SR71B Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Στην Επεξεργασια Προφιλ -> Αλλαγη Υπογραφης -> Εισαγωγη Εικονας μου εμφανιζει την προταση αλλα ΟΧΙ την ιδια την εικονα !!! Η εικονα ειναι 282 x 30 pixels (PNG) και πληρει τις προυποθεσεις που εχει θεσει το φορουμ. Τι κανω λαθος ?
parsifal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Αυτήν τη στιγμή, ο κώδικας που έχεις στην υπογραφή σου είναι όπως βλέπω ο παρακάτω: >[img=F:\Images\Debug.png] Χρησιμοποιείς λάθος το IMG bbCode. Μεταξύ του [ img ] και του [ /img], πρέπει να εισάγεις μία διεύθυνση Internet όπου βρίσκεται η εικόνα (άρα, θα πρέπει πιο πριν να την έχεις ανεβάσει/κάνει upload σε κάποιον server ή υπηρεσία image hosting). Όχι τη διαδρομή του αρχείου εικόνας στο τοπικό σύστημα αρχείων του PC σου.
SR71B Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μπορεις να μου προτεινεις καποιο Image hosting γιατι δεν ξερω ΚΑΝ τι ειναι αυτο ? Το PNG το εφτιαξα εγω, μονος μου, δεν νομιζω να υπαρχει καπου στο νετ !
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Το http://imageshack.us/ μια χαρά είναι και εγώ με αυτό δουλεύω,έχει και άλλα αν θες να περιμένεις και άλλες γνώμες. Καλό είναι να κάνεις εγγραφή(αν και δεν χρειάζεται) για να μην έχει πρόσθετα μηνύματα(λινκ στην σελίδα τους) ίσως για την υπογραφή να είναι και απαραίτητο δηλαδή να κάνεις εγγραφή.
parsifal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μπορείς να εκμεταλλευτείς και το χαρακτηριστικό «Γκαλερί» του forum. Κάθε μέλος μπορεί να έχει τη δική του γκαλερί και να ανεβάζει εκεί εικόνες για χρήση στο forum: .
SR71B Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Στην γκαλερι μου βγαζει .... /* No images were found ο SR71B δεν έχει προσθέσει ακόμα κάποιον φίλο. Σχόλια Χαρακτήρες που απομένουν: 400 SR71B δεν έχει σχόλια προφίλ ακόμα. Γιατί να μη του πείτε πρώτος ένα γεια; */ Δεν βρηκα καποιο κουμπακι για να κανω εισαγωγη εικονας !
parsifal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Κουμπάκι New Album βλέπεις; Οι εικόνες μίας γκαλερί είναι οργανωμένες σε άλμπουμ, οπότε πρέπει να δημιουργήσεις πρώτα τουλάχιστον ένα τέτοιο, και μέσα σε αυτό να ανεβάσεις μία ή περισσότερες εικόνες.
guido Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 εγώ δεν βλέπω καμία γκαλερι πάντως . τουλάχιστον όχι εκεί. μήπως το βγάζει μόνο αν έχεις ανεβάσει ήδη; edit: οκ δημιούργησα album και μου το έβγαλε
SR71B Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Επιτελους, η υπογραφη μπηκε ... ... αλλα ηταν υπερβολικα μπερδεμενη υποθεση ! Με το συμπαθειο, δηλαδη. Επρεπε να ψαξω το link μεσα απο τα properties του PNG μεσα στο αλμπουμ ... και μετα να το βαλω αναμεσα στα της υπογραφης. Σιγουρα, θα υπηρχε ενας πιο απλος τροπος για να βλεπει το αλμπουμ η υπογραφη (και οχι να βγαζει ενα παραθυρακι που ζηταει το link ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ). Thanks anyway !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.