Προς το περιεχόμενο

2.5" HDD case 3,70€ @Dealextreme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :)

Παράγγειλα κι εγώ μία. Και μόνο το καλώδιο και η προστατευτική θήκη να ναι οκ, για <3€ μια χαρά είναι.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θέλει standard δεύτερο usb για τροφοδοσία. Κι ένας seagate 2.5" που χω, έχει απ τη μάνα του τέτοιο καλώδιο αλλά εξαρτάται απ το pc/usb θύρα που θα τον συνδέσω αν του αρκεί μία ή χρειάζεται και δεύτερη θύρα.

Δημοσ.

Tην εχω απο ΕΒΑΥ. φτηνιαρα , και αν δε βαλεις το 2ο καλωδιο συνη8ως κανει τρελα κολπα!

Μουγκριζει klp!

Αλλα καμμια φορα τον βλεπει & με 1 USB.

Το μονο + οτι ανοιγει χωρις βιδες. & η τιμη βεβαια

Παντως δεν ειναι τρελη προσφορα

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=2.5”+SATA+USB+2.0+HDD+case&_sop=15&_dmpt=PCC_Drives_Storage_Internal&_odkw=2.5”+SATA+USB+2.0+HDD+Silver&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

Δημοσ.

παντως ο wd Passport Essential μου δουλευει απροβληματιστα με ενα usb σε καθε συσκευη που τον εχω δοκιμασει.αλλα μ αυτη την τιμη συγχορεις αρκετα

Δημοσ.

δε συγχωρεις τίποτα, είναι κινέζικο κλασσικό του ebay και αν θα πάθει τίποτα ο δισκος

μετά θα κλαίγεσαι (γενικά, όχι εσύ). Είχα πετύχει σε προσφορά icybox θήκες στα 11€ και

δεν το μετάνιωσα ποτέ...

Αν τώρα ο δίσκος είναι για αποθήκευση σαβούρας πάω πάσο.

Δημοσ.

SOLD OUT!

Nαι, κινέζικα είναι όπως όμως και τα περισσότερα που μας πασσάρουν τα εδώ πολυκαταστήματα υπολογιστών σε πολλαπλάσια τιμή...

Δημοσ.

Καλά, δεν είναι και η τρελή προσφορά... την ίδια έχω και την πήρα τόσο ένα χρόνο πριν... Μια χαρά θηκούλα είναι και δουλεύει με ένα μονό καλώδιο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα... Πιάνει και ελάχιστο χώρο....

Δημοσ.

αυτο ειναι το μεγαλο μειον του dealextreme

παλια αγοραζα συνεχεια αλλα το παρακανε με την παραδοση

τις τελευταιες φορες το ειχε παει 45 ημερες παραδοση :angry:

Δημοσ.

Μια ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ αλλά μαύρη παρέλαβα σήμερα από ebay. Μόνο το καλώδιο αξίζει. Την πήρα σε τόσο φτηνή τιμή γιατί ήθελα το βρακάκι για έναν καλό δίσκο εξωτερικό που πήρα και είπα ας έρθει τσάμπα κι η θηκούλα αλλά είναι πολύ μα πολύ κακή ποιότητα και μικροσκοπικό. Είναι λεπτό πλαστικό το γύρω-γύρω και πάει κουμπωτό. Θα την κρατήσω για καμιά ώρα ανάγκης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...