Arctic Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Εντάξει δεν είναι όμως και κάτι το πολύ δύσκολο. Ας κάνει ότι θεωρεί ότι θα μπορέσει εν τέλη
driftingcris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 H2O σας λεω!!!!! xd Ρε φιλε σου ειπανε οτι με το νερο θα κανει ζημια αφελα του. Καταλαβε το... Εξ'αλλου και με το στομα του μπορει να τα φυσιξει για προχειροδουλεια
billkolias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 δεν μπορω να καταλαβω τι ειδους εξιδικευμενες γνωσεις χρειζεται και πια ειναι η τεραστεια ζημεια που μπορει να προκλιθει αλλα τελοσπαντων μην με φατε κιολας!!!!!!!!!!!!!!!!
Ntinaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ας το παει σε βενζιναδικο να το φυσηξει με το κομπρεσερ
logitech Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ας το παει σε βενζιναδικο να το φυσηξει με το κομπρεσερ η καλυτερη λυση μπαμ μπαμ και τελειωσε
billst21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 blower μια φορά το πήρα και σώθηκα... πολύ καλό εργαλείο.
billkolias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ας το παει σε βενζιναδικο να το φυσηξει με το κομπρεσερ καποια κομπρεσερ εκτος απο τον αερα,εκτοξευουν και μια ποσοτητατ λαδιου-νερου.Αν το αφησεις να φισαει πολυ ωρα στο χερι σου θα φανει.Αλλα δεν γινεται σε ολα.Καλιτερα ειναι αν το κανει με κομπρεζερ βενζιναδικου να μην φισιξει και την υπολιπη μυτρικη μονο την-τις ψυχτρα-ψυχτρες.
ColdFusion Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Το νερο μπορει να προκαλεσει οξειδωση και να σκουριασει το μεταλλο και προφανος δεν ειναι ενδεδειγμενος τροπος. Καποια πραγματα για να γινουν σωστα απαιτουν καποιο κοστος... η αγορασε ενα μηχανημα που να φυσαει αερα η πανε σε ενα βενζιναδικο.
billkolias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Το νερο μπορει να προκαλεσει οξειδωση και να σκουριασει το μεταλλο και προφανος δεν ειναι ενδεδειγμενος τροπος. Καποια πραγματα για να γινουν σωστα απαιτουν καποιο κοστος... η αγορασε ενα μηχανημα που να φυσαει αερα η πανε σε ενα βενζιναδικο. τι? η επαφη με το νερο για 2 δευτερολεπτα θα το οξυδωσει? τι να πω......... για εμενα δεν υπαρχει πιο σωστος τροπος και ουτος η αλλος δεν γινεται να την καθαρισεις τελειως με αλλο τροπο!
sintalkas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα ,οι θερμοκρασίες ενός υπολογιστή ενός φίλου μου φαίνονται υπερβολικές, έχειτον pentium e6500 2.93 ghz και λειτουργικό τα 7άρια και οι θερμοκρασίες που έχει (σύμφωνα με το pc wizard 2010) είναι 1ος πυρήνας 92 βαθμοί και 2ος πυρήνας 86 βαθμοί και δεν τον χρησιμοποιεί για τίποτα το απίστευτο απλά στο νετ σερφάρει και ακούει και βλέπει καμιά μουσικούλα και καμιά ταινιούλα που και που.Πιστεύετε πως πρέπει να προχωρήσω σε καμιά αλλαγή πάστας...?
driftingcris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα ,οι θερμοκρασίες ενός υπολογιστή ενός φίλου μου φαίνονται υπερβολικές, έχειτον pentium e6500 2.93 ghz και λειτουργικό τα 7άρια και οι θερμοκρασίες που έχει (σύμφωνα με το pc wizard 2010) είναι 1ος πυρήνας 92 βαθμοί και 2ος πυρήνας 86 βαθμοί και δεν τον χρησιμοποιεί για τίποτα το απίστευτο απλά στο νετ σερφάρει και ακούει και βλέπει καμιά μουσικούλα και καμιά ταινιούλα που και που.Πιστεύετε πως πρέπει να προχωρήσω σε καμιά αλλαγή πάστας...? Παταει καλα η ψυκτρα? Του κανει κανενα restart? Ε αν παταει καλα η ψυκτρα θελει μια παστουλα
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα ,οι θερμοκρασίες ενός υπολογιστή ενός φίλου μου φαίνονται υπερβολικές, έχειτον pentium e6500 2.93 ghz και λειτουργικό τα 7άρια και οι θερμοκρασίες που έχει (σύμφωνα με το pc wizard 2010) είναι 1ος πυρήνας 92 βαθμοί και 2ος πυρήνας 86 βαθμοί και δεν τον χρησιμοποιεί για τίποτα το απίστευτο απλά στο νετ σερφάρει και ακούει και βλέπει καμιά μουσικούλα και καμιά ταινιούλα που και που.Πιστεύετε πως πρέπει να προχωρήσω σε καμιά αλλαγή πάστας...? Επιβάλλεται καλό καθάρισμα και αλλαγή παστας εννοείται!
sintalkas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 οκ σε κάποιες μέρες θα το διαπράξω το "αδίκημα", ο υπολογιστής είναι ενός χρόνου περίπου και μου φαίνονται υπερβολικές οι θερμοκρασίες και ευτυχώς που μου επιβεβαιώσατε τους φόβους μου.Αρα όταν θα κάνω την "εγχείριση" θα ποστάρω τα αποτελέσματα εδώ και ελπίζω να μην "αποβιώσει" ο ασθένης και μου έρθει κανένα παπούτσι στο κεφάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.