Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Internet Security

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Turbo-X Internet Security

κατά τύχει είδα αυτό στο πλαίσιο έβγαλε και antivirus τις γνωστής μάρκας turbo-x

το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό να λέει τίποτα ;

το 1 έτος εγγύησης που ισχύει αυτό ;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με έχει πιάσει το στομάχι μου από το γέλιο εδώ κ πέντε λεπτά!!!!!!!!!!!

Αλλά ρε παιδί μου, σε αυτά τα Τουρμπο-Χ αυτό που μου αρέσει πάντα είναι οι ΤΙΜΕΣ!rolleye0018.gifrolleye0018.gifrolleye0018.gif

Δημοσ.

Δε το έχω δοκιμάσει οπότε δε θα το κρίνω, αλλά δεν θα το έβλεπα με την καλύτερη προδιάθεση σίγουρα, αν κρίνω από τα υπόλοιπα Turbo-X προϊόντα :)

Δημοσ.

Πιθανότατα θα έχει τη μηχανή ενός γνωστού προγράμματος, όπως συμβαίνει πολύ συχνά με το f-secure πχ.

Δεν θα το αγόραζα σίγουρα.

Δημοσ.

Μπουαχαχαχααα!!ΕΛΕΟΣ απλά ΕΛΕΟΣ! :-D

Πάντως οι πωλήσεις σίγουρα θα είναι μηδαμηνές εώς και ανύπαρκτες μπορώ να πω.Και το έχει και 35 ευρώ.Να το είχε ξέρω γω 4-5 ευρώ πάει στο διάολο αλλά 35 ευρώ :confused: .Δεν την παλεύουν εκεί μέσα.

• Moderators
Δημοσ.

Θα θελα να το δοκιμασω απο καθαρη περιεργεια..

Απο το site:

Τρία ισχυρά επίπεδα προστασίας:

· AntiSpyware αποτρέπει την κλοπή ταυτότητας

· AntiVirus προστατεύει από κακόβουλες απειλές

· AntiSpam φιλτράρει την ανεπιθύμητη ηλεκτρονική αλληλογραφία και τα e-mail που υποκλέπτουν στοιχεία

· Firewall μπλοκάρει τους διαδικτυακούς εγκληματίες που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας

rolleyes.gif

Δημοσ.

Μπουαχαχαχααα!!ΕΛΕΟΣ απλά ΕΛΕΟΣ! :-D

Πάντως οι πωλήσεις σίγουρα θα είναι μηδαμηνές εώς και ανύπαρκτες μπορώ να πω.Και το έχει και 35 ευρώ.Να το είχε ξέρω γω 4-5 ευρώ πάει στο διάολο αλλά 35 ευρώ :confused: .Δεν την παλεύουν εκεί μέσα.

ε ενταξει οχι και 5 ευρο ενα 15αρι το πολυ θα εδεινα εγω

Δημοσ.

Δεν αξίζει για 15 πιστεύω αλλά έστω 35 ευρώ είναι σοβαροί;Δίνεις άλλα 5 και παίρνεις το Kaspersky

Αυτο ομως δεν το ξερει καποιος που δεν ασχολειτε με αυτα.Σ'αυτο βασιζονται.Με καθε νεο υπολογιστη touvlo-x μαζι και το touvlo-x internet security με μια μικρη εκπτωση βεβαιως βεβαιως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...