tao Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Χαιρετώ το forum θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής το ψάχνω καιρό αλλά δεν έχω βρει τίποτα, σίγουρα εδώ θα υπάρχει κάποιος που θα ξέρει. Τον τελευταίο καιρό έχω κάνει αρκετές φορές φορματ και αυτό που με κουράζει απίστευτα είναι η εγκατάσταση κάθε προγράμματος ένα ένα από την αρχή, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνετε αυτό αυτόματα δηλαδή με κάποιο πρόγραμμα φαντάζομαι που θα του έχω πει τι προγράμματα θέλω να εγκαταστήσω και με ένα 2 κλικ να τα εγκατάσταση στο φορμαρισμένο μου pc. Μια πολύ ωραία web εφαρμογή για όσους δεν την ξέρουν είναι το ninite.com για Πίτε καμία ηδέα!!!!!!!
N0tisOO7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε τη σελίδα ninite.com. Επιλέγεις το πακέτο προγραμμάτων που επιθυμείς να εγκαταστήσεις και το χρησιμοποιείς όποτε το θες. Σχεδόν μόνο αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη, κάτι περισσότερο δεν έχω βρει.
rafail1994 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Επίσης μπορείς να πάρεις και ένα image από τα windows μαζί με τα προγράμματα σου και να το κανείς restore όταν θα θέλεις να κανείς format .
anrim27 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 nlite για windows XP vlite για vista - 7 "Copy-paste,το έκανα.Το ειχα ρωτήσει και εγω παλαιότερα" Με αυτά θα φτιαξεις cd που θα περιέχουν τα windows και τα προγράμματα που θεωρείς απαραίτητα. Δεν ξέρω όμως αν αυτο θες...ή τα προγράμματα αποκλειστικα ολα μαζι...(χωρις τα windows)
tao Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Θα με ενδιέφερε να κάνω ξεχωριστά τα πρωγγραματα απο τα win σίγουρα κάποια εφαρμογή θα υπάρχει αλλα δεν ξέρω πως να το αναζήτησω.
Redshift Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 το ninite.com ειναι απιστευτο σε γλιτωνει απο πααααααααααρα πολυ κοπο
tao Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Παιδιά το είπαμε το ninite το πρότεινα και εγώ στο πρώτο μου post αυτό που ρωτώ είναι ξεκάθαρο θέλω να κάνω ένα δικό μου cd dvd auto run που να έχει μέσα τα προγράμματα που θέλω εγώ. υπάρχει κάτι τέτοιο έχει πέσει στα χέρια μου ένα τέτοιο σιντακι αλλά δεν ξέρω με τι τρόπο το έφτιαξαν αυτό θέλω να κάνω και εγώ !!!!!!!
KilliK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 α μπραβο ρε φιλε,και μολις ημουν ετοιμος να ανοιξω αναλογο θεμα. και εγω ψαχνω ενα τροπο να αυτοματοποιει καπως την εγκατασταση πολλων προγραμματων,τα οποια εχω κατεβασει. το ninite δεν το κανει αυτο. καμια ιδεα;
freskas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μπορεις να καταφυγεις και σε portable εφαρμογες. Αν τις εχεις σε ξεχωριστο Partition απο τα windows, θα ειναι διαθεσιμες και μετα απο το format (μαζι με τις ρυθμισεις, Bookmarks, κτλ που εχεις κανει). Δεν υπαρχουν και ολες, αλλα οι ποιο διαδεδομενες τουλαχιστον. Ριξε μια ματια εδω: http://portableapps.com/
mrpink Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Κι εγώ αυτό που λέει ο freskas θα πρότεινα, αν δε βρεις ακριβώς αυτό που θες. Κοίτα κι εδώ http://www.liberkey.com/en.html http://www.lupopensuite.com/ Εντάξει,δε θα είναι όλα τα προγράμματα που θες portable προφανώς, αλλά απ'την άλλη, γιατί να θες ένα πρόγραμμα που να το κάνει αυτόματα? Το να εγκαθιστάς προγράμματα είναι the fun part, νομίζω Edit: έβαλα ninite στο alternativeto.net κι έβγαλε αυτά http://alternativeto.net/software/ninite/?platform=windows&license=free κοίτα μήπως σε βολεύει τίποτα απ' αυτά
tao Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μπορει για πόλους να Είναι ευχαριστω να κάνετε εγκατάσταση προφανώς για μένα Όχι. Οσω αφορά τα portable Είναι αλο θέμα και αυτο που θα με ενδιέφερε Είναι να έχω όλα μου τα πρωγραματα σε ένα στηκακι και να επιλέγω ποια Θέλω να εγκαταστησω να παταω instal και να γινετε.όπως ακριβώς Είναι τι ninite αλλα με τα δικα μου προγραματα. Αυτο ψάχνω και απο ότι βλέπω και πόλοι αλοι εδω !!!!!!!!!!!!!!
mrpink Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Αν το πρόβλημα είναι τα λίγα προγράμματα του ninite, τότε allmyapps που έχει άπειρα και πιθανόν κι αυτά που θες
tao Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά μη με τρελενετε δηκα μου αγορασμενα πρωγραματα έχω office photoshop και πολλα αλλα και Θέλω να φτιαξω ένα DVD ένα στικακι που να κάνω 2-3 κλικ και να γινετε αυτόματη εγγατασταση των δικον μου πρωγραματον Μόνο αυτο και τίποτα αλο. Έχω δει τετιο cd στο παρελθων αλλα δεν ξέρω πως το έφτιαξαν δεν γινετε κανένας να μη ξέρει έναν τροπω. Παραδηγμα το νινιτε πως το έκαναν η πχ τα cd κάποιον μητρικων τρέχει ένα autorun τσεκαρεις τι να σου εγγαταστησει και το κάνει. Παρεπιπτοντος το allmyapps φοβερό Μπράβο φίλε μου !!!!!!!!!
nickarmy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 θυμάμαι υπήρχε ενα πρόγραμμα το οποίο έκανε αντιγραφή των προγραμμάτων σου (που διαλεγες) και τα εκανε σε ενα set up όλα ωστε να γινετε μαζική εγκατάσταση , το θέμα ειναι οτι κάποιο θέμα παρουσιαζόταν με τα κλειδια των προγραμμάτων ,δεν θυμαμαι να σου πω όνομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.