dimitrisOS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Turbo-X Internet Security κατά τύχει είδα αυτό στο πλαίσιο έβγαλε και antivirus τις γνωστής μάρκας turbo-x το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό να λέει τίποτα ; το 1 έτος εγγύησης που ισχύει αυτό ;
tsakonass Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δε τη παλεύουν μια εκει στο πλαίσιο. fail 2
abc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Με έχει πιάσει το στομάχι μου από το γέλιο εδώ κ πέντε λεπτά!!!!!!!!!!! Αλλά ρε παιδί μου, σε αυτά τα Τουρμπο-Χ αυτό που μου αρέσει πάντα είναι οι ΤΙΜΕΣ!
karmen1983 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δε το έχω δοκιμάσει οπότε δε θα το κρίνω, αλλά δεν θα το έβλεπα με την καλύτερη προδιάθεση σίγουρα, αν κρίνω από τα υπόλοιπα Turbo-X προϊόντα
flik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πιθανότατα θα έχει τη μηχανή ενός γνωστού προγράμματος, όπως συμβαίνει πολύ συχνά με το f-secure πχ. Δεν θα το αγόραζα σίγουρα.
rafail1994 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Πάντως υπόσχεται πολλά που δεν νομίζω να μπορέσει να τα παρέχει .
N0tisOO7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Στην επόμενη δημοσκόπηση για antivirus, προτείνω να μπει ως επιλογή για ψήφο. 1
Silverage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μπουαχαχαχααα!!ΕΛΕΟΣ απλά ΕΛΕΟΣ! Πάντως οι πωλήσεις σίγουρα θα είναι μηδαμηνές εώς και ανύπαρκτες μπορώ να πω.Και το έχει και 35 ευρώ.Να το είχε ξέρω γω 4-5 ευρώ πάει στο διάολο αλλά 35 ευρώ .Δεν την παλεύουν εκεί μέσα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Θα θελα να το δοκιμασω απο καθαρη περιεργεια.. Απο το site: Τρία ισχυρά επίπεδα προστασίας: · AntiSpyware αποτρέπει την κλοπή ταυτότητας · AntiVirus προστατεύει από κακόβουλες απειλές · AntiSpam φιλτράρει την ανεπιθύμητη ηλεκτρονική αλληλογραφία και τα e-mail που υποκλέπτουν στοιχεία · Firewall μπλοκάρει τους διαδικτυακούς εγκληματίες που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας
dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μπουαχαχαχααα!!ΕΛΕΟΣ απλά ΕΛΕΟΣ! Πάντως οι πωλήσεις σίγουρα θα είναι μηδαμηνές εώς και ανύπαρκτες μπορώ να πω.Και το έχει και 35 ευρώ.Να το είχε ξέρω γω 4-5 ευρώ πάει στο διάολο αλλά 35 ευρώ .Δεν την παλεύουν εκεί μέσα. ε ενταξει οχι και 5 ευρο ενα 15αρι το πολυ θα εδεινα εγω
Silverage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δεν αξίζει για 15 πιστεύω αλλά έστω 35 ευρώ είναι σοβαροί;Δίνεις άλλα 5 και παίρνεις το Kaspersky
thomasG4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δεν αξίζει για 15 πιστεύω αλλά έστω 35 ευρώ είναι σοβαροί;Δίνεις άλλα 5 και παίρνεις το Kaspersky Αυτο ομως δεν το ξερει καποιος που δεν ασχολειτε με αυτα.Σ'αυτο βασιζονται.Με καθε νεο υπολογιστη touvlo-x μαζι και το touvlo-x internet security με μια μικρη εκπτωση βεβαιως βεβαιως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα