Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Internet Security

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποπτεύομαι πως είναι κάποιο από τα γνωστά εμπορικά antivirus που απλά το έχουν κάνει rebrand κατόπιν σχετικής συμφωνίας με την κατασκευάστρια εταιρεία.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, το έχω σχεδόν σίγουρο. Πολλές εταιρίες παροχής internet το κάνουν αυτό με το f-secure συνήθως, και το έχει κάνει και ο ΟΤΕ με το OTENet security kit.

Και στη περιγραφή ταιριάζει το προφίλ του f-secure, άρα πιθανολογώ πως περι αυτού πρόκειται.

Δημοσ.

Υποπτεύομαι πως είναι κάποιο από τα γνωστά εμπορικά antivirus που απλά το έχουν κάνει rebrand κατόπιν σχετικής συμφωνίας με την κατασκευάστρια εταιρεία.

Το PC Tools Internet Security είναι προφανώς. Έχει το σήμα αριστερά κάτω στο κουτί

Δημοσ.

Το PC Tools Internet Security είναι προφανώς. Έχει το σήμα αριστερά κάτω στο κουτί

Μπράβο, δεν το πρόσεξα. Αν ήταν f-secure ίσως να άξιζε αν ήταν και πιο φθηνό βέβαια, τώρα, totally crap.

Δημοσ.

O OTE ρε παιδιά το λέει πάντως χύμα ότι είναι το F-Secure. Ξέρετε, αυτό που είναι δωρεάν για 2 μήνες και άμα θες το κρατάς με 3+ευρώ το μήνα.... :whistle: Πάντως μέσω ΟΤΕ παίρνεις 2 άδειες να ξέρετε, που συμφέρει αντί της κανονικής τσουχτερής τιμής. Ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτε γιατί έχω άλλο δωρεάν, αλλά αν ποτέ αποφασίσω για φ-σεκιούρ συμφέρει εφόσον έχεις 2 υπολογιστές...

Δημοσ.

Turbo-X Internet Security

κατά τύχει είδα αυτό στο πλαίσιο έβγαλε και antivirus τις γνωστής μάρκας turbo-x

το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό να λέει τίποτα ;

το 1 έτος εγγύησης που ισχύει αυτό ;

Εγω πραγματικα δεν το παιρνω!γιατι κατι υποπτο μου φαινεται...αλλωστε χρησιμοποιω την καλητερυ προστασια του Νορτον

Δημοσ.

Αμαν!Βλεπω το PC TOOLS ΣΗΜΑ!Καλα ρε το Plaisio ειναι χακερς?Κλεβουν και κανουν αντιγραφη antivirus?Δεν παμε καλα!

Δημοσ.

Όχι, το κάνουν rebrand, η pc tools δεν ζημιώνεται καθόλου, απεναντίας.

Επι τη ευκαιρία, κάτι άσχετο. Η pc tools (γνωστή για το πολύ καλό και μη εξαιρετέο spyware doctor) έχει αγοραστεί εδώ και καιρό απο τη symantec.

Δημοσ.

ρε παιδια η φορθνετ εχει ισως ακομη και σημερα το σπαιγουερ με αντιβαιρους 10 ευρο τρεχατε χριστιανοι πλαισιο χαχα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει όλα τα Antivirus που υπάρχουν και πιστέψτε με, αυτά που έχουν την ψηλότερη βαθμολογία είναι τα χειρότερα! Για μένα, μόνο το Avast και το ESET αξίζουν και ίσως λίγο το Kaspersky... ;)

Τα υπόλοιπα (και το Norton) δεν αξίζουν μία! Ειδικά κάτι F-secure και PC Tools, απ' τα χειρότερα που υπάρχουν... Μπλοκάρουν τα πάντα, είναι αργά και απίστευτα εκνευριστικά. Περισσότερο μπλοκάρουν τα "καθαρά" αρχεία παρά τους ιούς!! :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...