isay Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Έχω δοκιμάσει όλα τα Antivirus που υπάρχουν και πιστέψτε με, αυτά που έχουν την ψηλότερη βαθμολογία είναι τα χειρότερα! Για μένα, μόνο το Avast και το ESET αξίζουν και ίσως λίγο το Kaspersky... Τα υπόλοιπα (και το Norton) δεν αξίζουν μία! Ειδικά κάτι F-secure και PC Tools, απ' τα χειρότερα που υπάρχουν... Μπλοκάρουν τα πάντα, είναι αργά και απίστευτα εκνευριστικά. Περισσότερο μπλοκάρουν τα "καθαρά" αρχεία παρά τους ιούς!! Γεια σου xxlman και καλωσήρθες στο insomnia (βλέπω νεα εγγραφή). Θα ήθελα να μοιραστείς μαζί μας ποια μεθοδολογία ελέγχων χρησιμοποίησες για να καταλήξεις στο συμπέρασμα σου, γιατί δείχνεις να αμφισβητείς στα ίσια διάφορα test ομάδων/οργανισμών. Ειλικρινά έχω τη διάθεση να σε πιστέψω, αλλά πρέπει να με πείσεις. Κάτι ακόμα. Στη σελίδα http://www.insomnia.gr/topic/377057-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7-antivirus-27910-27111-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/ υπάρχει μια καλή συζήτηση για τα antivirus. Γράψε εκεί την εμπειρία σου.
dhmak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Σε επόμενη φουρνιά θέλω να κάνει rebrand και κανα λειτουργικό, κάτι δυνατό βέβαια: π.χ. Turbo-X Windows by Mac OS (στο κουτί του, να έχει λογότυπο Microsoft & Apple) Άν καταφέρουν κάτι τέτοιο, χαλάλι τους, να δώσω και.. 35€
Bspus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Σε επόμενη φουρνιά θέλω να κάνει rebrand και κανα λειτουργικό, κάτι δυνατό βέβαια: π.χ. Turbo-X Windows by Mac OS (στο κουτί του, να έχει λογότυπο Microsoft & Apple) Άν καταφέρουν κάτι τέτοιο, χαλάλι τους, να δώσω και.. 35€ Θα μπορουσαν πολυ πιο απλα να φτιαξουν μια δικια τους διανομη linux με το turbo-x brand που θα δινουν δωρεαν με νεα PC για οποιον δεν θελει windows και να σε χρεωνουν 5 ευρω το χρονο προαιρετικα αν θες να αναβαθμισεις στη νεα εκδοση. Ξερεις, στο στυλ "Αυτη η εκδοση λειτουργικου που χρησιμοποιειτε ειναι πολυ παλια. Προτεινουμε να αναβαθμισετε στην επομενη που ολα τα τελευταια εργαλεια και προστασιες".
angmar Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δοκίμασε με αυτό http://www.iobit.com/advanceduninstaller.php
flik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Τι εννοείς δεν ανταποκρίνεται; Το ότι πήγες και έψαξες στο registry μόνος σου δεν ήταν σωστή κίνηση. Μπορείς μέσα στο φάκελο να ψάξεις αν υπάρχει κανένα αρχείο uninstall να το τρέξεις απο εκεί. Μπες σε safe mode και δοκίμασε, ξεκινάει απο εκεί η απεγκατάσταση; Αν δεν ξεκινήσει το κανονικό setup, όλες οι άλλες λύσεις που ψάχνουν για αρχεία και κλειδιά, κατά 99% θα σου αφήσουν πίσω τους διάφορα, που θα εμποδίζουν ακόμα την εγκατάσταση νέου antivirus. Αν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφίες απο το πρόγραμμα, να δούμε ποιο είναι, και να βρεις μετά το κατάλληλο removal tool, που σχεδόν όλες οι εταιρείες παρέχουν για να βγάλεις το προιόν τους.
venumis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Σε γενικές γραμμές αν προσέχει κάποιος τι κατεβάζει και τι βάζει στον υπολογιστή του οπως και τι σελίδες επισκέπτεται δεν είναι και τόσο απαραίτητο το antivirus. Αντε να υπάρχει ενα freeware για τα στικάκια που παίρνει απο άλλον υπολογιστή. Εχω δει υπολογιστές με εμπορικά antivirus και πραγματικά σέρνονται απο την σαπίλα προγράμματα που εχουν φορτώσει/κολήσει/εγκαταστήσει οι χρήστες τους. Τώρα να δώσει κάποιος 35€ για ενα antivirus που ουτε η μάνα του δεν το ξέρει είναι ανωμαλία. Εδω και πολλά χρόνια εχω freeware antivirus και ο υπολογιστής μου είναι μονίμος πεντακάθαρος,φυσικά εχω ωριμάσει σαν χρήστης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα