Προς το περιεχόμενο

Ο Η/Υ σε λιγο θα ψηνει και λουκανικα!

SeQuel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H2O σας λεω!!!!! xd

Ρε φιλε σου ειπανε οτι με το νερο θα κανει ζημια αφελα του.

Καταλαβε το... Εξ'αλλου και με το στομα του μπορει να τα φυσιξει για προχειροδουλεια

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω τι ειδους εξιδικευμενες γνωσεις χρειζεται και πια ειναι η τεραστεια ζημεια που μπορει να προκλιθει αλλα τελοσπαντων μην με φατε κιολας!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

ας το παει σε βενζιναδικο να το φυσηξει με το κομπρεσερ

καποια κομπρεσερ εκτος απο τον αερα,εκτοξευουν και μια ποσοτητατ λαδιου-νερου.Αν το αφησεις να φισαει πολυ ωρα στο χερι σου θα φανει.Αλλα δεν γινεται σε ολα.Καλιτερα ειναι αν το κανει με κομπρεζερ βενζιναδικου να μην φισιξει και την υπολιπη μυτρικη μονο την-τις ψυχτρα-ψυχτρες.

Δημοσ.

Το νερο μπορει να προκαλεσει οξειδωση και να σκουριασει το μεταλλο και προφανος δεν ειναι ενδεδειγμενος τροπος. Καποια πραγματα για να γινουν σωστα απαιτουν καποιο κοστος... η αγορασε ενα μηχανημα που να φυσαει αερα η πανε σε ενα βενζιναδικο.

android.png

Δημοσ.

Το νερο μπορει να προκαλεσει οξειδωση και να σκουριασει το μεταλλο και προφανος δεν ειναι ενδεδειγμενος τροπος. Καποια πραγματα για να γινουν σωστα απαιτουν καποιο κοστος... η αγορασε ενα μηχανημα που να φυσαει αερα η πανε σε ενα βενζιναδικο.

android.png

τι? η επαφη με το νερο για 2 δευτερολεπτα θα το οξυδωσει?

τι να πω.........

για εμενα δεν υπαρχει πιο σωστος τροπος και ουτος η αλλος δεν γινεται να την καθαρισεις τελειως με αλλο τροπο!

Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα ,οι θερμοκρασίες ενός υπολογιστή ενός φίλου μου φαίνονται υπερβολικές, έχειτον pentium e6500 2.93 ghz και λειτουργικό τα 7άρια και οι θερμοκρασίες που έχει (σύμφωνα με το pc wizard 2010) είναι 1ος πυρήνας 92 βαθμοί και 2ος πυρήνας 86 βαθμοί και δεν τον χρησιμοποιεί για τίποτα το απίστευτο απλά στο νετ σερφάρει και ακούει και βλέπει καμιά μουσικούλα και καμιά ταινιούλα που και που.Πιστεύετε πως πρέπει να προχωρήσω σε καμιά αλλαγή πάστας...?

Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα ,οι θερμοκρασίες ενός υπολογιστή ενός φίλου μου φαίνονται υπερβολικές, έχειτον pentium e6500 2.93 ghz και λειτουργικό τα 7άρια και οι θερμοκρασίες που έχει (σύμφωνα με το pc wizard 2010) είναι 1ος πυρήνας 92 βαθμοί και 2ος πυρήνας 86 βαθμοί και δεν τον χρησιμοποιεί για τίποτα το απίστευτο απλά στο νετ σερφάρει και ακούει και βλέπει καμιά μουσικούλα και καμιά ταινιούλα που και που.Πιστεύετε πως πρέπει να προχωρήσω σε καμιά αλλαγή πάστας...?

Παταει καλα η ψυκτρα? Του κανει κανενα restart? Ε αν παταει καλα η ψυκτρα θελει μια παστουλα

Δημοσ.

Επιβάλλεται καλό καθάρισμα και αλλαγή παστας εννοείται!

Δημοσ.

οκ σε κάποιες μέρες θα το διαπράξω το "αδίκημα", ο υπολογιστής είναι ενός χρόνου περίπου και μου φαίνονται υπερβολικές οι θερμοκρασίες και ευτυχώς που μου επιβεβαιώσατε τους φόβους μου.Αρα όταν θα κάνω την "εγχείριση" θα ποστάρω τα αποτελέσματα εδώ και ελπίζω να μην "αποβιώσει" ο ασθένης και μου έρθει κανένα παπούτσι στο κεφάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...