλάσουν και παρουσιάζετε αυτό το πρόβλημα? είναι κατασκευαστικό λάθος από την samsung η είναι μια φυσιολογική φθορά σε οθόνες που τρώνε ώρες λειτουργίας?
chek2fire Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τελικά παράγγειλα την U2410 λόγο ότι έχει περισσότερες συνδέσεις. Καιρός να περάσω σε ένα ποιο καλό panel. Φυσικά θα γράψω εντυπώσεις μόλις την πάρω και μπορεί να φτιάξω και αυτή που έχω με τον οδηγό που μου έδωσε ο Artic. thanks σε όλους για τις συμβουλές τους.
chek2fire Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 τυχερός είμαι γιατί ενώ την πήρα στα 441 ευρώ σήμερα στο you.gr την βάλανε στα 492. 50 πάνω δλδ μέσα σε μια μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.