Προς το περιεχόμενο

2.5" HDD case 3,70€ @Dealextreme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες να είναι αλουμίνιο και να μου φαίνεται πλαστικό; Δεν αποκλείεται. :) Είναι πολύ λεπτούλι, και έχει 2 'βούλες' που κουμπώνει.

Δημοσ.

δε συγχωρεις τίποτα, είναι κινέζικο κλασσικό του ebay και αν θα πάθει τίποτα ο δισκος

μετά θα κλαίγεσαι (γενικά, όχι εσύ). Είχα πετύχει σε προσφορά icybox θήκες στα 11€ και

δεν το μετάνιωσα ποτέ...

Αν τώρα ο δίσκος είναι για αποθήκευση σαβούρας πάω πάσο.

Γιατί τα Tuvlo-X τί είναι? :lol:

+1 πάντως όσον αφορά τα περισσότερα επώνυμα (Icybox κλπ)

SOLD OUT!

Nαι, κινέζικα είναι όπως όμως και τα περισσότερα που μας πασσάρουν τα εδώ πολυκαταστήματα υπολογιστών σε πολλαπλάσια τιμή...

Στο point μου έρχεσαι. ;)

Δημοσ.

Συμφωνοι, αλλα χαρτες ;;;

Αντιγράφω από την περιγραφή του gps: ...you may replace it with your local GPS software & maps.. ;)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Αντιγράφω από την περιγραφή του gps: ...you may replace it with your local GPS software & maps.. ;)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Το οποίο προϋποθέτει κάποια τεχνογνωσία την οποία εγώ δεν διαθέτω. :( . Το παραγγέλνω τώρα γιατί το χρειάζομαι. Κάποιος να βοηθήσει με τους χάρτες με πμ ;;

Δημοσ.

Supports languages: English / German / Italian / French / Spanish / Dutch / Denish / Norwegian / Portuguese / Swedish / Czech / Hungarian / Polish / Slovak / Turkish / Finnish / Romanian

δεν εχει ελληνικα,και εξαντληθηκε κιολα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια εχει παραλαβει κανεις σας τις θηκες? εγω δεν εχω παρει τιποτα ακομη αν και εχει φυγει απο τις 8/9 η παραγγελια μου απο οτι λεει το email. επισης και κατι αλλο,περνανε τελωνειο αμα παραγγειλω πιο ακριβα πραγματα απο το deal extreme? ας πουμε αξια 50 δολλαριων.

Δημοσ.

Ούτε εγω τις έχω λάβει ακόμη....

Οχι δεν περνάει τελωνείο απο το dealextreme μέχρι 100$ αλλιώς σπάσε τι παραγγελία σε 2-3 να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

To site είναι παρόμοιο σαν τα δικα μάς με κουπόνια. Σε τέτοιο στυλ. Δηλαδή με προσφορές.?

το deal extreme γενικά όχι. δουλεύει πουλώντας παγκοσμίως άπειρα ψιλολοϊδια που στα στέλνει χωρίς μεταφορικά.

σαν σάιτ όμως έχει και μια υποκατηγορία με προσφορές που οι τιμές απ'ότι βλέπεις είναι ακόμα πιο λιώμα.

δεν είναι σαν αυτά που λες γιατι η γκρουπον πχ είναι μεσάνοντας, εδώ πουλάει κατευθείαν το μαγαζί.

αν θες ελληνικό αντίστοιχο , μάλλον με τα σέκτσιον προσφορών που έχουν όλα τα ντόπια μαγαζιά θα το παραλλήλιζα.

για πείτε όμως ρε μάγκες , δεν έχει παραλάβει κανένας ?

45 μέρες κλείνουμε μεθαύριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...