Andreas2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Σήμερα τα κατάφερα πάλι,σε πάργκινγκ,το χτύπησα στο πισινό μέρος,Πάλι μικρά ζημιά.Συνέχεια μικρές;Τι να κάνω;Πως να τις διορθώσω χωρίς να δώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αισθητηρες μπρος πισω. Τι διαλο, με τα υστερικα μπιπ-μπιπ θα σταματας εγκαιρα. Οποτε θα σου μενουν μονο τα πλαινα, πορτες-φτερα. 50% win situation! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δηλαδή την παθαίνουν και άλλοι;Είμαι άτσαλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Όχι άτσαλος,οι άλλοι παρκάρουν πολύ κοντά σου,δε φταις εσύ αλλά αυτοί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ναι μα δεν είχε κανένα στο πάρκιγκ.Πολλές φορές κτύπησα πιστεύω ενώ θα το απέφευγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μάθε τον όγκο του αυτοκινήτου σου. Βάλε μαλακά εμπόδια (π.χ. κόνους) και πλησίαζέ τα σιγά-σιγά, μέχρι να τα ακουμπήσεις. Έτσι θα μάθεις που αρχίζει και που τελειώνει το αυτοκίνητο. Αν δεν αποδόσει, βάλε αισθητήρες παρκαρίσματος. Αν δεν αποδόσει ούτε κι αυτό, πάρε μηχανή. Βλέπεις καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πάρε τεθωρακισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Να πάρεις ένα μόνιμο συνοδηγό (επί πληρωμή) που θα κατεβαίνει να σου λέει πόσο απεχεις από τα διαφορά εμπόδια. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Άσε αντρέα και εγώ το ίδιο παθαίνω. Στα καλά καθούμενα μου πετάγονται μπροστά μου παρκαρισμένα. Πέρα από την πλάκα πάρε μπιπμπιπμπιπια. Κάνουν δουλειά. Και στο λέει άνθρωπος που ήταν ντίπ για ντίπ άσχετος σε παρκάρισμα και υπολογισμό όγκου για τα πρώτα δυοτρια χρόνια και τώρα πια έχω μάθει να παρκάρω χωρίς το παραμικρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 χτύπησα στο πισινό μέρος..Τι να κάνω.. Να προσεχεις τα νώτα σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Πάρε κανά hatchback αυτοκίνητο να είναι μαζεμένο, αλλιώς παράτα την οδήγηση αυτοκινήτου και πιάσε τη μηχανή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ποσο καro οδηγείς? Αλλα και χθες να πήρες το diploma κάτι δεν πάει καλά.Xm! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 και τι αμαξι οδηγεις να μας πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Αντρεα βαλε κοτσαδορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Αντρεα βαλε κοτσαδορο. κι ασε τους αλλους να αλλαζουν ψυγεια!!!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.