parsifal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Υποπτεύομαι πως είναι κάποιο από τα γνωστά εμπορικά antivirus που απλά το έχουν κάνει rebrand κατόπιν σχετικής συμφωνίας με την κατασκευάστρια εταιρεία.
flik Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ναι, το έχω σχεδόν σίγουρο. Πολλές εταιρίες παροχής internet το κάνουν αυτό με το f-secure συνήθως, και το έχει κάνει και ο ΟΤΕ με το OTENet security kit. Και στη περιγραφή ταιριάζει το προφίλ του f-secure, άρα πιθανολογώ πως περι αυτού πρόκειται.
Silverage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Θα ήθελα να δώ πως τα πάει σε κάνα τεστάκι απο περιέργια πάντως.
dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 εγω πιστευω πως θα λαγγαρη τρελα !
mrpink Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Υποπτεύομαι πως είναι κάποιο από τα γνωστά εμπορικά antivirus που απλά το έχουν κάνει rebrand κατόπιν σχετικής συμφωνίας με την κατασκευάστρια εταιρεία. Το PC Tools Internet Security είναι προφανώς. Έχει το σήμα αριστερά κάτω στο κουτί
flik Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Το PC Tools Internet Security είναι προφανώς. Έχει το σήμα αριστερά κάτω στο κουτί Μπράβο, δεν το πρόσεξα. Αν ήταν f-secure ίσως να άξιζε αν ήταν και πιο φθηνό βέβαια, τώρα, totally crap.
abc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 O OTE ρε παιδιά το λέει πάντως χύμα ότι είναι το F-Secure. Ξέρετε, αυτό που είναι δωρεάν για 2 μήνες και άμα θες το κρατάς με 3+ευρώ το μήνα.... Πάντως μέσω ΟΤΕ παίρνεις 2 άδειες να ξέρετε, που συμφέρει αντί της κανονικής τσουχτερής τιμής. Ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτε γιατί έχω άλλο δωρεάν, αλλά αν ποτέ αποφασίσω για φ-σεκιούρ συμφέρει εφόσον έχεις 2 υπολογιστές...
mrpink Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μπράβο, δεν το πρόσεξα. Αν ήταν f-secure ίσως να άξιζε αν ήταν και πιο φθηνό βέβαια, τώρα, totally crap. Για του λόγου το αληθές http://av-comparatives.org/images/stories/test/dyn/wpdt2011_1_en.pdf
Thekillergreece Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Turbo-X Internet Security κατά τύχει είδα αυτό στο πλαίσιο έβγαλε και antivirus τις γνωστής μάρκας turbo-x το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό να λέει τίποτα ; το 1 έτος εγγύησης που ισχύει αυτό ; Εγω πραγματικα δεν το παιρνω!γιατι κατι υποπτο μου φαινεται...αλλωστε χρησιμοποιω την καλητερυ προστασια του Νορτον
partblah1990 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ελεος δεν την παλεύουν καθόλου εκεί στο ΠΛΑΙΣΙΟ...
Thekillergreece Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το PC Tools Internet Security είναι προφανώς. Έχει το σήμα αριστερά κάτω στο κουτί Αμαν!Βλεπω το PC TOOLS ΣΗΜΑ!Καλα ρε το Plaisio ειναι χακερς?Κλεβουν και κανουν αντιγραφη antivirus?Δεν παμε καλα!
flik Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Όχι, το κάνουν rebrand, η pc tools δεν ζημιώνεται καθόλου, απεναντίας. Επι τη ευκαιρία, κάτι άσχετο. Η pc tools (γνωστή για το πολύ καλό και μη εξαιρετέο spyware doctor) έχει αγοραστεί εδώ και καιρό απο τη symantec.
sam27gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια η φορθνετ εχει ισως ακομη και σημερα το σπαιγουερ με αντιβαιρους 10 ευρο τρεχατε χριστιανοι πλαισιο χαχα
chrisgk Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δε θα το κατακρίνω, αλλά... ποιος ο λόγος να δώσει κάποιος 35 Ευρώ όταν υπάρχουν τόσο καλά freeware (Avast, AVG κλπ)?
xxlman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Έχω δοκιμάσει όλα τα Antivirus που υπάρχουν και πιστέψτε με, αυτά που έχουν την ψηλότερη βαθμολογία είναι τα χειρότερα! Για μένα, μόνο το Avast και το ESET αξίζουν και ίσως λίγο το Kaspersky... Τα υπόλοιπα (και το Norton) δεν αξίζουν μία! Ειδικά κάτι F-secure και PC Tools, απ' τα χειρότερα που υπάρχουν... Μπλοκάρουν τα πάντα, είναι αργά και απίστευτα εκνευριστικά. Περισσότερο μπλοκάρουν τα "καθαρά" αρχεία παρά τους ιούς!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα